Ki volt az a hülye,aki felhatalmazta a “miniducsét” a venezuelaiak importjára? Én most olvastam a levelét, abban sem szerepel ez a szösszenet. Pedig a repülőjegyüket is velem fizettette ki. Egy évig én fizetem a lakásukat, a magyar nyelvtanfolyamukat (!) és a ...

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Miniducse/ Bonsai Duce értelmezése szerint nem is kell ezt közölni, hisz miért is érdekelheti ez a Soros Györgytől, valamint a migránsok hadától már amúgy is rettegő magyar állampolgárokat. Elég ha tudják, hogy a családok éve van, illetve a rezsicsökkentés tovább folytatódik. Van Erzsébet-utalvány is karácsonykor, a nyugdíjprémiumokról már nem is beszélve. Mit érdekli hát a kéményen csodálkozó kisembert ? Van neki jobb dolga is. A magyar kormány tökéletesen elégedett azzal, hogy nincs olyan szervezet, melynek lenne bármiféle beleszólása abba, hogy az Orbán-kormány hány millió eurót lop el évente. A magyar kormány szerint nincs szükség arra, hogy bárki is beleszóljon a belügyeinkbe, ugyanis ha a magyarok hagyják azt, hogy szétlopják a pénzüket, akkor tulajdonképpen nincs is semmi gond. Magyarországon egyértelműen diktatúra van, ha minden lényeges döntést egy személyben egy ember hoz meg, akit sem az emberek véleménye, sem az intézmények, és mint legutóbb kiderült még a törvények sem korlátoznak, akkor azt kifejezetten diktatúrának kell nevezni. A jelzőt meg mindenki gondolja hozzá. Az lehet például fasiszta is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ha orban migrancsokat akar behozni azt tegye a sajat vagyonabol NE adofizetoi kozpenzbol. Ugyis eleg penzt osszerabolt mar, a Forbes szerint o a vilag 1047. leggazdagabb embere tobb mint 1 milliard dollaros vagyonnal. Igaz nem a sajat nevet, hanem az alnevet hasznalta, alias penztaros lorinc.
csipetke
Persze hogy igaza van Jusztnak.Hogy ki hatalmazta fel a puhost?Nem kell ennek fel/meghatalmazás,miután egy normális ember sincs a kormányban,aki ellent merne mondani neki.Kezdem azt hinni,hogy az EU,és a magyar kormány is úgy viselkedik orbánnal,mint a normális ember egy félkegyelmű zakkanttal,:-elnézőek vele.De meddig hagyják játszani az elmebeteget?Mert már teljesen nyilvánvaló,hogy orbánnál igen nagy baj van vállon felül

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.