A jövő héten Budapestre látogat Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője és vezető jelöltje az Európai Bizottság elnöki posztjára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Most ezt miért?! Nem kellene. Hiszen ő is tudja, hogy semmi nem teljesül majd azok közül a feltételek közül amiket kért. Vagy el lesznek mismásolva.Szóba sem kellene állni orbánnal, nem hogy még idejönni és győzködni arról hogy rossz úton jár. Hányszor hagyja még magát átverni az Manfred Weber? Ennyire rossz emberismerő nem lehet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Most ezt miért?! Nem kellene. Hiszen ő is tudja, hogy semmi nem teljesül majd azok közül a feltételek közül amiket kért. Vagy el lesznek mismásolva.Szóba sem kellene állni orbánnal, nem hogy még idejönni és győzködni arról hogy rossz úton jár. Hányszor hagyja még magát átverni az Manfred Weber? Ennyire rossz emberismerő nem lehet.
papa.49
Személyesen hozza el a csutitetűnek a SELYEMZSINÓRT !!!
Commenter
@papa.49: bár igazad lenne. Weber eddig mindig visszatáncolt, a csuti meg élvezi azt amit ő pávatáncnak nevez. Azt hittem, az Economist kutyás karikatúrája után már tényleg nincs miről tárgyalni, mert a cikk és a rajz a Néppártot is csúnyán beégette nem csak orbánt. Weber tényleg nem látja hogy az ő leendő pozícióját veszélyezteti a legjobban orbán, sőt a pártja jövőjét is? Rövid távon lehet hogy veszítenek 13 képviselőt, de hosszútávon csak nyerhetnek és új szavazókat szerezhetnek a Fidesz kizárásával. Amit Weber a személyes látogatással csinál az nagyon veszélyes: orbán itthoni pozícióját is erősíti ezzel :(
papa.49
@Commenter: Abban igazad van ezt úgy fogja kommunikálni a fütyisz mint hatalmas elismerést a Weber részéről !!! DE ha utána mégis kivágják mint a macskát szarni akkor viszont komoly presztízs vesztességet szenved el a fütyisz !!!
Commenter
@papa.49: az se mindegy hogy mikor dobják ki, mert ha a választások előtt dobnák ki akkor a választáson is talán kevésbé nyernének. Ha persze itt is rendszerszintű csalás lesz akkor mindegy is...
Peller Anikó
@papa.49: Ugyan már, ezeket nem a presztízs érdekli hanem csak a pénz. Ő már erőből old meg mindent (itthon).
colibri
Tegnap még az ellenkezőjét hírelték, hogy Weber nem jön ide orbánnak kampányolni. ...most mégis? Hiteltelen puha pöcs, sosem volt szímpatikus. Remélem, látni fogja elődjét a Magyarországot beborító óriás plakátokon, mert egyetlen egyet sem takarított el még a hazug fidesz.
keresztapa
Budapestre látogat Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője és vezető jelöltje elnézést kérni Magyarország népétől vezetőjétől, átgondolatlan elhamarkodott, kijelentéseiért.
Commenter
@durbincs: na mi van, eltévedt a Bedes Nagy Saar-vidéken hupikék bálnácska? Fürödjék le az aranytóban mert koszosak az ezüstpikkelyei.
bencemacska
Minden tagországba elutazik Weber kampányolni! Tegnap még azt mondták M.O-t kihagyja.
Csak ez változik meg, vagy canossa-járás is lesz???
Commenter
@durbincs: bolhaomlettet megette már? akkor etesse meg sziamiaut egércsipsszel, mert hókuszpók pürköltet csinál magábul.
Commenter
@durbincs: magának meg folyékonyan mint a Duna sodrása...
kokopelli
@papa.49: Az a baj,hogy a Mani Weber még nem találkozott ilyen ß@ralakokkal,ergo el-
képzelni sem tudja az emberiség ilyen "fajtájú" vadhajtásait! Nem mondták el neki az Orbán
időszerinti "pszihokezeléseit" sem?! Azt hogy a sarokbaszorított kutyáknak csak egy irányuk
van a menekülésre azt talán tudja,mert nem nagyvárosi gyerek! A támadás!
Commenter
@durbincs: megint bekattant az agya a gömbakváriumban? Kicsit megszédült a saját tengelye körül? Magát illegálisan tartják még mindig? Kérjen már valami klasszabb kecót.
Commenter
@durbincs: Figyelemhiányos? Össze vissza küldi be a féknyúzt.
Yoda69
Tok folosleges. O1G mar eldontotte hogy inkabb kilep, de nem ker bocsanatot, es nem engedi vissza a CEU-t.
Nagyon csalodnek orbanban ha lemenne kutyaba es megalazkodna egy bocsnatkeressel.
Eladott Ország
Nem kell ahhoz túlságosan pallérozott szellemi képességekkel rendelkezni, hogy világos legyen: ez nem egy gerinces, Európa vezetésére alkalmas ember, és az a rossz sejtésem van, hogy halvány fingja nincs arról sem, hogy éppen az Európai Néppárt sírját ássa, meg a saját tekintélyét tapossa a magma alá. Az az ember, aki szerint nem a fidesz tizenvalahány szavazata dönt Európa sorsáról, aki kilenc éve nézi ölbe tett kézzel hümmögve, hogy milyen irányba viszi Európát a fidesz és Orbán, majd összeputyerkázik és békülésileg Budapestre jön, az nem Európárt küzd, hanem ellene. Nem Orbán és az illiberális elmebaj ellen küzd, hanem azokért a retkes szavazatokért. Szó nincs itt értékrendről, elvekről, európaiságról, csak a látszatról és a többéves csúcspozíciót jelentő szavazás megnyeréséről. Aztán majd lesz valami. És valóban lesz. A skizofrén hajlamú elvetemült joggal érezheti úgy, hogy győzött. És minden egyes ilyen engedmény, visszatáncolás abban erősíti meg, hogy jó úton jár és kedvére pusztíthat tovább. A saját népe nélkül persze mindez nem menne, de kell az Európai Néppárt összes Manfred Weberje is. Nagyon remélem, ha már idáig eljön a mi drága Weber urunk, egyúttal bocsánatot is kér tőle. Úgy lenne igazán kerek ez a történet.
verőce21
Nem úgy tűnik, hogy sarokba szorították volna a magyar miniszterelnököt, a Néppárt kétségbeesetten bent akarja tartani a Fideszt.
kereső
@Yoda69: Ó,hát egy kis pávatánc még belefér. Mikor volt olyan szegény orbán, hogy igérni ne tudjon. Csinálni meg azt fog igy-is,úgy-is ,amit úri kedve tartja.
kereső
@durbincs: Hanyagoljál halfarok.Tudod,hogy nem vagyok vevő a hülye dumádra.
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
papa.49
A csutitetű a zsebhokis vajon fogadja- e majd ???
Ez bizony komoly kérdés !!!
Sámannus
Injkább Moszkvába kéne neki menni és bemószerolni putyinnál, hogy az ő anyukáját is szidta egyszer Brüsszelben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.