Pártlogó nélkül, a helyi civilekkel együttműködve döntené meg az ellenzék a kormánypártok hatalmát ősszel, az önkormányzati választásokon. Az országban először Egerben született teljes körű megállapodás, ahol a Jobbik országgyűlési képviselője, Mirkóczki Ádám mögé sorakozott fel az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), az LMP, valamint a Momentum is.

Így buktatná meg a Fideszt az ellenzék

Fotó: Pixabay.com

Az ellenzék újabb stratégiájának lényege, hogy egy civil szervezet égisze alatt, a pártpolitikai érdekek száműzésével próbálnak kialakítani olyan helyzetet, hogy csak egyetlen valódi kihívója legyen a fideszes jelöltnek vagy vezetésnek. Mirkóczki szerint a pártok mellett számos civil és szakember csatlakozott már az őt indító Egységben a Városért Egyesülethez.

A megállapodást egy évig tartó tárgyalás előzte meg azzal a nem titkolt céllal, hogy ne a politikai szembenállás, hanem egy szakmai program domináljon majd ősszel. A program konszenzuson nyugszik, az egyesület tagjai pedig mindent, így a kampányt is közösen bonyolítják le – magyarázta Mirkóczki.

A polgármesterjelölt elmondása szerint abban bízik, hogy a megyei jogú városok, a megyeszékhelyek és a választókerületi központok háromnegyedében hasonló egyezség születik majd.

Noha az önkormányzati választásokig még több mint hét hónap van hátra, Eger mellett Újpesten is körvonalazódik már egy hasonló jellegű együttműködés. A fővárosi kerületben egyenesen egy volt KDNP-s politikus, Szalma Botond lesz az összefogás jelöltje. Szalmát, Mirkóczkihoz hasonlóan az MSZP, a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum és a Párbeszéd is támogatja. Ugyanezen pártok szintén megállapodtak a közös indulásban Miskolcon, valamint a Kétfarkú Kutya Párttal kiegészülve Szombathelyen is.

Kiszelly Zoltán politológus szerint a zuglói példa jól mutatja, hogy helyi vitákban, például a pozíciók betöltésében akkor is rivalizálni fognak az ellenzéki pártok, ha korábban már „kényszerházasságot kötöttek”.

Abban bíznak ugyanis, hogy összeadhatják a szavazóbázisukat. De ez nem ennyire egyszerű és logikus: a valóságban ugyanis nem fog mindenki átszavazni a másik párt politikusára még abban az esetben sem, ha az egy civil szervezet színeiben indul a választásokon – mondta a szakértő.

A Népszava információi szerint Siófokon a jelenlegi polgármester újrázását támogatja a teljes ellenzék: Lengyel Róbert függetlenként győzte le 2014-ben a húsz éve regnáló fideszes településvezetőt. Hasonló jellegű együttműködést terveznek ezeken kívül még Kaposváron és Zalaegerszegen is.

Blikk

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@Mirabilis: Ő a kakukk tojás ))))))))))))))))
SystemError
@Mirabilis: Mivel fejre szociopata a gyerek még az is lehet az örület az ára, ha ellent monda egy náci maminak..:)
Gauntlet
Csak egy városban? A többi smafu?!?!? Kollaboráns diszpintyek !!!
papa.49
@Mirabilis: Mindenesetre nem megbízható az biztos, emlékezzél a ogy. választásokra, mikor a bandzsamarcsa adta ,,tanácsokat,, az lmp. spinének !!!
papa.49
@Mirabilis: Én egy pohár vizet nem fogadok el tőle !!!
Yoda69
Reméljük sikerül. Még kell vitatni a maffia kormányt
verőce21
A megállapodást egy évig tartó tárgyalás előzte meg, hogy...egy szakmai program domináljon majd ősszel.
Háááááá...Háááááááá...Hááááá...!
RonaGyuri
Egy árulkodó momentum

