A családtámogatási akcióterv dacára négy százalékott bukott a kormánypárt.

Csökkent a Fidesz támogatottsága, erősödött a Jobbik
Fotó: MTI

A decemberi 35 százalékról 31-re csökkent a Fidesz-KDNP támogatottsága, miközben a Jobbik 7-ről 10 százalékra növelte támogatóinak arányát – írja az atv.hu az IDEA Intézet 2019. február 28 – március 4. között végzett közvélemény-kutatásának nyomán.

A felmérésből az is kiderül, hogy a baloldali és liberális pártok nem tudtak érdemi előrelépést felmutatni december óta. Miközben az MSZP és a Demokratikus Koalíció, valamint az LMP támogatottsága változatlan az előző hónaphoz képest, addig a Momentum Mozgalom szavazótábora csökkent januárhoz képest.

109 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Eladott Ország: Na, látod! Erről beszélek! Te vagy a BALOLDAL gyöngyszeme!!! Én elfogadom a te beállítódottságodat, te pedig képtelen vagy tolerálni az enyémet! Párttag nem voltam, nem vagyok, nem is leszek egyikben sem! De azt, hogy kire szavazok, ki a szimpatikus számomra az meg az én attitűdöm! Változtatni nem fogok! Még a te kedvedért sem!
Az, hogy te CIGÁNYUL viselkedsz, a te dolgod!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Nincs ebben semmi csoda. O1G sokat tett érte.
Aki Én
Akkor pár óra és jön a fideszes felmérés, miszerint példátlanul erős a fidesz.
Valahogy majd magyarázni kell az elcsal választási sikereket, úgy meg nehéz lesz, ha csökken a támogatottság.
De azt gondolom, hogy aki eddig nem lett korrupció párti, az már nem is lesz.
Kéne egy jó alternatíva, amitől a fidesz már nagyon retteg.
Szerintem legalább egy generációváltás kell, mert a mai fiatalok már járják a világot, használják a netet és még gondolkodni is tudnak. Mondjuk amit rabló rezsim csinál, ahhoz már gondolkodni sem kell. Elég a józan paraszti és a megérzés. Na, meg ha nem valamelyik végbélben tartod a fejed, mint a Shikari beteg.
Eladott Ország
A fidesznek már a neve is hazugság, mert sem nem fiatal , sem nem demokrata, sem nem szövetség, hanem egy bűnszervezet. A liberálisból lett demokratából lett konzervatívból lett maffia felölti végső alakját és kikel végre a lárvából a végső forma, a finomkodva populistának becézett szélsőjobb. Orbánnak semmi más lehetősége nincs arra, hogy örök időkre hatalomban maradjon és ezzel mentesüljön ő, családja, és cinkostársai is a felelősségre vonás alól, mint kizárólag a teljes, kendőzetlen, kőkemény diktatúra. Ha sikerül kinavigálni az országot a közösségből, akkor elképesztő szegénység lesz ugyan, de ez az elrabolt ezermilliárdok birtokában nem fog mindenkit érinteni. Körbe lehet keríteni az országot és se ki, se be senki. Onnantól olyan törvényeket hozhatnak a gecik, amilyeneket akarnak.
www.moricka.net/wp-content/uploads/2013/04/toto-nagy-tamas-nepszeruseg.jpg
cikicakk55
@Eladott Ország: Nagyon remélem,hogy nem így lesz.Ez a szerencsétlen ország már így is a nyomor és a kilátástalanság országa. A holdudvar éli a milliárdosok luxus életét,még az ország nagyobb része napról napra tengeti az életét. Jó lenne,ha még ebben az évben kimúlna a Fidesz,mert már így is annyi kárt okoztak,hogy még az unokáink is szívnak miatta. Talán ha azt a sok ezer eurót amit elloptak vissza lehetne tőlük venni és vissza tenni a közösbe,akkor van esély egy kis javulásra és kevesebb idő kell majd a talpra állásra. Persze ez nagyban függ attól is,milyen lesz az új kormány.Csöbörből vödörbe nem lenne jó bele esni.
FLETÓ
@Aki Én: Valami hasonló! Pár hét és a JOBBIK eladja magát a FIDESZNEK!!!
namihami
@FLETÓ: Nekem ennél nagyobb a félelmem.
Tartok attól, hogy szépen paríroz a Jobbik az ellenzékiek mellett, majd a választás (2022-mert addig ki tart ez a felàllás) után jöhet a hátraarc. Odaáll a legyengült Fidesz mellé és minden marad a régiben.
Adná isten, hogy tisztul a jelenlegi Jobbik erkölcse, de én ebben nemigen hiszek. És addigra egyrészt a Fidesz "" lepapírozza"" a jelenlegi anyagi felállást, másrészt az új pretóriánusait még valahogy finanszírozva továbbélést biztosít sajátmagának és új (általában a Jobbik és hasonszőrű) társai segedelmével.
