A prokontra.hu kis szerkesztősége ezúton kíván Boldog nőnapot minden nőnek a nemzetközi nőnap alkalmából. Kéri János: Nőnapi köszöntő. Tavasz hajnalán Róluk emlékezünk, A nőkről, kiknek Életünk köszönhetjük.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Köszönöm szépen a magam nevében (magamra veszem, más nevében nem nyilatkozom). Bízom benne, hogy azok a férfiak vannak többségben, akik ilyen kedvesen gondolnak a nőkre, és nem csak nőnapon.

Kis érdekesség, hogy milyenek is azok az emberek, akik tökös férfiaknak tartják magukat. Számomra szánalmasak, sőt visszataszítóak. Ime:

hvg.hu/elet/20190308_Ocsmany_olah_szuka_vagy__Cseh_Katalin_a_Momentum_politikusa_nokent_ilyen_uzeneteket_kap
menekült
És még azt szeretném elmondani, hogy én is nagyon sok boldogságot kívánok minden férfinak - akik méltóak rá. Férfinap nincs, pedig sokan közülük ők is megérdemlik, hogy mi nők legalább egyszer egy évben tisztelettel, elismeréssel köszöntsük őket. Ők azok, akik bár gyereket szülni nem tudnak, de közülük ugyanannyian apukák, amennyien a nők közül anyukák. És sokan az apukák közül minden tőlük telhetőt megtesznek a gyerekükért, gyerekeikért, amit csak tudnak. És a nőket magukkal egyenrangúaknak tartják, és azokat a nőket, akik tiszteletre, szeretetre méltóak, tisztelettel, szeretettel övezik. Sok boldogságot kívánok az ilyen férfiaknak. A többinek nem.
görbetükör
Kívánjatok az államadósságnak is!
Hiszen az is nő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.