A Forbes magazin kedden közzétett listája szerint már két magyar is van a világ dollár milliárdosainak listáján.

Csányi Sándor 1,1 milliárd dolláros vagyonával az 1941. helyen áll, míg Mészáros Lőrinc egymilliárd dollárral a 2057. a listán. Egy évvel korábban Csányi Sándor még egyedüli magyarként szerepelt a listán.

Ki nem találnák, ki lett a két magyar dollármilliomos a Forbes listáján

Fotó: giphy.com

A Forbes szerint a világ leggazdagabb embere Jeff Bezos, az Amazon vezére 131 milliárd dollárral. A második Bill Gates, a Microsoft alapítója 96,5 milliárd dollárral, a harmadik pedig a sztárbefektető Warren Buffet, aki 82,5 milliárd dollár fölött rendelkezik.

Donald Trump elnök 51 hellyel lépett előre, de nem azért mert vagyona nőtt, hanem azért, mert másoké csökkent. Trumpnak változatlanul 3,1 milliárdja van, és ezzel a 715. a listán.

Jelenleg 2153 milliárdos van a világon, 55-el kevesebb, mint 2018-ban. Mióta a 2018-as listát publikálták 994 milliárdos lett szegényebb. A milliárdosok összvagyona 9,1 ezer milliárd dollárról 8,7 ezer milliárdra csökkent.