FLETÓ
@namihami: Ne feledd! Az idő pénz! Annak idején (2002) az SZDSZ volt ilyen helyzetben: "A mérleg nyelve..."
Lepényleső
Ugyan,a toll ami a választási eredményeket írja a bán kezében van,és ő nem csal,biztosan?
human
@namihami: Szerintem pedig a jobbik is tudja, hogy ha összeállna a fidesszel akkor felzabálná, mint ahogy az történt a kdnp-vel, kisgazdákkal, mdf-el. Ahogy a többi ellenzéki párt úgy a jobbik is beismerte, hogy együttműködés nélkül marad az orbán-rezsim és folyamatosan víz alatt fogja tartani az ellenzéket (lásd ÁSZ büntetések, plaktátörvény stb., közmédia egyoldalúsága). Ha a jobbik valaha vezető párttá akar válni, akkor neki is a rendszerváltáson kell dolgoznia a többiekkel, hogy később esélye legyen valódi versenyben megmérettetnie magát.
csak úgy....
@Pegero: +shikari+durbincs+ vergödszke+ a cirmos ,azok = az 5 ismeretlenes senkikkel ! :)
Ha a gyurcsányt akarod szidni,abba én is benne vagyok de nem ám itt ,miatta körbe fosod a világot !
Borsodi
@Pegero: Igaz mondhatjuk a DK Mszp egy kalapszar de a Fidesz-KDNP még ezen a szinten sincs.
Amióta élek ez idáig az egyik legelvetemültebb,pénzéhesebb pártja az Országunknak.
www.youtube.com/watch?v=io-sIXlayzU
advocat
@Pegero: Mint a Fidesz! Az is, mint minden ilyen kis hazánkban! Csak még van hely a zsebükben.
vadsanca
"Csökkent a Fidesz támogatottsága" Remélem eléri a 0-át! Az lenne a Happy End!
vadsanca
@Pegero: Igaz és köszönöm! Szeretnék még jó néhány sört meginni, hogy ilyen egyszerű gondolataim szülessenek!
solidedge
Tegnap olvastam hogy a Fidesz támogatottsága 200 ezerrel ismét nőtt. Elértük hogy minél többet olvasunk annál hülyébbek leszünk. Persze ha az igazmondás erényünk lenne akkor okosodhatnánk is de ez már nem az az ország.
Eladott Ország
@FLETÓ: tegnap, 16:36; Valóban ezt szeretné a fidesz, és az ellenzéki összefogástól úgy fél mint az ördög a tömjénfüsttől.
Ugyanis a fidesz bűnöző és politikai prostituált bandának valójában 1/3-os "többsége" van, de még ez is napról napra olvad.
m.blog.hu/sz/szeka/image/lufi.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/koloplak%C3%A1t2.jpg
FLETÓ
@Eladott Ország: Persze az normális ha a szélsőJOBBIK összefog a SZÉLSŐballal?! Lesznek 5-en, 6-an, s ha majd csak 1 főnök kell a bagázs élére, egymásnak esnek és KÁOSZ uralja majd szép hazánkat! Ez a cél?! Kinek???
namihami
@human: Kérdés, hogy a Jobbik vezetőpárttá akar-e válni vagy meggazdagodni? Mert hiszen azok is csak emberek és "" Az a tied, amit megesz...nem, amit elteszel!"".
Ha megnézed a felzabált pártok VEZETŐembereit, azokat a Gazda mid kistallumozta, a kicsik meg le voltak/vannak/lesznek sz#rva. Miért lenne/tenné/lehetne ez másként egy, a választásnál betagozodó "" új KDNP"" esetén is? Annyi széket mindig fog tudni létesíteni, hogy a hűszolgáknak ne kelljen vigyázzban állni. Kivéve persze, ha a Gazda tiszteletét teszi az ő szerető népe előtt.
Aki Én
@Pegero: Lehet benne valami. Habár az ellenzék több szavazatot kapott, mint a fidesz, mindezt a közismert csalások mellett.
Egészen megdöbbentően tudtok tényeket figyelmen kívül hagyni :)
Apropó, hallottad, hogy újabb pert vesztett a propagandasajtó? Csak a hitelesség kedvéért :)
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 08:30; Milyen szélsőjobbról és szélsőbalról ugatsz. Az a cél, hogy ez a rabló kibaszott fidesz bűnöző és politikai prostituált banda minél hamarabb takarodjon a közéletből és a bűnösök a börtönbe kerüljenek! Az a káosz amit ez maffiaállam csinál! EZ MINDNYÁJUNK KÖZÖS CÉLJA A KÉTHARMADÉ! A fidesz nem párt, hanem bűnszervezet!
FLETÓ
@Eladott Ország: Sok lesz a dogma! Megint túlpörögted magad! Nyugi...
Eladott Ország
@FLETÓ: Elmész te a kurva anyádba te fideszes rohadék! Szomorú vége lesz a parasztvakításnak egyszer te szarházi!