még a Nézőpontjukkal is gond van

Nem, eszem ágában sincs beleszólni a kis magyar totál baromkodásba az EP mandátumával kapcsolatos tudatlan okoskodások tömegében. S még akkor sem teszem, ha mint matematikus és a választástechnika több évtizede művelője mindenkit megnyugtathatok: a d’Hondt mátrix még az 5%-os határ nélkül is nagyokhoz húz. A net-en számos elérhető applikáció van lehet kipróbálni.
Mondom nem ezzel foglalkozom, pedig a párt blogjában „A lengyel ellenzék tényleg nem a magyar ellenzék - Összeszedjük a hasonlóságokat és a különbségeket - 2019. március 10. Momentum Mozgalom” ezen görcsölnek sőt pörögnek.
Nos a cikk igazi blődsége ott kezdődik, hogy a legfontosabb ténnyel nem foglalkozik. Azzal, hogy „a lengyel kormánypártok sem – sőt még inkább nem – azonosak a hazaival”
S ennek nem csak az az oka, hogy a hazai ember-anyag lényegesen silányabb a lengyeleknél, de tradicionális okok is vannak. Nagyon más a kapcsolatuk
Kelet-Európával, tisztában lévén az orosz medve szokásaival,
Közép-Európával sem egészen klappolnak, lévén a németekkel is más tradíciók vannak,
ahogy a Nyugat főleg Francia kapcsolatuk is nagyon más! =))
Jakab Ernő
@KisTehen: közösülni a fideszed szokott a sok hülye nem létező KDNP-s patkányokkal
, s mi született belőle? Egy elkorcsosodott sz egész világon megutált ország. Köszönjük fideszes férgek.
Donáld Tramp
Egy évig tartott ezt összehozni ! Látszik hogy csak idióta vezetők vannak 'odaát'. Egy normális ellenzék ezt két hét alatt 'összehozza.'
kereső
@Donáld Tramp: 07:14, na ja .A fidesz-kdnp -nek nyolc év kellett hozzá!
Donáld Tramp
@kereső: Na Ja !!! IMF hitel kifizetve ! Nem függünk senkitől 'anyagilag'... Ha rajtatok múlna már Iszlám ország lennénk... A burkába csomagolt asszonykát hogy d.gnág meg amikor csak akarod... ?!
Donáld Tramp
@Donáld Tramp: Pontositok : d.ugnád... Ill : Milyen gyorsan vetköznél ki 'magadból' / hölgy / ha éppen ke.éni akarsz... :D :P
kereső
@Donáld Tramp: Arra válaszolj amit irtam! Nekem nem elég érv a migránsozás,meg az iszlámmal való riogatás-150 év alatt sem lettünk törökké!!!- amúgy meg orbán szokta volt dicsérni az iszlámot,különböző BANKÁR!!! fórumokon, és ha jól rémlik, akkor a török erdogan nagyon jó barátja-Töörökország meg 98%-ban iszlám/muszlim vallású-Na vedd már egy kicsit komolyabban a témát.
Ami az IMF hitelt illeti- mondjuk,én ha hitelre szorulok, akkor szét nézek a piacon-és attól kérek ajánlatot, aki a legkedvezőbbnek látszik,és nekem a legkevesebbe kerül.Az,hogy az IMF feltételeket szab? Hát Istenem, melyik bank ad feltételek nélkül hitelt? Az meg, hogy a hitelfelvevő mire költi a pénzt-és azt ellenőrizni akarja? Nem szabadfelhasználású volt az, mint orbán babavárója.
Arról már nem is beszélve, hogy a pénzügyi stabilitást/ha nem értenéd, a nemzeti valuta stabilitását/ biztositotta az IMF hitel, mely ott hevert az MNB-ben deviza tartalékként. Orbán visszafizette jóval drágább piaci /szabad felhasználású!!/ hitelből, aztán meg matolcsy pöttyös segg segitségével megszabaditotta az országot a deviza tartaléktól IS! Na ennyit az okos hozzászólásodhoz.Kicsit felkészültebben, mert nem muszály bohócnak lenni attól, hogy eg ybohócot választottál avatarnak.
Donáld Tramp
@kereső: Hűű De Morci lettél.. Megszólalt 'lelkiismeret" Eladtátok a ORSZÁGOT 91 -óta És most van pofátok beleugatni... Mi maradt MAGYAR kézben a "REGNÁLÁSOTOK ALATT" HAZAÁRULÓ G,i !!!
Donáld Tramp
@Donáld Tramp: @kereső: Szeretném ha Összeszednéd a semmit... !!!
kereső
@Donáld Tramp: Óóóóóóóóóó! Kiverte valami a biztositékodat? 91 óta? -amikor is a" szépemlékű" Antall József miniszterelnökösködött Boross Péterrel az oldalán?- MDF kormányzott?Meg a kisgazdák? Hol vannak most ezek mind? Nem orbán viktor seggében,és pártjában a fideszben? Jó, ha tudod, nem molylepke emlékezetűvel társalogsz.
Donáld Tramp
@Shikari: Élni Állambácsi pénzéből... Odabent.. És a sok hülyeséget / amivel csak kiröhögtetik magukat / Milliókat keresve... le sem sz@rják a támogatóikat
Donáld Tramp
@kereső: Védtem a segged. Édesanyádét is 90-91-ben Határőrként. Amikor a szerbek ESZÉKET BOMBÁZTÁK !!! Naponta voltak Átrepülések a Szerb vadászgépek részéről, tudtuk hogy Eszéket támadják majd..
Sámannus
Szerintem most is lesz kavarás a nevekkel. Az ellenzéknek is készülni kell kamu jelöltet indítására, mert a fidesz szerintem ezzel fog támadni.
kereső
@Donáld Tramp: Már megint nem arról beszélsz,amiről a disputa szól,pont mint "bodóné". Mi meg féltettünk benneteket, akik akkor ott teljesitettek szolgálatot a déli-határnál.Aggódtunk a szomszéd, az ismerősök gyermekeiért, a barátainkért.Köszönet érte, hogy "védted a seggünket"!Akkor Te testközelből tudod, hogy mit jelentene egy háború Európában.
Donáld Tramp
@kereső: "Te testközelből tudod, hogy mit jelentene egy háború Európában... " Ha sokáig ügyködtök.. MEGTAPASZTALOD !!!
Aki Én
@kereső: A kérdést sem érti ez a buta propagandista, hogy várod, hogy válaszoljon?
Aki Én
@Shikari: ,,amikor hatalomra kerülnek, mindenkit megszorítanak, aki dolgozik."
A fidesz 2010 óta megduplázta az adónemek számát.
Ne hagyd, hogy a tények kizökkentsenek a propagandából :)
qxy
Jó az elgondolás de ???
Mi van akkor ,.- Ugye gondolkozzunk egy kicsit a Fidesz eszével. mert ugye, ők sem buták hogy ezt hagyják. Ugye el van fogadva az a törvény is amikor szükség állapotot hirdethet ki Orbán és ugye az apró betűs résznél ott van hogy ez addig tartható míg a kormány akarja. Vagyis, ha netán gebasz lenne és csalással sem lenne meg az egy harmad, akkor ezt be lehet vetni és baszhatja az ellenzék legyenek akár kurva sokan.Ezeknek azért utána kellene nézni hogy mik a menetek és mit lehet csinálni mik a buktatók a törvényt nem mondom, mert az nincs. Én, első, a törvény és a jog ujjá szervezése. Vagyis Polt ki iktatása a jelen törvény zárolása a politikai döntésekben. Ha ez meg van, Nincs szükség állapot és be sem lehet vetni a terror elhárítókat és a TEK et sem. Egy ujj törvény és jog beállítása. de annak már készen kellene lenni. amiben az eddigi politikusok teljes vagyon elkobzásáról lenne szó . de nem el tüntetni a visszajövő pénzt mint eddig tették. Kurva nagy szopás lenne az ellenzéknek is mert akkor nekik sem szabad lopni csalni. de lenne egy ország és annak népe aki ha kell minden körülmények közt ott van mellettük és ez többet jelenteni mint Lőrinc vagyona.
Aki Én
@Shikari: 2010 óta megduplázták az adónemek számát!
Nem segélyt osztanak, hanem a dupláját a hasztalan közmunkáért. Micsoda siker :)
Nem az életszínvonal nőtt, hanem az árak brutálisan, és a forint történelmi mélyponton van. Ez is fantasztikus siker :)
Nem a munkahelyek száma nőtt, hanem az elvándorlás és a közmunkások száma, amit a magadfajta megtévesztésére beleszámolnak. Ez is parádés siker :)
A minimálbér 46% os emelése valójában 14 %, a járuléktartalma viszont több mint a duplája lett. Vagy csak az adórésze nőtt jelentősen.
De te csak örülj kretén :)
kereső
@Donáld Tramp: Szerintem nagyon nem vagy tisztábana névmásokkal. Nem "mi ügyködünk", hanem ornán=fidesz&co..+putyin ügyködik.
Tehát nem MI, hanem ŐK!( vagy Ti?)
kereső
@Aki Én: Ő kezdte. De propagandistának nagyon gyenge.
polar450
@Shikari: ebben egyetértünk, ez Orbán hasznos húzása volt!
tothjani
Milyen ellenzék??
Nincs ellenzék, csak kollaboránsok vannak, akiket megbüntetnek, ha ki merik nyitni a szájukat a parlamentben, az ülésterem előtt pedig fegyveresek állnak készenlétben.
qxy
@Shikari: Azt kell mondanom hogy igazad van.

