Névtelen cikkben javasoltak neki radikális lépést.

Néppárt helyett új európai szövetség? Orbán elmondta, mi erről a véleménye
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Az európai parlamenti választás közeledtével érthető a kampányláz, a türelmetlenség és az izgalom fokozódása,

de ami most kell, az csigavér, higgadtság

- reagált Orbán Viktor miniszterelnök az MTI megkeresésére azokra a sajtóhírekre, melyek szerint a néppárti tagság helyet új európai, bevándorlást ellenző szövetséget kellene létrehoznia a Fidesznek.

A Magyar Nemzet Új szövetséget! című csütörtöki vezércikkében az olvasható: "a néppárt a szocialistákat és a liberálisokat választotta, nekik akar megfelelni. A Fidesznek egy útja maradt: az új szövetség útja. Orbán Viktor és a Fidesz lépjen ki az Európai Néppártból, és kössön szövetséget Matteo Salvinivel, az osztrák Szabadságpárttal, valamint a lengyel kormánypárttal! Ez ma Európa és a magyarság érdeke."

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A magyarság érdeke az, hogy a fidesz eltűnjön a színről és az egész bagázst lakat alá tegye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...s mindenki feszülten figyelte,mi az újabb zseniális terve?
bence
@relatív: ! Amíg főbe nem lövi valaki !
tulipan
@durbincs: Te narancsos, szaros pofájú seggnyaldosó, féfaroknyi Sügér, ott a Ploesti bánya mélyén levő bedes, denevérszaros bányakecódban : gyökér vagy mondhatni ? nem éles-eszű ?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.