FLETÓ
@Eladott Ország: Megint csak az elmegyógyintézetet tudom ajánlani! Tönkrementek az idegeid! Csúnyán beszélsz! Persze, utóbbi jellemzően BALOLDALI attitűd... Főleg itt a Propelleren!!!
Eladott Ország
@FLETÓ: Először is pártonkívüli vagyok. Úgy látom, te vagy a vezérkos a fidesz bandában, vagy a mindentudó tótum-faktum. Azt tanácsolom, hogy ott verd a kolompot a hülyéid között, a fidelitas egyetemen, tanácsot ott adjál! Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén…
i.pinimg.com/originals/2d/61/20/2d61206997b0370f935769fad1fd11f8.jpg
i.pinimg.com/originals/48/fa/09/48fa09da761dc974a917a970ff82fb2d.jpg
FLETÓ
@Eladott Ország: Lehet, hogy te pártonkívüli vagy, de egyben elfogult is, meg erősen destruktív! Diplomás létedre undorító módon kommunikálsz! Mint egy CIGÁNY! Kár érted! ha ez jutott a nyugdíjas éveidre, sajnállak! Hobbi?
tulipan
NA PERSZE, elvégre a NÉP nem hülye és pontosan tisztába van vele, hogy ennek a tejesn bolond, igérgetés-halmaznak. még a tizede sem lesz igaz! :)))))

hvg.hu/gazdasag/20190313_Itt_van_minden_amit_a_kormany_csaladvedelmi_akcioterverol_tudni_lehet?s=hk
namihami
@FLETÓ: Csak annyi::
Azt írod, hogy a csúnya beszéd jellemzően baloldali attitűd. Háááát...
Nem mi nyitotuunk egy bayer/stefka/bencsik trióval. És folytattuk pl. egy trombitás nevű újhullámmal. Jellemzően prostisrácos hangvétel mellett.
Nem vitatom, hogy ez sajnos mindkét oldalon előfordul, de nem ártana a túloldalra is átnézned. Mert"" Nemcsak az igazság van a másik oldalon"". Néha megteszem, és bizony ott is jelennek meg veretes nyelvi lelemények.
FLETÓ
@Eladott Ország: Ja, hogy ez a hobbid?!
FLETÓ
@namihami: Ha emlékszel, azt is írtam, főleg a Propelleren!!! Káromkodás, szidalmazás, kire jellemző??? Nevesítsem ?! Szerintem felesleges! Úgy gondolom, aki elküldi a másikat hsz-ben a k. anyjába, az nem csak elvetemült, de szerényen fogalmazva nem egyenes ember, mert személyesen nem is ismeri! Vajon, a szemébe monndaná, ha ismerné??? Nagy bátorság kellene hozzá!!!
kereső
A 2018 április 8.-án fideszre szavazó jobbikosok,úgy látszik visszatérnek az anyapártjukhoz. A jobbik sem a "bizonytalanok" közül növelte a táborát. Még mindig van átjárás a fidesz,és a jobbik között- csak lehetséges, hogy a fidesz kárára.
namihami
@FLETÓ: A dolog igaz. De minden út az első lépéssel kezdődik. És az, hogy bármely fórum hangvétele eldurvult ez ugyanaz, mint a kisgyerek. Ha az elején a kis csapkodását elnézik neki, akkor lesz anyagyilkosság a vége. (Persze, nem szó szerint)
És azt Te se tagadhatod, hogy a ganésàg szellemi születése a fentnevezett három "" úriember"" saját gyermekének tekinthető. Jellemző a "" bayerizmus"" ebben a világban. Ennek a három "" irodalmi géniusznak"" köszönhető ez a fajta egymás közötti társalgás.
FLETÓ
@namihami: Igen, jó a hasonlat! Gyermmekkori devianciával kezdődik... S ha időben kezelik, kap az illető segítséget, változás áll be! Felnőttkorban már nem lehet segíteni, se itt a fórumon (indirekt), sem egyéb helyen!
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 11:12; Semmi közöd hozzá fideszes gerinctelen parazita féreg. Egyébként meg ki nem szarja le pofádat, wazze!
FLETÓ
@Eladott Ország: Na, látod! Erről beszélek! Te vagy a BALOLDAL gyöngyszeme!!! Én elfogadom a te beállítódottságodat, te pedig képtelen vagy tolerálni az enyémet! Párttag nem voltam, nem vagyok, nem is leszek egyikben sem! De azt, hogy kire szavazok, ki a szimpatikus számomra az meg az én attitűdöm! Változtatni nem fogok! Még a te kedvedért sem!
Az, hogy te CIGÁNYUL viselkedsz, a te dolgod!
namihami
@FLETÓ: Bocs, hogy a csapos, de...