vége a segélyen lebzselésnek..- Mindenki valakinek a segge vége.
A családoknál több marad, nőtt az életszínvonal és a gyerekesek támogatása emelkedett.
pl. Tiborc gyerek. aki a Fideszen belűl valakinek a segge vége annak tényleg így van.
Nőtt a munkahelyek száma, emelkedett a fizetés.
Több miniszter van mint melós. és azoknak tényleg kurvára nőtt a fizetése.
Csupán csak nézőpont kérdése. is így igaz . Minden fasza.
qxy
@Shikari: Igazad van, de aki nem dolgozik és a nép vagyonát lopja az meg kurvára jobban él.
Mennyi is a nép fizetése,
mennyit is emelkedett?
Mennyit is dolgoztak?
Kurva sokat
Mennyi is politikusok fizetése,
Kurva sok.
Mennyit is emelkedett? Kurva sokat
Mit is tettek értem, Kurvára semmit. Na és kurvára igazam van?
Ja.
qxy
@Shikari: Amúgy tényleg ha valaki akar dolgozni az talál is munkát. Találtam én is. sokat dolgoztam sokat is kerestem de a törvény az törvény nem fogod el hinni mennyi volt az adóm. Napi 80 ezer forint. mert 100 ezret naponta meg kerestem. Az indok az volt hogy más havonta keres ennyit. Na de azért adjak 80 % ot? ,.- Igen. Hajnal 4 től este nyolcig minden nap. dolgoztam. Igen, ne csaltam, dolgoztam. de nem lehet megélni ha aki nem csinál semmit annak többet kell adnom.Tudom, most sokan ré kérdeznének, mi is lehetett az a meló amivel ennyit lehet keresni. Igen. eccerű villanyász voltam. csak ésszel is dolgoztam.
Én meg mutattam otthon. mindenki irígy volt Non Stop villanyászat Igen. lehet ennyi pénzt keresni. De a mai villanyásznak 4 kor haza megy és másnap megy csak ki, amikor én is négykor érek haza és akkor nincs áram a házban. Na ezt használtam ki. és bejött.
Na? Hány villanyász dolgozik így ma is? Egy sem, mert délután már nem érnek rá. és azon agyal hogy kellene pénzt szerezni. Igen volna munka de a munkával dolog van.
qxy
@Shikari: Nem erről van szó te is tudod. csak nem akarod tudni. Oké, keressenek. de most csak úgy igazából Te törvényesnek is tartod hogy így emelkedik a fizetésük mert lopnak?
qxy
@Shikari: ezt jogosan kapják, mert megszavazták.Na ez a csalás. Csak maguknak szavazták meg. aki dolgozik keményen annak mennyit szavaztak meg,,?
Mi is az eredeti jelentése annak hogy miniszter,?
Eleve nem lehetne még annyit sem kapnia mint egy fizikai munkásnak ugye?
Na meg valljuk be. Ezért a munkáért én egy vasat sem adnék.
tudode
Ezt a RABLÓGARÁZDÁLKODÁST "ezeknek" végig kell baromkodni!
.
Hiszen nem egyebek, mint KALÓZOK, akik KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL rázzák az ország rongyát!
.
Az ÚJRAKEZDÉS mindenkinek FÁJNI fog! Nem kell ehhez jósnak lenni!
.

