Bangóné Borbély Ildikót egy más témában tartott keddi sajtótájékoztatóján arról is kérdezték, hogy mire vezeti vissza, hogy az ellenzék gyakran ejt helyesírási hibát akcióin. Ember vagyok, én is szoktam hibát elkövetni - jegyezte meg válaszában.

Az MSZP felszólítja Kövér László házelnököt, hogy a képviselőktől levont több mint ötmillió forintos büntetést a beteg gyermekek szüleinek kórházi ágyára fordítsa.

Bangóné Borbély Ildikó, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettes kedden Budapesten sajtótájékoztatón közölte:

a nap folyamán szavaz az Országgyűlés öt MSZP-s, egy DK-s és két független képviselő megbüntetéséről és nincs kétsége afelől, hogy a többség támogatni fogja a fizetésmegvonást.

Hozzátette: a szocialista és a DK-s képviselőket az Országgyűlés december 10-i, a két független képviselőt a parlament december 12-i ülésén történtek miatt büntetik meg. Előbbiek fizetése egyharmadával csökken, a két független képviselő, Szabó Szabolcs és Székely Sándor havi fizetését teljes egészében elvonják – közölte.

Bangóné Borbély Ildikó összesítése szerint a most elvont fizetések több mint 5 millió forintot tesznek ki, csak a szocialistákra kirótt büntetés 2,5 millió forint.

Ne tűnjön el ez az összeg a költségvetésben, hanem azonnali hatállyal fordítsák a kórházi ágyak beszerzésére!

- szólított fel.

Hozzátette: ezekből az összegekből 170 vagy 335 összecsukható ágyat lehet megvenni, amin a kórházakban pihenhetnek a gyermekük mellett tartózkodó szülők.

A politikus a sajtótájékoztatón bemutatta az általa 14 990 forintért vásárolt ágyat, amelyet szerinte fél perc alatt lehet kinyitni és összecsukni is, illetve anyaga fertőtlenítő.

Megjegyezte, a december 12-i parlamenti ülésen történtek miatt a többi képviselő megbüntetéséről várhatóan két hét múlva szavaz az Országgyűlés.

A parlament december 10-i ülésén az ellenzéki képviselők – a munka törvénykönyvének módosítása miatt tiltakozva – a napirend elfogadását füttyszóval, hangos bekiabálással, folyamatos sípszóval zavarták, két nappal később az elnöki pulpitus elfoglalásával akarták megakadályozni a jogszabály elfogadását.

Bangóné Borbély Ildikót kérdezték arról, felkészültek-e arra, hogy felelősségre vonják az ellenzéki képviselőket azért, mert hétfőn a nyugdíjfolyósítóhoz vonulva festékkel fújtak le hirdetőtáblákat. A politikus közölte, hétfőn azokért a köztisztviselőkért álltak ki, akikre a hónap elejétől "rabszolgatörvény" vonatkozik. Közel sincs arányban ez azzal a kárral, amit a Fidesz-KDNP kormányzása okozott kilenc év alatt a munkavállalóknak – hangoztatta, jelezve: vállalják mindenért a felelősséget.

A szocialista képviselő szerint más eszközökkel már nem tudják felhívni a figyelmet, hiszen majd "500 média van a kormánypárt kezében".

"Ember vagyok, én is szoktam hibát elkövetni" – Bangóné reagált a helyesírási hibákra

Bangóné reagált a helyesírási hibákra

Varju László, a Demokratikus Koalíció képviselője, valamint Bangóné Borbély Ildikó, Kunhalmi Ágnes és Harangozó Tamás MSZP-s képviselők az Országgyűlés mentelmi bizottságának zárt ülése előtt Budapesten, az Országgyűlés Irodaházában 2019. február 18-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Arra a kérdésre, mire vezeti vissza, hogy az ellenzék gyakran ejt helyesírási hibát akcióin, Bangóné Borbély Ildikó azt mondta, legutóbb nem helyesírási hibát vétettek, elírás történt, egy k betű maradt ki, amit korrigáltak.

Ember vagyok, én is szoktam hibát elkövetni

- jegyezte meg.

Az, aki a decemberben elfogadott rabszolgatörvény és a közigazgatási rabszolgatörvény miatt napi 10-12 órát dolgozik, óhatatlanul hibákat követ majd el

- tette hozzá Bangóné, azt firtatva, ki fogja vállalni a felelősséget ezekért.

Forrás: MTI

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mr.balu
Jajj, ez a Sitt, jól feltette a lécet mi, fidess???
Köztársasági elnök volt, könyörgöm!!! Írni, olvasni a mai napig nem tud, ezért kell neki a "titkárság"! Mások hátán lett OLIMPIAI bajnok. Egy hulladékok vagytok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Pegero: Bangóné hibáját te vetted észre? Nem? Akkor mi a faszért kritizálod?
A helyzet az, hogy én vettem észre, hogy megint buta pöcs vagy :) Megint jól beégtél te szellemi toprongy:) Csak így tovább, te Propeller lúzere.
Dr plágium
@Pegero: Bocsi, de akkor mi van a nemzet gojóstollával ? Az nem számít, hogy még a saját titulusát sem tudta helyesen leírni ? "Álamfő"
verőce21
Háááááá...Háááááááá...Hááááá...!
Alytónak szalagyok én is mindlyárt! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.