A jelenlegi 15 helyett 9 százalékos személyi jövedelemadó, további adókedvezmények a családosoknak – ezeket javasolja többek között a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Matolcsy György által nemrégiben bemutatott versenyképességi csomagban – írja a vg.hu. Az szja-csökkentés önmagában hat százalékkal növelné a zsebben maradó összeget, ami a minimálbérnél havi kilencezer, a bruttó...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ez még 11 év! Azért ne reménykedjetek. Addig Viktor már 67 lesz! És 65 év a nyugdíjkorhatár. (Jó. Ez csak egy buta vicc volt.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadsanca
A mostanit? Hol van még az? Mit fog érni akkor? Már most sem elég a normális élethez, mi lesz akkor? Addigra az árak sem a duplájára emelkednek a jelenlegihez képest, hanem sokszorosára.
De tényleg, ez a faszi azt képzeli, hogy még akkor Ő lesz hatalmon? Bár amilyen a magyar nép hozzáállása a politikához...
Még valami. Az Ö bére addigra hányszorosára emelkedik? Már korábban megjegyeztem, hogy képviselőinket közmunkás,- vagy max minimálbéren alkalmaznám. Szerintem ez lenne a normális! Ők a választók alkalmazottjai. Nem kötelező a politikai pálya. El lehet menni a gazdaság más területére is, pl: egy autó-összeszerelő üzembe szalagmunkásnak.
Nessy
Szép elképzelések. Egy kérdés van csak: MIBŐL??
papa.49
@Nessy: Ez a fantázia világa, tegnap volt egy cikk itt hogy mi történik, ha elapad a pénzcsap, na ha az bekövetkezik nem 11 év, de 11 hónapja sincs a csutitetűnek !!!
csak úgy....
2030 ra terveztem én is,hogy addigra a kutyánk sikeres diplomázik a jogi karon és ha rám hallgat,akkor politikus lesz...
papa.49
@Nessy: Azt már meg se éljük ))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.