.
papa.49
Ez az ,,ellenzék,, egy vizesnyolcas nem egyéb ...
qxy
@Shikari: Tudod, aki le váltaná, annak olyannak kell lenni aki nem csal nem lop és a jelen helyzetek nem azt mutatják hogy lenne is egy politikus kis hazánkban aki alkalmas lenne erre a posztra. A jog és az erkölcsnek semmi jelentősége nincs a politikában. Ha lenne akkor senki sem durrogna mert minden fasza. Ugye?
Vagyis, aki le váltja annak becsületesnek kell lenni olyan meg nem van sincsen.
qxy
@Shikari: Tudod én nem vagyok Fideszes de a mások oldalt sem szeretem. Mind csaló gazember. és csak arra megy ki a játék hogy nekik több jusson . De látom te Fideszes vagy és kérdezném akkor tőled. Te szerinted egy kis agyatlan csőszerelőnek lenne annyi esze pár év alatt hogy a maga eszével ennyit keressen, Ugye nem gondolod hogy azért mert most jött meg az esze? De ha nyitott szemmel járnál kis hazánkban a Fidesz emberei sorban járják a kis településeket és amit csak meg lehet kaparintani cégek, gyárak stb azt mindre rá csapnak Mészáros nevében. Hogy ez nem igaz? Igen, ez még nem publikus de kell egy év hogy kiderüljön ez is. Nem muszáj el hinned, de jusson eszedbe egy év múlva hogy " Jé a propin egy faszi épp ezt írta és ő már akkor tudta.
qxy
@Shikari: Maximálisan egyet értek veled. Na de itt látszik milyen is az ellenzék.
Egy millát ajánl fel az aki miniszter szeretne lenni?
Vagyis ezzel azt ismerte el hogy halvány fingja sincs semmihez és ő sincs tisztába hogy csal e a Fidesz Nincs olyan ellenzék aki letudná váltani. Azt sem tudják milyen rendezvényen vannak Ez nem ellenzék, hanem egy ostoba gyülekezet Ha én lennék ez a Zajk gyerek nem pénzt ajánlanák fel hogy más faszával csapkodjam a csalánt hanem teszem a dolgom és oda állok és lealázom, el tiprom tényekkel bizonyítékokkal amivel szemben Polt sem tudna tenni semmit.
Vagyis ebből látszik hogy az ellenzék azért ellenzék, mert kellene az a sok pénz nekik is amit Orbán be zsebelt.De amit néha oda dob egy két koloncot, az nekik nem elég.
Igen. tötvény és jog kellene . Mindegy honnan kezdik fentről vagy lentről.Lényeg egy igaz Magyar nemzet De az már soha nem lesz. Minden el van adva és most Orbán hogy be engedte a ruszkikat, ezzel aláírta a halálos döfést az országnak. Csak azt még Orbán sem tudja hogy ha ki nyílik a ruszkik szemük akkor azt is látják mi van a Fidesz háza táján és ne higgye a kis cigó hogy ott is marad és ha jönnek az oroszok ezek annyian vannak mint az oroszok és nekik ez lesz a meggazdagodás paradicsoma Leszarják hogy Fideszes vagyon vagy nem. Viszik és kész.Okos volt Putyin. Azt is aláírattal ezzel a kis barommal hogy meg sem lehet őket büntetni Azt csinálnak amit akarnak.
Szerintem ezért a szerződésért minimum karóba húzzák Orbánt amit tett az országgal.De a többit is aki eladta.
qxy
@Shikari: Ugye emlékszel arra amikor ki mentek a ruszkik. Kurva sokan sefteltek. Mindent eladtak és vissza mentek. Nekem ma is vannak olyan barátaim akik tisztek voltak és el mondták hogy ezek a kis csicskák, a sok pénzzel bénították meg az országot. pld. Textil ipar? megállították az úton és fel gyújtották. Húsipar? az élőállatokat lelövöldözték a kocsin és fel gyújtották.Tökéletes rendszer volt a kormány meg buktatása és ebből milliárdosok lettek. Na ezek jönnek vissza Szerinted meg javultak, Nem.Putyin kormánya csak azért látszik tökéletesnek mert akinek nem tetszik megy Szibériába . Ott is van munka és nincs apelláta Ha nem mész , agyon is vernek. Vagyis, ha azt mondják menned kell, akkor szó nélkül mosolyogva távozol.Na meg Eu akarja a migráncsokat? hát ki emgedi be és ad nekik pénzt is? Orbán. a tévében és a kis falvakban is ő vezeti félre az embereket hogy jönnek a migráncsok és el veszik a házad. Ők meg, ha már a miniszter mondjaa, igaza is van ugye. 10 mázsa fa és az egész falu rá szavaz mert meg véd.Közbe azt sem tudják mi az a migráncs. Na meg valljuk be az a kis picsányi kerítéshez megy az összes migráncs aki be akarna jönni? Ugye ezt te sem hiszed el.Most néztem az M 1 esen adták le. Orbán mondja és élőbe. .- Az ellenzék még azt is el akarja érni hogy ne csak a nők szüljenek. Na. őt biztos nem, mert ekkora barmot ember nem tudna mondani. Minden szart rá fog az ellenzékre és mindenki Soros. Na meg ha valaki fedezi a tanulásom költségeit annak meg kell köszönni nem le alázni . Legalábbis normális ember ezt teszi. Orbán?? nem. Nem is értem miért hiszitek el amit hazudik. Jó , az ellenzék is hazudik, na meg nincs is ellenzék, mert ez egy szar
