Brüsszel eddigi legnagyobb hazugsága lepleződött le Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint az Európai Bizottság Jogi Szolgálata által készített dokumentumban, amelyet az ENSZ decemberben elfogadott migrációs jogi csomagjának következményeiről készítettek.

A külgazdasági és külügyminiszter vasárnap, Dunakeszin tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: az M1 közszolgálati televíziós csatorna birtokába jutott dokumentum azt mutatja, titokban azon dolgoznak, hogy kötelezővé tegyék az ENSZ csomagot mindegyik uniós tagállamra nézve, bár azt 9 uniós tagállam nem szavazta meg.

Szijjártó: lelepleződött Brüsszel eddigi legnagyobb hazugsága

Fotó, címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán

Hozzátette: az ENSZ migrációs csomagjáról szóló vita során az összes bevándorláspárti politikus azt állította, hogy a csomag nem lesz kötelező érvényű a tagállamokra.

Az M1 csatorna híradója szerint az 53 pontból álló tanulmány leírja, hogy az ENSZ decemberben elfogadott migrációs csomagja pontosan miért és milyen nemzetközi szerződésekre hivatkozva lehet kötelező a tagállamokra.

A külgazdasági és külügyminiszter kijelentette: a magyar kormány felszólítja az Európai Bizottságot, hogy fejezze be a titkos tervek készítését az ENSZ migrációs csomagjának kötelezővé tételére. Hozzon nyilvánosságra minden olyan dokumentumot, amelyet e terv keretében készítettek.

A bevándorláspárti politikusoknak egy szavát sem lehet elhinni – tette hozzá.

A magyar kormány még vasárnap kezdeményezi, hogy a Külügyek Tanácsának március 18-i ülésén rendkívüli napirendi pont keretében az Európai Bizottság számoljon be az összes ilyen titkos terv készítéséről.

(MTI)

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@verőce21: Mi újság a betelepített venezuelai " magyar " testvéreiddel ?,,,A nem bevándorláspárti Orbán elvtárs,, 20 ezer kötvényes haverjával ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@verőce21: jó szöveg, igazi fideszes, de nem erről volt szó :D
verőce21
@nevemnick: (20:43) De erről volt szó! Csak te - szokásosan a bolsevisták magyargyűlöletéhez - sajnálod bármilyen külhoni magyarok támogatására a pénzt.
tulipan
@verőce21: NEKTEK EZ a tök ostoba " magyargyűlölet" a mániátok, minden, a másiknak nem tetsző dolog ellen,felhozható ÉRVEK HELYETT, ezzel a hülye, általatok kiötlött, jellegzetesn narancsos értelmetlenséggel igyekeztek elvágni a beszélgetést!!!
www.google.com/search?q=KRETÉN&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=dR1AFbXV_JJ9TM%253A%252CISoHCD4wJc883M%252C_&vet=1&usg=AI4_#i
nevemnick
@verőce21: nyughass birka. A bolsevisták és neobolsevisták a te oldaladon vannak. Az adónkból elsíbolt pénzt nem azoknak szánjuk, akik a nyakunkba ültették a harácsoló társaságokat, és haverokat.
Az ország kirablására és vagyonának külföldi és itthoni haverok részére történő elosztogatására nem kaptatok felhatalmazást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.