Az Európai Néppárt EP-frakcióvezetője és EP-választási csúcsjelöltje, Manfred Weber a Bild című német lapnak nyilatkozott a Fidesz EPP-tagsága megőrzésének feltételeiről. Kemény feltételeket szabott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@keresztapa: te kevered az Orbán seggét a nemzettel! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
Ellenzékben van valami zsigeri viszolygás, mindattól ami nemzeti ami magyar, és nem nemzetközi. De mindezen túlmenően, mindazon értékektől is, melyek a normalitást képviselik. Mi elismerünk minden rasszt, értékként... minden kultúrát becsülünk, de mindent és mindenkit, a saját helyén. Tehát valódi pluralizmus talaján állva. Mások viszontszeretnék ezeket az egyetemes emberi kultúra alkotó elemeit elpusztítani, azáltal, hogy összekeveri őket., mint a kocsmában a kimért kevert italt, amit,úgy hívnak,,, rendelve... kérek egy féldeci kevertet.
Eladott Ország
@keresztapa: tegnap, 19:20; Az EU azokat a nemzetállamokat bírálja, akik nem tartják be az EU alapértékeit, többek között a demokráciát, akik leépítik a jogállamot, min hazánkban és ha ezt szóvá teszik, azt nem a nemzetek elleni támadásként kell értelmezni, nem az indentitásunk feladását jelenti. Egyébként hazánkban már nincs plurális demokrácia, egypártrendszer, hibrid diktatúra, oligarchikus kleptokrácia van.Többpártrendszer diktatúrában nem létezik! Marad a balkáni, nagypályás maffiózók uralma, az erőskezű zsarnok, akinek az a dolga, hogy mutassa az irányt a saját hermeneutikusan lezárt, különbejáratú szabadságára és jogaira is ívesen szaró alattvalók tömegének. Akik beveszik, hogy nekik az a dolguk, hogy egyetértsenek a vezérrel, húzzák az igát, fizessék az adót és ne kérdezzenek, ne gondolkodjanak, mert van aki gondolkodjon helyettük. A fidesznek mint pártnak/bűnszervezetnek, nincs helye a demokratikus európai államok sorában.
keresztapa
@Eladott Ország: Értelem, érzelem, képzelet összekeverésével nem tudhatsz érdemi normalitást felismerni. Kár pedig többre vagy érdemleges.
Eladott Ország
@keresztapa: Kár az, hogy te meg pénzért szolgálod, ezt a bűnöző és politikai prostituált bandát! Növesszél gerincet, hidd el jobban jársz vele, vagy ha nem pénzért szolgálod ez a csürhét, akkor képezd magad, nézz utána a dolgoknak, ne csak a kormányfelszopó médiára hallgass! Hajrá!
keresztapa
Utána néztem a dolgoknak, mivel nem szolgalelkületű vagyok, van önálló véleményem, amit ki is tudok nyilvánítani. Van olyan okos ember nem magyar, mert te a magyartól valami zsigeri viszolygással vagy, mindattól ami magyar. Ezzel a véleménnyel lehet hasonulnom... “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy a csürhe ellenzéki elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.