qxy
@Shikari: Igen. működik. A stadion építés és a sok pénz meg venni a szavazatokat külföldön. Az valóban működik. de az ország? Most nem a Fideszre gondolok és a sok segg végekre. hanem a nép. Tudod. Hány családot is tett ki Orbán az utcára? Hány milliót is adott a határon túlra lakás, ház vásárlásra? Szerinted ez a működik? Sok sikkasztás és nincs bűnös? mert Polt Péter benyalt ? ez is működik. Tizede bűnért már lógna az ember. Most nem a Fideszre gondolok hanem a politikusokra. Polt meg a haza legigazabb embere fedezi a csalásokat törvényileg és jogilag? Ezt nevezed te működésnek? Bocsi de szerintem ez nem az Van jó sok barátom aki Fideszes és tényleg nem jutunk egyről a kettőre ha a politika feljön szóba. Teljesen más világban éltek. Hogy kezdte Orbán? Oroszok ki. Most meg, eladta az országot? milyen embere ez? Soros? pénzelte Orbánt és most szarozza? Milyen ember az ilyen? Igazad van a másik politikus sem jobb de ezek, jól meg vezettek benneteket.
qxy
@Shikari: Igen értenek a gazdagodáshoz. Na de mi lesz ha az Eu azt mondja hogy az ország fejlesztésére adott x milliárdot vissza kell adni. Mert nem arra adták hogy Mészárosnak, hanemaz országnak. Na ez nem mindegy . Hogy törvényes? Ezt meg kérdőjelezném hogy a csalás a rablás mióta törvényes Magyarországon, Igazad van Polt által az. ez szerinted igazságos? Az ellenzék? Nincs is ellenzék. Szerinted milyen ellenzék vezető az aki 1 millát ad annak aki bizonyítékot hoz a Fidesz csalásra? és ez akarja le váltani Orbánt? amikor azt sem tudja milyen rendezvényen van? Olyan sötét mint a vakond belső zsebe. Ezzel hogy fel ajánlotta a pénzt , ezzel elismerte azt hogy halvány fingja sincs hogy csal e a Fidesz. és ő mondja hogy összetartás? A száját kell ennek össze tartani Szánalmas. Igaza is van Orbánnak hogy le szarja a népet és csak a maga gazdagodása a lényeg. Meg teheti, hisz törvény van rá. csak nehogy úgy végezze mint a Román nagy főnök. Pedig igencsak ott a fal neki is és tegyük hozzá. Meg is érdemelné. Ki semmizte az öregeket ellopta a pénzt nincs nyugdíj gyedre akarja az öregeket küldeni? Mocskos gazember .( szerintem) De tudom szerinted nem. A Fideszes barátomnak el küldtem azt a videót amikor Orbán a lopásról beszélt és meg kell büntetni aki lop. Azt mondta, ez nem igazi videó az ellenzék csinálta. Pedig nem Orbán beszél arról is hogy hálás Sorosnak. Ez a hála?
qxy
@Shikari: Azért tegyük hozzá. Az ország nem igen vette észre ezt a támogatást csak a Fidesz meg Orbán. Na meg Orbán szidja az Eu. t és ki akar lépni de a pénz az kellene neki. Szerinted? ez egy igaz józan emberi gondolkodás? Mit Sorossal. Ki emelte a szarból és szidja. Egy semmire kellő gazember
qxy
@Shikari: Mi abban a politika hogy minden a Fideszé? meg a segg végeké? Ez nem politika.Ez amit a Fidesz tesz azért már akasztottak embereket tized ennyiért is. Mi más ez mint Előre megfontolt aljas szándékkal elkövetett ország elleni ... Mert ne mond azt hogy az országért tette ezeket a szarságokat amit eddig tett. felét meg határon túlra a sok szavazat reményében, uszoda, focipálya kórház stb itthon meg szarik az egészre.Az ország háromnegyede meg Mészárosé.Nem érdekes hogy egy porba fingó kis suttyó volt míg Orbán el nem kezdte a lopást? és jé,,,, pont akkor jött meg az esze ? Nem is volt neki. Honnan lenne? De figyeld csak meg. Ha Putyin egyik segge vége beszól hogy kell neki Mészáros vagyona? Gondolod tehet valamit Orbán Putyin ellen? Mert ez biza így fog lenni. Nem fogják hagyni a ruszkik hogy te gazdagodjál ők meg nem.
qxy
@Shikari: Azt nevezünk többségnek amit Orbán el csal? Sajnos nem így van Csak Orbán mellett áll aza mocskos Polt Péter és szabad kezet ad a csalásnak. Ha lenne igaz törvény, Orbán a sitten űlne az apjával együtt Gyurcsánnyal. Meg a többi nyalonc. Mert azért re sem hiszed el azt hogy amit Orbán csinál az törvényes és jogilag szabályos ugye?
qxy
@Shikari: Na meg. Szerinted ez így történt. ? Én láttam élőben a közvetítést Itt nem tudott csalni Orbán Ugye az igazság az igazság. De várható volt hogy nektek Orbán nem így fogja előadni. Ti meg el is hiszitek?
