A Fidesz néppárti tagsága lesz a fő téma.

Kedden tárgyal egymással Orbán Viktor és Manfred Weber Budapesten
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Orbán Viktor miniszterelnök kedden fogadja Manfred Webert, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakcióvezetőjét, és EP-választási csúcsjelöltjét Budapesten – közölte az Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár hétfőn MTI-vel.

Manfred Weber a Welt am Sonntag című vasárnapi német lapban jelentette be, hogy

megbeszélést kezdeményez Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel a Fidesz EPP-tagsága körüli vitával kapcsolatban.

Havasi Bertalan elmondta: a keddi találkozó nem lesz sajtónyilvános, arról utólag, a tárgyaló felek megállapodása alapján adnak tájékoztatást.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nevetséges az egész bagázs. Orbán pontosan tudja és ezért tud gátlástalanul százmilliárdokat lopni.Én mindenesetre úgy látom, hogy a megalkuvás és takongygerincűség egyáltalán nem magyar sajátosság, ahogy a pávatáncos bugi sem csak Orbán karikalábaiban van benne combközéptől lúdtalpig. Nem tudom, ki adja e remek tanácsokat Weber úrnak, de remélem tisztában van vele, hogy nettó hülyét csinál magából ezekben a pillanatokban is. Nem hiszem, hogy van rosszabb és gerinctelenebbnek ható üzenet annál, mint ellentmondást nem tűrő nyilatkozatok után odasunnyogni a család fekete bárányához – akit azzal fenyegettünk korábban, hogy ha változatlanul meglopja a nagymamát, ha ráhugyozik az ebédlőasztalra, ha összehányja a fürdőszobát, ha kizabálja a hűtőt, de részegen még a meisseni porcelán készletet is összetöri, akkor el kell költöznie a francba – és azért könyörögni neki, hogy bocsásson meg, nem úgy gondoltuk jó lenne, ha mégis maradna. Hát persze, hogy szeretjük és nem engedjük el a mocskos kezét.
uploads.disquscdn.com/images/fe20709be4143c064d7f3d6fb007052ef99af0063df37e0ce8fa4ce5a468e02c.gif?w=600&h=407
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Eriksson: Nem tartod furának,hogy az országban,európában mindenki hülye lett egyszerre,akik nem úgy gondolkoznak mint a fényes tekintetü Orbán Viktor? Ezek szerint nem...
csak úgy....
@papa.49: Pediglen,akkor köll rájuk dobbantani! Érveik sosem voltak csak mondják nekik,hogy mit köll mondani...
papa.49
@csak úgy...: Nem fárasztom magam vele, tudom hogy békéscsabai, és talán nem is járt úgy 40-50 éve Pesten mikor az etnikumra mondtuk ezt abban az időben mikor tömegével települtek be a város egyes részeire, Illatos út, Gubacsi út sarok, Hős utca, a Hat ház egy része, stb.
csak úgy....
@papa.49: Te tudod,persze elöbb-utóbb a sok lúd ,gyesznót gyöz. :(
nezelodo
Ez a Manfred Webert jól teszi, ha hoz magával egy csapat koreográfus szakértőt is, hogy megfejthesse milyen pávatáncot jár el majd Orbán még az EP választásokig, hogy hülyét csináljon a nem éppen makulátlan pártcsaládjából, mert tudja remegnek az általa szállítható voksokért. Más kérdés, hogy mennyit veszíthetnek éppen a pávatáncos miatt?
csak úgy....
@nezelodo: Manfred Webert nem köll félteni,hisz a CSU pávatáncos szakosztály oszlopos tagja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.