(MTI)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
@papa.49: De a két ember között ég és föld a különbség! Az egyik évtizedek óta üzletember, maga gyarapította a vagyonát, ezzel vált "védett férfivá.".. Ő rengeteg alapítványt stb. támogat már évtizedek óta. A másik, hip hop a "semmiből "tornázta fel magát, úgy került fel erre a listára...Na ő a kakukktojás! :(((((
tudode
Következő felkészül:
.
--- 2,6 milliárdos állami támogatást kapott az Orbánt reptető Garancsi cége
.
24.hu/belfold/2019/03/05/garancsi-allami-tamogatas/
.
Fasza gyermekeknél szopásJOG!
Qqberci
Gázszerelőnek kellett volna mennem...
Borsodi
@Cicamama55: A kakukktojást a miniszterünk hizlalta a mi pénzünkön ilyen nagyra a maga javára.
www.youtube.com/watch?v=Kw2C-NBdgpo
papa.49
@Cicamama55: A piCsányi se megy a szomszédba jó kis lehúzásért, emlékezzél csak a '92 évre mikor az otp. szépen feltornászta a ház törlesztőket 1200-1500 Ft 15 ezerre !!!
Ez is tetű !!!
Yoda69
penztaroslorinc minden rekordot megdont, hiszen alig 8 eve meg veszteseges csoro gazszerelo volt. Ilyen meretu palyaivet senki sem tud produkalni, legalabbis nem buntetlenul. Talan meg Al Capone sem tudott ennyi vagyont osszehordani ilyen rovid ido alatt. De ami kesik az nem mulik. Es az allamellenes buncselekmenyek nem evulnek el soha. Ezt jo ha O1G is megjegyzi, mert nagyon csunya vege lesz a diktaturajanak.
Cicamama55
@papa.49: Ebben most nem egyezik a véleményem a tiéddel, de nincs ezzel gond. Én még A Vajnát is tiszteltem, mert a nulláról, a saját erejével, szorgalmával, tehetségével, eszével jutott el a csúcsig. Csányival ugyanígy vagyok. Utóbbinál évtizedek óta a rengeteg támogatást nem lehet szó nélkül hagyni, mellyel művészeket, tehetséges tanulókat stb. támogat, segít. Mészáros Lőrinc viszont?! Előtte egy sima gázszerelő volt. Ő CSAK a Fidesznek köszönheti a vagyonát, éppen ezért én úgy gondolom,az nem is az övé, csak a nevét adja hozzá...
Aki Én
@Qqberci: Nem jó, gázszerelőként majdnem éhen halt.
orbán ostoba barátjának kellett volna lenned, akkor lehetnél te is vagyonkezelő.
Aki Én
Na, akkor most látjuk orbán célját. Vannak még előtte, lassan bele kellene húznia.
Nyilván ha nem csak a publikus lóvé számítana, illetve ha az összes stróman együtt is érne, akkor már jobban állna.
papa.49
@Cicamama55: Semmi gond te így látod, én meg másként ilyen a világ .
kokopelli
@Cicamama55: ...ahhoz hogy én mecénasként megjelenjek és pl. egy nekem érdekes
platform fiataljait támogatok,ahhoz az is hozzátartozna (nálam műszaki végzettségűnél),
hogy egy kicsit belekóstolok legalább a "perifériába"! Az helyett,hogy okosabbnak tarta-
nám magam (a tabella alapján) mint pl. a "Zuckerberg" ! Mifelénk erre azt mondják:
"A leghülyébb parasztnak van a legnagyobb krumplija"! A Lölö megint bizonyított!? Az An-
dy disasterenek hátterét sem ismerjük ergo minden találgatás meddő! Nem hiszem,hogy
a sok filmsztár olan barátságosan megemlékezne róla,ha egy "ganyé" lett volna!
emerencia
@papa.49: Voltak akik röhögve kifizették de nagyon sokan pórul jártak. A különbség csak annyi, hogy akkoriban a kutya nem sajnálta azokat, akiknek a kamatadó + a munkanélküliség betette a kaput pedig csak ember módjára szerettek volna lakni jobbára szerény otthonaikban. Csányi az alacsony jövedelmű emberek nyomorából (is) gazdagodott meg. Nemes dolog a jótékonykodás, ha valaki valóban a tehetsége, szorgalma révén tett szert a vagyonára. (Pl. Bill Gates) Amit Csányi csinál az nem más mint fosztogatás, osztogatás az ország teljes lakosságának jóléte helyett. Nem érdemel tiszteletet érte. Az ő tevékenysége is hozzájárul ahhoz, hogy az Eu-ban mi vagyunk az egyik legcsóróbbak annak ellenére, hogy nagyon sok pénzt invesztáltak Magyarországba a fejlettebb szövetségeseink.
kereső
@Cicamama55: Azért a csányis "saját erejéből", jobban meggondolnám.Nekem az a véleményem,hogy csányi a "nemzet uzsorása"- ezzel lett Magyarország legazdagabbja. Kiváncsian várom, hogy meddig. Mert sorra kerül Ő is, hiszen nem lehet orbán előtt senki. Csak most még "hasznos idióta"! Persze Ő nagyobb falat annál, hogy könnyű legyen elintézni, de szerintem már készen vannak a tervek a Bpest-Moszkva boszorkánykonyhában.
qxy
Azért meg tudnák nevezni egy embert aki finanszírozta az ország húsiparának a tönkre tételét és kik kaptak azért hogy csődbe vigye a céget. De nem merem meg mondani mert fel jelentenek becsület sértésért.Hogy ez nem igaz, Dehogynem. Ismerek is nem egy ilyen fazont aki be is ismerte. De ez olyan hogy ha el mondod én úgyis le tagadom. Na meg,? Polt ?Mit ér nála az igaz szó? Lófaszt.Nem rúghatsz labdába.
Cicamama55
@kereső: Persze, én is tudom, látom, sőt érzem is, de a várát maga építette fel. Csányin Orbán Viktor nem talál fogást,-nem is gondolom hogy keres-hisz nyakon felül Csányi Sándor jóval "fajsúlyosabb."
kereső
@Cicamama55: Csányi nem maga épitette fel, nagyon sokakat -akik észben többek voltak mint ő, kihasznált, aztán a mór megtette kötelességét ,a mór mehet. És a saját titkosszolgálat is mmegtette a magáét. Nem is értem, hogy ebben az országban jó néhányan sokkal piszkosabb módon szereztek vagyont, mégis mindenki csak gyurcsány vagyonszerzését emlegeti. A többiek szóba se kerülnek.
Cicamama55
@kereső: Harmadiknak Csányi és Vajna mellé Gyurcsányt is oda akartam írni, mert ő is ebbe a táborba tartozik nálam...A mellékvágányokat nem ismerem, de az összkép mindhármukról számomra az, hogy maguk, nem egy párt segítette hozzá, hogy vagyonos emberek legyenek. Erre a képre nagyon nem passzol oda Mészáros Lőrinc! Szegény Váradi Andrást el kellett tüntetni, nehogy a nagy tervbe belepiszkítson...Mészáros "úrról" mindig eszembe jut...
kereső
@Cicamama55: A Forbes szerint mészáros lölö a 2057.legazdagabb ember a világon. Mindenkit fényképpel együtt hozott le magazin, csak lölőnkről nincs fénykép. Okos emberek azzal magyarázzák, hogy azért nincs fénykép, mert a vagyon nem az övé. Lehet találgatni kire gondolhatnak.
Cicamama55
@kereső: Egy kassza képét kellett volna elküldeni... :((((((
kereső
@Cicamama55: egy országét!-mert tőlünk lopták-és remélem egyszer sikerül visszavenni.
kokopelli
@Cicamama55: ..tegnap véletlenül láttam egy bejátszást a "Lölö" EÚ-s pénzekből épült
felesleges létasítményeiről! (10 db) A végén az volt a kérdés,hogy Orbán nélkül is ilyen
sikeres lenne-e"? Az volt a válasza..."..nem tudom,hogy sikeres-E lennék..." stb! Az ilye-
nért kaptunk a suliba egy pici kokit a tanárbácsitól!...ezt még "tolvajnyelvnek" is béna (;-))))
(Lölö vs. Zuckerberg) (;-(()
Cicamama55
@kokopelli: Jól van na, végül is nem a világ legokosabb embereinek listáján szerepel a neve...:))))) Pont ezért alkalmas a feladatára!
advocat
Csányinak csak ennyire futja. Neki 30 év kellett. Lőrnek meg 4! Ez az igazi szabadverseny?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.