Szakértők szerint győzelmet aratott a Fidesz az Európai Néppárt (EPP) szerdai ülésén.
qxy
@Shikari: Ugye te is tudod hogy a szavazatok többsége határon túlról jött és nem keveset kellett kifizetni a Magyar dolgozók pénzéből? Nem tudom tudsz e azokról a buszokról ami a határ túloldalán Orbán jelére várt? és kik voltak benne? és mit tehettek volna ha nem jön össze a választási csalás. Tudom hogy ezekről a nagy vezír nem beszél mert azonnal tarkón is lőnék érte. Most is. Nektek azt mondja hogy siker volt. Ti meg el is hiszitek.
qxy
@Shikari: Ja. Ki mondta? Orbán? Szerinted az sok Erdélybe kivitt pénz az csak úgy lett? Semmi szavazat ellenében? Ugye te sem hiszed?
El mondom neked. Van egy két Erdélyi polgár mester haverom.Neki volt kiadva hogy " Igenis, " és muszáj, kötelező, mert ha nem szavaztok Orbánra akkor nincs adomány, ( aminek nagy része a polgármesteré). Nem hiszed? Menj ki Erdélybe. azokba a falukba amiket ez a csaló gazember pénzt. sportpálya, torna terem egyebek. Sokan azt sem tudják ki az az Orbán.De hétvégén amikor buli volt ingyen pörkölt, sör pálinka akkor azért kellett ixelni hogy valóban ingyen legyen a kaja pia.na meg délre a Szerbeknél. Csak úgy nesze neked milla és vegyél házat? Az egész famíliának szavazni kellett
qxy
@Shikari: Na mindegy. Igazuk van a többieknek. Hiába az igazsággal. Neked van igazad kész.
Nem szabad olyan emberekkel párbeszédet folytatni aki nincs tisztába a dolgokkal
Tudod régen, nagyon régen azt mondták.
,. " A tudás bűn ."
Na ti ebben mint Fideszesek ebben az egyben ártatlanok vagytok.
qxy
@Shikari: Ugye nem mondta el neked Orbán hogy zajlik egy választás?
Na én akkor neked el mondom amit nem szabad.
Választás lényege.- A választásra kurva sok pénzt el lehet elkülöníteni, át csoportosítani invesztálni, egyebek. A lényeg, hogy a pót költségvetést is el lehet számoltatni mert a kutya se kérdezi mire ment el a választási pénz.A lényeg,A KURVA SOK INGYEN LÓVÉ.
Hogy zajlik valóban?
Bennfentes csaló haverok dolga kiválasztani a megbízható csalókat aki törvényesen tudják bizonyítani hogy igen , a választás törvényes volt. E
advocat
Sajnos ez nem fog menni! Bár sikerülne!
qxy
@Shikari: Biocsi, folyt, ez adva van Polt és a hamis bandája lévén. ,.- a számláló bizottság, a jegyző, az egyik és a másik seggnyaló. Egyszóval minden meg van.
Jön a választás, a nép el megy szavazni, a ládában , " a másikban már rég meg van, össze van számolva, minden jogos törvényes és hivatalos szavazat. Az hogy te el mész és a te ikszeddel erre vagy arra szavazol , szarnak rá. A lényeg, hány ember ment el. és ez a kis falukban is a polgár Jenő úr részére elkülönített pénz fejébe meg is volt a szavazás és a falu 245 % a erre is szavazott Még az is aki meghalt. A lényeg a szavakban van.
" Hivatalos, törvényes, és bla bla szerint, " Ezek a seggnyalók akik nem kis pénzt kaptak hogy Igen is a te életed árán is de hííívatalos törvényes volt minden. Ha netán volna bizonyítékod rá hogy nem, arról tesz Polt hogy ne legyen.
Amit veletek közölnek,.
Meg történt a szavazás és kurva sokan Jóska Pistára szavazott.De fontos hozzá tenni az ellenzék szavazatát is hogy a balga nép lássa hogy ,.- bazzeg, nem sok híííja vólt."
Ha meg bebaszik a választás, mert be szokott, akkor nyugodtan lehet ülni, vakarni a tökünket, mert a nép. akit át basztunk egymást basztatják és ez csak nekünk jó.
Nyugodtan el hiheted, mert ezt a tisztelt politikusok mondták el két okádás és kúrás közt a másiknak részegen. Mert ott is űberelni kell egymást ahol a nép nem lát. Arról meg nem tehetek hogy ott vagyok és én csinálom nekik a kaját, rendezem a kurvákat hogy jól élhessenek a te pénzedből és hidd el ezek részegen kurva sokat kidumálnak. Vagyis hidd csak el hogy ha nem menne a szavazás mert valami gebasz ütne be arra is van b, c , d , terv. Ha akarod azt is el árulom neked.
advocat
@Shikari: Mert az 52 % sajnos kevesebb, mint a 48 %. Ebben a rendszerben. Ennyi.
qxy
@Shikari: Nagyon nem vagy otthon a politikában és a valós történelemben.
Na ezért írtam azt hogy nem érdemes ezen rágódni.
qxy
@Shikari: Na ezt írtam. Nem értesz semmit, csak azt hogy Orbán igazat mond és a Fidesznek van igaza. Ezt mondtam. Nem tudom mi lesz veletek ha Orbán bukik és kiderűl minden. Akkor kinek fogtok hinni? Mentek mint a vak hangya.
qxy