Csak annyit jegyeznék meg a fenti nagybetűiddel kapcsolatban, hogy az a kifejezés, hogy cigányul viselkedik, az selejtes. Nekem volt cigány kollegám, akitől a 3/4-ed brancs tisztességet tanulhatott volna. Dolgoztam "" igazmagyar erdélyivel"", aki mellett a rozsdás szöget se lehetett letenni. Ezek a sablonok, éppen emiatt, sajnos sztereotípiák.
Persze tudom, hogy milyenek az arányok. De azért más az ember és más a statisztika. Ahogy azt is tudom, hogy a cigányság (igénytelenség) felemelését a saját kasztjuk tagjainak kellene elsősorban csinálni. És erre a célra a mai vajdáknak se a tekintélye, se az erkölcse (a régiekkel ellentétben) már nincs meg.
namihami
@FLETÓ: Ja, csak annyi:: reformátusnak kereszted, vallástalan félig sváb/osztrák felmenőkkel rendelkező nemcigány vónék.
arcmás
@Eladott Ország: www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0

Ez kemény. Ezt még nem láttam. Úgy tűnik egyre jobban tisztába jönnek, és értik, hogy kicsoda-micsoda Orbán valójában.
Remélem március 20.-áig még többen felismerik, hogy mire képes ez a gazember és kivágják az Európai Néppártból.
Eladott Ország
@FLETÓ: tegnap 13:57; A fideszt nem lehet tolerálni, mert a fidesz nem párt, hanem BŰNSZERVEZET! Bűnözők és politikai prostituáltak bandájának a börtönben van a megérdemelt helye, történelmi szempontból pedig a szemétdombon. Bűnözőkkel szemben egy normális polgári társadalomban - nem oligarchikus kleptokráciában- ZÉRÓ TOLERANCIA van. Aki cigányul viselkedik az a kenyéradó csúti bűnöző gazdád, aki nekem sohasem volt és leszarom a te pofáddal együtt!
www.hirek24.com/kepek/galeria/orbaneknal-kisert-a-mult-a-papa-igencsak-nagy-arcu-volt-es-most/orban-viktor-53039efe90e1b.jpg
m.blog.hu/pr/progressziv/image/Szabin.jpg
FLETÓ
@Eladott Ország: Nem egy pártot kell tolerálni! Sőt egy pártot se kell tolerálni! Egymás véleményét kell tolerálni, EMBER!
Eladott Ország
@FLETÓ: De mivel a pártokat emberek alkotják, és te a fidesz bűnszervezet és politikai prostituáltak seggét nyalod, ezért nem tolerállak. Röviden: LESZARLAK! Érd be ennyivel.
lh3.googleusercontent.com/-ka5LJ3e_O8c/XFk9dj7rB8I/AAAAAAADZUc/9nVXNOflLLI2JHvhXf_IYEr8JGKeu27LQCJoC/w530-h431-n-rw/FB_IMG_1548919380772.jpg
kamazuka
Na na!
Olyan nincsen már,hogy Fidesz,és külön Jobbik.
A seggnyalás úgy kezdődik,hogy valaki beáll mögéd!
Eladott Ország
@FLETÓ: 13:54;Szemináriumot nekem ne tartsál mert leszarom a fidesz pofádat. Húzzál el a kurva anyádba, vagy a fidesz seggfejeid , barmaid közé, bazdmeg a fajtádat! Milyen érveket akarsz még a kurva anyádba, amikor Európa cselédházát, rabszolga társadalmat, koldusházat, diktatúrát csináltatok az országból. Ennyi nem elég, te szarházi mocsokláda! Van még bőr a pofátokon értetlenkedni, a kurva életbe csakugyan már! Hányni kell tőletek! Börtönben rohadtok meg!
FLETÓ
@Eladott Ország: MENJ BE A DILIHÁZBA! ODA VALÓ VAGY!
