Lázadás? Egységfront? Összellenzék? Ami tegnap még igaznak tűnt, azt már el is temette a Demokratikus Koalíció és a pártot vezető házaspár. Dobrev Klára jelölése és lassan kibontakozó kampánya mindannak a tagadása, amiért a DK az utóbbi időben az utcán küzdött. Ettől még a párt profitálhat belőle... akár csak a Fidesz. Ez a hvg.hu heti belpolitikai elemzése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Sokan fognak még az ellenzék mocskolásából jól megélni
Nessy
@Sámannus: Teljesen mindegy, mert a legkisebb pártok is úgy döntöttek, hogy külön méretik meg magukat.
Aztán majd a választás után nekik is megjelennek a falon a lángoló betúk: " Mene, mene tekel, ufarszin." Megszámláltattál, megmérettél, és könnyűnek találtattál!
Sámannus
@Nessy: Ha nincs aki a fideszt elkezdi morzsolni túró az egész. Az a lényeg, hogy legyen aki onnan rászavaz minél több ezt az állóvizet kell felkavarni.
Nessy
@Sámannus: Miután a fidesznél a kasszakulcs, már a félvilágból szavazatokat vásárol akár az unióm kívül is. Mi meg finanszírozzuk, hogy a kibicek irányítsák az életünket!
Sámannus
@Nessy: Csak belülről van esélyünk, amikor hibáznak. Lehetőleg egy pártnak kell felnőni hozzá. Azt sötét lónak hívják. Több is lehetséges, de még nem tudjuk melyik lesz az. Külföldön nekünk is van támogatónk bőven. El kell őket juttatni szavazni. Ezt a hazugság cunamit velük lehet áttörni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.