@Shikari: Na látod ezért mondtam hogy nem érdemes. Mert vagy nem tudsz olvasni, vagy nem érted azt amit olvasol. Itt van amit írtál.,. tessék.-Az általad támogatott bármiféle ellenzék most kezd rájönni, Milyen ellenzéket támogatok? Ki támogat ellenzéket? Ugye, azt sem tudod mit beszélsz. De lapozz vissza , hátha felismered a betűket. de mindegy. Igazatok van . Mert Fideszesek vagytok. Rajtatok már nem lehet segíteni. Azt sem tudjátok mit értetek, azt sem tudjátok mit mondtok, azt sem tudjátok ki van ellened, de okosak vagytok.
Ezért mondtam hogy nem érdemes.
További szép napot.
qxy
@Shikari: Na mégecccer , fussunk neki. látom nehéz.
Nem támogatok egy politikust sem, semmi bal, jobb közép, teljesen mindegy. mert egy sincs aki alkalmas lenne a posztra. Vagyis, leszarom az összes politikust mert egy rakás szar Orbánnal a tetején. Remélem világos volt hogy nem. Légyszíves ha nem megy máshogy olvasd el " kéccccer" ha nem világos.
Aki Én
@Shikari: Minden elmebeteg félkegyelmű hisz valamiben, ehhez neked is jogod van.
Amíg orbánod nem mondja, hogy informálatlan buta féreg vagy, addig el sem hiszed?
Pedig itt is a nagy többség már közölte veled :)
Látom most is kapod az ívet kretén :)
qxy
@Shikari: Akkor megint ezt is le írom . De csak neked. " MÉGECCCCER"
A megoldás egy drasztikus váltás.
,.- A jog és törvény leváltása, ami nem ad lehetőséget tovább az aljas Fidesz kibontakozására.
,. egy ideiglenes törvény létrehozása,( Nem Magyar politikusok és jogászok részvételével)
,.- A nyugdíj törvény helyrehozása,
,.- Az eddigi politikusok teljes körű Vagyon elkobzás, család, rokon, barát, stb.
,.-Egy olyan embert az élre állítani aki nem azt csinálja mint az eddigiek. Valaki akinek az ország az első.
Na kedves Shikari Ilyen Magyar politikus nincs és ezért nincs is ellenzék, mert csak így lehetne meg csinálni de ez szar lenne nekik is mert benne van a pakliba hogy nekik sem szabad lopni . Az meg ugye nagyon gáz. Na ezért csak a nyálát veri a csőcselék és nevezi magát ellenzéknek.
Nem tudom ki lesz az a fasza gyerek aki ezt meg csinálja , de az van messze nem a karácsony. Remélem világos számodra most már hogy kit támogatok és kit nem.
qxy
Minap az Orbán gyerek , aki Istennél már nagyobbnak képzeli magát,kijelentette hogy aki el megy az országból az " Hazaáruló."
Na reagáltam ennek a tudatlan pondrónak, hogy többet tettem egyedül az országnak mint a ti szaros családotok egyben.Az beszél akinek az apja eladta az egész országot Putyinnak és én vagyok hazaáruló? Most ennyire hülye, hogy nem tudja, vagy ennyire álszent ez a Júdás fattya?
Ezért a Facebok ki tiltott. . Meg kérdeztem tőlük hogy az Orbán gyerek meg teheti hogy hazaárulónak nevezzen olyan embereket akik igen is meg dolgoztak a hazájukért, többet tettek Mindent meg tettek.De ha én netán meg sértem eszt a kis szemetet akkor engem ki is tilthatnak? Mi ez hanem Aljas kép mutatás seggnyalás egy olyan rezsimnek akiket már rég ki kellett volna tiltani nem csak a facéról és innen hanem az egész országból.
qxy
@Shikari: foglaljuk össze . Te szart sem értesz abból ami most van. és amit írtam. Na mégeccer. Nem érdemes. hisz Fideszes vagy Nem is értheted meg.Ki írta azt hogy " külföldiekkel???
Olvasni látom nem tudsz. Beszéljünk meg egy idő pontot és beszélgessünk. Én kész vagyok rá. Májusba megyek Magyarországra lesz egy két előadás de közben ha van időm, ?? Rád szánok ha kell. Ja, Kinek adnám át a hatalmat? Nem tudom tudod e de a te vezéred már át adta csak nektek nem mer szólni a szavazatok miatt Majd utána.
qxy
@Shikari: miért fontos ez? Lényeg hogy ott kell lennem mert várnak.Ja, olvastad az a cikket ami a Soros támogatásról szól? itt van a propin. Na ez a te vezéred . Csaló gazember igazi " soros bérenc, Kihasználta és el tiporja. Mint a Magyar embereket. Kérdezd már meg hogy mit tettek a magyar ember nyugdíjjával? amit " államosított Orbán? és hogy az az Ugrán fasz mennyi nyugdijj előleget fizetett be élete során hogy 300,000 minimumot kap ma?
qxy
@Shikari: Orbánék egy választás nevű demokratikus intézménnyel kerültek hatalomba és nekem tetszik, hogy ott vannak.
Na ezt beszélem. ezeket a szarságokat te mind el hiszed mert vakok vagytok. Nem látod hogy meg vagytok vezetve és ragaszkodtok ennek a kis szarkupacnak a hazugságaihoz.
Választás,
demokratikus,
Igazság,
jog
törvény
Na ezek nincsenek