Eladott Ország
@FLETÓ: tegnap 18:45; Világraszóló győzelmet szült itt a népakarat: a háromharmadot uraló, kétharmadnak látszó egyharmadot.Amúgy meg nincs is diktatúra, hanem ilyen speciális árvalányhajas-turulos demokrácia van. Ez ősi igényünk minekünk, mi ragaszkodunk ahhoz, hogy kivénült pártkáderek és egyházi elvtársak mondják meg nekünk, mikor, ki és hány gyereket szüljön, mire taníttassa a kölkét, milyen ruhát hordjon, milyen pálinkát igyon, hogyan főzze meg a csirkefarhátat. Pont. Mi szeretjük ezt, mert olyan ősmagyaros. Kicsi ország vagyunk ugyan, de a legnagyobb hatalom nálunk van, mert egy lottyadt zsúrpubi focizik a nemzeti válogatottban. Mármint ő egyedül focizik, ő a csatár, a szélső, a kapus, a bíró az edző és az összes néző is. Ezt csinálja utánunk valaki! Na ugye! Nagyok vagyunk! Merünk nagyok lenni! Ez a valami, nem a pacalpörköltbe főzött orbánviktoros kitűző. És lesz nekünk tengeralattjárónk is! Gőzüzemű. Szilus fogja megépíteni a kertben lakó baglyok segítségével, mert azok okos baglyok; ha éppen nem dugnak, akkor nagyon ügyesen építenek tengeralattjárót kiszuperált kuktából, másfél kilométer hosszú nemzeti lobogóból és édeserdélyből. Kívülről majd felkasírozzák letelepedési kötvényekkel és onnantól életveszélyes fegyver lesz a nemzeti kacsónkban. Öntünk ötven kiló sót a Dunába és már indulunk is világhódító utunkra. Elsőnek Brüsszelt vesszük be, másodiknak a Xanaxot. Jó lenne, ha a világ megértené végre, hogy mi így szeretünk élni. Seggünkben a fejünk, hátunkon a házunk, mármint az országházunk és annak lakói, dalolunk boldogan még a sürgősségi osztályon dögledezve is hálásak vagyunk a mi bölcs vezérünknek, aki megvéd minket a hedonizmustól és a gondolkodástól. Nekünk ez így jó és aki nem hiszi, az rohadjon is meg!
Eladott Ország
@FLETÓ: március 13, 13:57; Friss hír: a demokrácia maga a fidesz. Ebből logikusan következik, akik kritizálják a fideszt, szerencsétlen, beteg emberek. Úgynevezett demofóbiában szenvednek, halálosan félnek a demokráciától. Ha nem az országot tennék tönkre és ha nem az Unió szétbarmolásával foglalatoskodnának szorgos kis életük minden egyes napján, igazán jól szórakoznék az egykor egymás büdös zoknijának szagolgatása közben felnőtté érett érdekközösségen, melynek egyik prominens tagja Szájer József és az ő kedves felesége – ugyanabból az alomból, a Bibó kollégiumból kikerülő – Handó Tünde.A Bibó volt az a fészek, ahol kikeltek ezek a fiúk és lányok (Lévai Anikó is Bibó-kollégista volt, Kövér László és testvére, Szilárd is és még sokan mások), akik most a sorsunkról döntenek. Szájer József, akinek volt bátorsága átírni az Alkotmányt, aki büszke arra, hogy a vonaton, egy tableten pötyögte le az azóta számtalanszor módosított alaptákolmányt, a demokráciáról, a Fidesz-kormány mindenek és mindenki felett álló demokratikus értékrendjéről értekezik. Valaki, aki egymaga eltörölt egy társadalmi szerződést és helyette olyat buherált, ami pártja érdekeit szolgálja, igazán kompetens ebben a kérdésben. Úgy nézem, a kormánypárt – vagy legalább Szájer József – rájött arra, hogy minden törekvésük ellenére még mindig túl sok ember ragaszkodik a demokráciához. Akkor is, ha sokan nem is tudják pontosan, hogy mit jelent és a jogaikkal sincsenek tisztában. Ezért most az a döntés születhetett, hogy az egykori bibós-srácok, mára érdek alapú bűnszervezetté vénült megélhetési demokratái egyszerűen kisajátítják a fogalmat. Pontosabban a szót, mert eddig bármit sajátítottak ki, azt azonnal kiüresítették. Vagy összemászták, mint a meztelen csiga. Most ez a sors vár a demokrácia fogalmára is. A fidesz kitűzi magára, mindjárt a levesestányér-méretű nemzeti kokárda mellé és innentől kezdve aki nem hajlandó együtt masírozni az ő érdekeik mentén, az beteg ember. Demokrácia-fóbiája van neki.
tulipan
@durbincs: Mi van, te narancsos seggnyaló, ország szétverő, ezért szaros pofájó picinyem? na te sötét bányatudor,akinek a Pilis-Hegységben van Ócsai is ? Föciből csak karó ? te akarnád már megint itt osztani az észt ? bányás-tárnás Picsogoként kb 1000km -ről ? Plusz 1 moslék Ajakú ? azt fürödjél már le , nagyon rád férne! de fogat is mossál ám, mert bedes, gyomorszagú leheleted ? mégtán a levegőd is ? Ezért hát falhatod nyugodtan a bedes Denevérürüléket , te igen szerencsétlen, korlátolt 50IQ-s Bányakeccos ?Imposztor ?
tulipan
@Eladott Ország: Igy igaz, ezt a hitleri főhatalmát rettegi a demokráciától!!!
FLETÓ
@Eladott Ország: ma 06:57 Kicsit megkésve, de reagáltál valamit, bár ezek nem a te gondolataid...
Én nem foglak ezért trágár szavakkal illetni. Tolerálom más véleményét!!!
Eladott Ország
@FLETÓ: A fidesz nem párt, hanem bűnszervezet és mint ilyen velük szemben zéró tolerancia van. Ezen nincs mit tolerálni!
Helyük a börtönben van! Ennyi.
