Újavítás miatt teljes szélességében lezárják a hidat.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint március 11-én, hétfőn éjszaka (egészen pontosan március 12., kedd hajnali 1:15 és 4:30 között) lezárják a Lánchidat útjavítás miatt. 

Hétfő éjjel lezárja a BKK a Lánchidat

Fotó: pixabay.com CCO

"A dunai átkelőt erre az időszakra a teljes szélességében lezárják, helyette a szomszédos hidakat érdemes használni. A Lánchíd lezárásának idején a 990-es éjszakai busz az Erzsébet hídon át közlekedik.

A 990-es busz ebben az időszakban nem érinti a Széchenyi István tér és a Deák Ferenc tér M közti megállóit. Módosított útvonalán

- a Rákoskeresztúr felé tartó buszokra a Várkert Bazárnál, a villamospótló-megállóban, valamint az 5-ös busz Döbrentei tér és Ferenciek tere M megállóhelyén lehet felszállni,

- a Normafa felé tartó buszokra az 5-ös busz Ferenciek tere M, a 110-es busz Döbrentei tér megállójában, majd a Várkert Bazárnál, a villamospótló-megállóban lehet felszállni.

Utazásukat érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján mindig – így a Lánchíd lezárása idején is – az optimális útvonalat számolja ki úti céljuk eléréséhez" – áll a közleményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.