. csak te nem tudod. Igen, vannak, de Orbánnak és nem az országnak..
Igaz te ezt nem is értheted Sajnálom
verőce21
Magyarországon teljesen elveszítette a támogatását az impotens, infantilis ellenzék. Ezért a frontvonalat kitolja az országhatáron túlra, külföldről próbálja gyengíteni a kormányt.
Aki Én
@verőce21: Ez most akkor hogy is van? Hiszen az ellenzék több szavazatot kapott, mint a fidesz.
qxy
@Shikari: Tudod, amikor halottak és Erdélyi Magyarok akik azt sem tudják hol van Magyarország de a szavazatuk duplán ér, Nehogy azt mond hogy ez szabályos és törvényes.Kurvára meg vagytok vezetve. De nem is csodálkozom.
Na neked el mondom hogy nem egy választás utáni eszem iszom partin dolgoztam és ott hidd el az igazat lehet hallani a részeg faszoktól. Szavazás? az kész átbaszás. ti meg el hiszitek hogy igazi.Nem is akarlak meggyőzni mert lehetetlen. Tudom , hisz Fideszes vagy. Csak az az igaz amit Orbán mond.
Csak az a bibi, hogy ha bukik ez a fasz, Olyan csend lesz, és még lámpával sem lehet majd találni Fideszeseket. Tudod mint az átkosba. Mindenki párttag és titkár volt. Amikor meg szűnt, senki nem volt az. Most ezek e faszok a Fideszesek akik útálták a szocializmust. Pedig annak köszönhetik a mostani létüket. Utolsó képmutató hazug banda mind nem csak a Fidesz, hanem az összes politikus.
qxy
@Shikari: De hagyjuk az egészet. Nem tudsz meggyőzni. Túl sokat forgolódtam a politikusok közt. Te meg csak mész utánuk mint a vak hangya. minden szart elhiszel.
qxy
@Shikari: Mert a Fidesz a világ? ÓÓÓÓÓÓ TE. kis buta
qxy
@Shikari: Ugye most nem Orbánról beszélsz?Tudod hol ismerik el és miért? Menj ki Erdélybe és kérdezz rá. az a világ.Ugye nem tudtad hogy útálják mint a szart itthon nektek meg azt mondja hogy oda vannak érte. Érdemes lenne kis külföldi adót is nézni ahol egyenes közvetítés van arról amikor Orbán beszél. Kurvára szeretik. Keress rá a neten . vagy ezt nem szabad nektek nézni ugye? bocsi.
qxy
@Shikari: Igazad van. Veletek nem lehet. mert tény hogy kurvára el vagytok varázsolva
Na meg miért is kérdőjelezték volna meg? Közük hozzá . ???
qxy
@Shikari: Most ez a te a saját gondolataid ez, vagy súgnak neked? Mert ennyire ... ilyen ember nincs is aki ezt a sok szart elhiszi. csak a Fideszesek lehetnek ilyenek. " Ez borzasztó így élni nem?
verőce21
@Aki Én: (10:09) Ezért vagytok tik tanulatlan bolsevikok. Még mindig nem érted, nem értitek, hogy csak egy pártra, vagy pártszövetségre leadott szavazatokat lehet összeadni!
Így csak a moslékban vagytok, bolsevikok.
Aki Én
@verőce21: Te nem érted agyatlan senkiházi. A fidesznek a büdös életben nem volt többségi támogatottsága, ahogy most sincs.
És nem, nem veszítette el az ellenzék a támogatottságát, mert az ellenzék több szavazatot kapott mint a fidesz. Még a közismert és nyilvánvaló csalásokkal együtt is :)
Buta vagy, ezért beszélsz mellé.
Aki Én
@Shikari: Így van.
De te suttyó propagandista ezt nem érted. Neked 7-16 között szolgálati kötelességed az uszítás, hazudozás napi 100-120 hozzászólással.
Aki Én
@Shikari: ...egyébként a rendszer mocskát bizonyítja, hogy olyanokra van szükségük, mint te. Az átkosban működtek hasonlóan a dolgok.
Aki Én
@Shikari: Kit akarsz meggyőzni? orbánnak néhány diktátoron és köztörvényes bűnözön kívül nincs haverja a világon. Mindenki nagy ívben elkerüli. Hogy itthon mit csalt össze, azt meg leszarják, ha a magyar társadalom ennyire ostoba.
Legalább magadnak ne hazudj egy szellemi toprongy.
Imádom ahogy @qxy: alázza a buta propagandista pofádat. Kevés vagy qrvára!
1magyar
Milyen ellenzék??? Az a pár fő aki a migriket akarja idetelepíteni?
Ha Orbán kicsit is többet adna a népnek és nem stadionokat építene örök életű maradna a politikai palettán.
Aki Én
@Shikari: ...öröm nézni ahogy alázzák a buta propagandista pofádat :)
Aki Én
@1magyar: Kérlek egy olyan valós hivatkozást, kijelentés vagy bármilyen bizonyítékot hozz, amiből kiderül, hogy ide bárki migránsokat akar hozni.
orbán kivételével, aki már ezereket hozott ide.
Az nagy baj, hogy nektek mindenki migránspárti, akinek van más témája is, aki kritizálni meri orbánékat.
Ennyire nem kéne vakon kajálni a propagandát, ennyire nem kéne hagyni, hogy félrevezessenek és csak arról beszéljetek, amiről ők szeretnék.
Tessék kicsit gondolkodni is néha.
Aki Én
@Shikari: :) dühöngj csak, én élvezem :)
A sikertelenség kikészít, mi?
qxy
@Shikari: HOSSSSSZÚÚÚÚÚÚÚ.
Látom neked az a tény amikor Orbán hazudik. Megérdemled.
verőce21
@Aki Én: (08:28) A Fidesznek pedig többségi támogatottsága van! Ha te ezt nem érted is meg, mert buta Kretén vagy. Felnőtt korodra agyilag zokni lettél. Begőzöltél az agyatlan senkiházi lipsi létedtől.
Vagy inkább megragadtál csak 3-5 éves korban, az "Én" és dackorszakban? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.