FLETÓ
@Eladott Ország: Rögeszme! Még mindig nem érted - nem egy pártot kell tolerálni, hanem egy másik EMBER véleményét!
tulipan
@FLETÓ: Mert a narancsos párt, végtelenül pimasz, minden más véleményű embert, semmibe vevő, mocskos haramiák gyülekezete! Ugye??
FLETÓ
@tulipan: Neked még nem mondtam?! Nem vagyok párttag! Sehol! Akkor neked is elmondom: nem voltam, nem vagyok, s nem is leszek párttag! Nincs rá szükségem: én szabad EMBER vagyok!
Van munkahelyem, túlórázhatok is, ha akarok, ki is fizetik rendesen. A feleségemnek is van munkahelye, ő is túlórázhat, ha akar, s neki is kifizetik mindig. E mellett van egy Kft-nk, jól működik - soha nem kaptunk pályázati pénzt senkitől az elmúlt 25 évben...
Ja, örököltünk földeket mindketten, mert őseink kulákok voltak, de egyszer vissza lehetett igényelni, s meg is tették, majd ránk hagyták! Gazdálkodunk is! Így telik a szabadidőnk... Nem panaszkodunk, dolgozunk!!!
magyarbakancs
@FLETÓ: "képtelen vagy tolerálni az enyémet!" Elnézést ha a diskurzusba beszállok.
Az ön világnézete az ,hogy támogatok egy komcsiból lett liberálist,majd keresztényt.?
Melyik világ nézetet támogatja a Fideszben?
Melyik áll az ön szívéhez legközelebb.?
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 08:09 A te véleményed a fidesz, én meg leszarom! A fidesz soraiban verd a kolompot ne itt! A lózungjaidat mint EMBER a fidesz véleményével együtt amit képviselsz, dugd fel jó mélyen a seggedbe! A fidelitas soraiban a narancsos birkák között korrepetálj ne itt, oda való vagy. Ahogy korábban írtam, húzzál el a háromharmadot uraló, kétharmadnak látszó, EGYHARMADOD közé!
magyarbakancs
@FLETÓ: Miden fajta IZMUS szar.
Nekem meg ez a véleményem.
Mert valaki elkötelezi magát egy világnézethez az fogja lesz annak a közösségnek.
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 09:11; Csak az a legnagyobb baj, hogy neked meg a fideszes haverjaidnak, egyetlen szava sem igaz! Úgy látom te már annyit dolgozol, hogy neked a 400 túlóra is kevés, csak bele ne szakadj a "súlyemelésbe". Sajnos az idő igazolta, hogy a fidesznek a történelem szemétdombján a helye és az arra érdemeseknek a börtönben!
Eriksson
@FLETÓ: Van aki nem képes vitapartnerré lenni. Vagy kopizik, vagy ocsmánykodik. Csak ennyire fusssa neki.
tulipan
@durbincs: Mi van, te narancsos seggnyaldosó, szaros pofáju, félfaroknyi Sügér? nyomkodjátok egymást, jó melegen, Shikarival rendületlenül, ott abban a ploesti bánykecódban, kellő menyiségű bányalóvizeletpáleszt vedelve? részeges, ballonkabátos, IQ-bajnok, imposztorok...
tulipan
@FLETÓ: Mi van? Te elfogadod bákinek a baloldaliságát??? Ezzel eteted magad?? :))Na ne röhögtess má'!!! :)))
Eladott Ország
@FLETÓ: @tulipan: Mi sohasem vetemednénk arra,hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk.
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2092/20924/209249/20924954_0517c5612057b53c3cd583a5f17c7d75_wm.jpg
Egy mondat, mely szinte minden, még gondolkodni képes magyar embernél kiverte a biztosítékot. Orbán Viktornál – aki a fenti sorok gazdája – senki nem tett többet e hazában azért, hogy elhallgattassa mindazokat, akik vele nem értenek egyet. Lehetne itt persze a Fideszről, esetleg a kormányról beszélni, mégsem teszem, hisz elég egyértelműen kiderült már, hogy egy újság beszántáshoz, vagy egy csatorna bedarálásához Orbán Viktor parancsa szükséges. Végső soron ő az, aki meghozza a döntés, így ezzel ő élet és halál ura ma Magyarországon. Orbán Viktor annyi alkalommal hallgattatta már el a vele egyet nem értőket, hogy még felsorolni is nehéz lenne. Újságok és tv csatornák sora volt kénytelen bezárni, mert olyat hoztak le, ami nem tetszett a nagyfőnöknek. Civil szervezetek voltak kénytelen lehúzni a rolót, mert tevékenységük nem tetszett Orbán Viktornak. Orbán Viktor hazugsága persze nem újdonság, talán még maguk az EP tagok is tisztában voltak azzal, hogy Magyarország miniszterelnöke hülyére veszi az ott megjelent képviselők százait. Orbán Viktor hatalma pont abból származik, hogy eltiporja azokat, akik ellentmondanak neki. Akik nem fogadják el az általa megszabott feltételeket, azoknak boldog karácsonyt. Búcsút mondhatnak az addig gazdaságos vállalkozásuknak, földjeiknek, esetleg kocsmájuknak. Ha valami megtetszik a hatalom birtoklóinak, azt megszerzik bármi áron. Azokat pedig, akik nem hódolnak be, teljesen tönkreteszik. Lejáratják, ellehetetlenítik, majd elhallgattatják. Volt nekünk egy több mint fél évszázados múlttal rendelkező Népszabadságunk, amit Orbán Viktor egyik napról a másikra kicsinált. Volt, nincs. Egyszerűen mindent és mindenkit elhallgattatnak, aki nem áll be a sorba, ezzel megfélemlítve azokat, akik a későbbiekben esetleg megpróbálnának ellenállni.
FLETÓ
@magyarbakancs: Elég lett volna egy hsz is! Szóval: nem tud engem senki lebeszélni a döntésemről! A véleményemen nem változtatok! Én se akarok senki mást lebeszélni az övéről!!!
FLETÓ
@tulipan: Elfogadom! Legyen az! Nem fogom k* anyázni! Ő így véli, legyen úgy!
nusika
...csökken a fidesz támogatottsága? ...a vezér ,majd megint kitalál egy ellenséget és indul egy újabb harc ...
hirklikk.hu/kozelet/nyereg-alatt-puhitott-hs/348363/
Sámannus
Nincs má hova rakni a foltot. Színe sem mint a régi, penészes és erőszaggal rohad, mint a juhganéj
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, kretén narancsos seggnyaldosó, félfaroknyi Sügér, ott abban a romániai Ploesti mélyitett bányakecódban?Rettenet az Ákkcentusod ? +tudatlan-tanulatlan s buta vagy? elég? jah, azért elmehetnél a bányaorvosodhoz ? kérned kéne 1 kéregfestést ,nagyon hirtelen butulsz, végleg..,. a sertéstelepen azuért, mint minivirsist felvettek ? szaladj mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetésük meg a te feladatod ? ennyi eszed mág maradt ? ha feldöntöd a vályukákat bizony kipenderítenek a jó állásodból ? hord el magad innen, sűrgősen, visssza oda, ahová való vagy ? a narancsos disznokáidhoz ? rettenet alacsony színvonalú ?azért moshatnál reggel inkább fogat? orcát is ?mielőtt ide köpködnél? rettenet messziről, a román Ploestiből ? nehéz ez neked, ugye ?
magyarbakancs
@FLETÓ: Én kérdést tettem fel önnek amire nem válaszolt.
Szíve joga kire szavaz.
Kérdésre válaszoljon és ne egyen lózug mondatokat firkantson ide.
Eladott Ország
@magyarbakancs: ma, 09:22, Fletóbarát a közpénzből jól megfizetett szervilis fidesz seggnyaló, valószínűleg nem ingyen hülye.
magyarbakancs
@Eladott Ország: Én mindig arra vagyok kíváncsi egy párt 15 évente ,hogy tud ideológiát váltani.?
Mi motiválja?
Hívei ezt ,hogy tolerálják?
Mikkor mond igazat ,vagy mindig hazudik?
magyarbakancs
@Eladott Ország: Még valamire kíváncsi lennék,a kiejtett szónak amit Orbán úr mond miért mond ellent-neki 2 hetente?
Eladott Ország
@magyarbakancs: Az okosabbja/félműveltje jó pénzért szolgálják a bűnöző cigányt, a többi meg értelmetlen hülye ( sajnos).
Mert tisztelet a bátraknak: scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/51559163_2368258319892486_247618621394649088_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=18f839601d5b1b82cb2ff92223cf4f48&oe=5D247DD8
FLETÓ
@Eladott Ország: UNALMAS! Ugyanazokat a panelokat lököd napról napra...
FLETÓ
@Eladott Ország: Na, akkor figyelj! A hétvége nagyon kellemesen telt. Egy társaságban voltam baloldali érzelműekkel, s voltak ott jobboldaliak is... Mindenki kultúráltan kommunikált a másikkal, nem anyázott, bunkózott senki senkit, mert esetleg más a véleménye! Nyilván szóba kerültek politikai események az elmúlt 30 évből (nem_csak_az_elmúlt_nyolc_évből), s meg tudtuk vitatni a dolgokat szalonnasütés, borozás közben...
Ez nem lózung!
Eladott Ország
@FLETÓ: ma, 11:18 ; A fidesz nem párt, hanem bűnszervezet, következésképpen én a zéró toleranciát képviselem velük szemben. A fidesz elb@szott egy történelmi esélyt, hogy ebből az országból egy boldog élhető demokratikus európai ország legyen. Ausztria az Európai Újjáépítési Program (Marsall-terv) keretében mai értékben kifejezve 8 milliárd dollár Marsall-segélyt kapott. Magyarország az Európai Uniós Fejlesztési Programok keretében eddig, 2015-ig több mint 40 milliárd dollárt, vagyis az Ausztriának a háború után juttatott Marshall-segély több mint ötszörösét kapta mai értéken számolva is. Ez a vonat már elment. Ilyen mértékű európai szolidaritás nem lesz a következő 30-40 évben, vagy leginkább soha többet. A lopott pénzt olyan elképesztő idiótáknak juttatták, akik a lopott vagyont képtelenek piaci körülmények között üzemeltetni. Ezután is csak az állam fosztogatásából, a mi adóforintjainkból képesek elműködtetni úgy-ahogy, vagy legalább elkerülni a csődöt valahogy. Gázüzemű-Mészáros-Lőrincz, Széles Nullponti Energia Gábor, orbángeciző-Simicska és a többi díszes társaság. Az úgynevezett baloldali holdudvar dettó. És semmi jele, hogy ez az enyveskezű tolvajbanda ne azon törné a fejét a továbbiakban is, hogyan lehetne ellopni még a maradékot is. Magyarország most herdálta el a felemelkedés utolsó reményét. A hajó elment. Integetni felesleges. Mi maradtunk a Balkánon. Ez az ország már régen nem tud közösen ünnepelni, és nem is fog tudni, míg ez a szarházi bűnöző és politikai prostituált banda van hatalmon.
FLETÓ
@Eladott Ország: Bocs, ezt MAGYARBAKANCSNAK akartam! Tévedni emberi dolog!
Eladott Ország
@FLETÓ: magyarbakancs is hasonlót írt volna.
Eladott Ország
@FLETÓ: A tartalmi lényeget tekintve biztosan.
tulipan
@durbincs: : Mi van, te sötét, kretén narancsos seggnyaldosó, szaros pofáju, félfaroknyi Sügér? nyomkodjátok egymást, jó melegen, Shikarival rendületlenül, ott abban a ploesti bánykecódban, kellő menyiségű bányalóvizeletpáleszt vedelve? részeges, ballonkabátos, IQ-bajnok, imposztorok vagytok! Valami rettenet ez a román Ákkcentusotok ? +te egy tök tudatlan-tanulatlan s buta vagy? elég? jah, azért elmehetnél a bányaorvosodhoz ? kérned kéne 1 kéregfestést ,nagyon hirtelen butulsz, végleg..,. a sertéstelepen azuért, mint minivirsist felvettek ? szaladj mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetésük meg a te feladatod ? ennyi eszed mág maradt ? ha feldöntöd a vályukákat bizony kipenderítenek a jó állásodból ? hord el magad innen, sűrgősen, visssza oda, ahová való vagy ? a narancsos disznokáidhoz ? rettenet alacsony színvonalú ?azért moshatnál reggel inkább fogat? orcát is ?mielőtt ide köpködnél? rettenet messziről, a román Ploestiből ? nehéz ez neked, ugye ? Te buta narancsos bértollnok...
magyarbakancs
@FLETÓ: Látom megfutamodott ,mid mindig miikkor a Fidesz hívőket szembesítve vannak.
Lózug,mell döngető beszédek azért mennek.
Főleg az egyen duma ahol gondolkodni nem kell mert Orbán meg mondja.
Tisztelettel de ön is egy gyáva ember.
tulipan
@magyarbakancs: Semmmi különös, csak narancsnyik!!
tulipan
@durbincs: : Mi van, te sötét, kretén narancsos seggnyaldosó, szaros pofáju, félfaroknyi Sügér? nyomkodjátok egymást, jó melegen, Shikarival rendületlenül, ott abban a ploesti bánykecódban, kellő menyiségű bányalóvizeletpáleszt vedelve? a játszóterek részeges, ballonkabátos rémei, IQ-bajnok, imposztorok vagytok! Valami rettenet ez a román Ákkcentusotok ? +te egy tök tudatlan-tanulatlan s buta vagy? elég? jah, azért elmehetnél a bányaorvosodhoz ? kérned kéne 1 kéregfestést ,nagyon hirtelen butulsz, végleg..,. a sertéstelepen azuért, mint minivirsist felvettek ? szaladj mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetésük meg a te feladatod ? ennyi eszed mág maradt ? ha feldöntöd a vályukákat bizony kipenderítenek a jó állásodból ? hord el magad innen, sűrgősen, visssza oda, ahová való vagy ? a narancsos disznokáidhoz ? rettenet alacsony színvonalú ?azért moshatnál reggel inkább fogat? orcát is ?mielőtt ide köpködnél? rettenet messziről, a román Ploestiből ? nehéz ez neked, ugye ? Te buta narancsos bértollnok...
mérnek valahol a naracsnyik központban, felül ,szerencsétlen, amikor éppen a cipödre vizelgetsz ?
FLETÓ
@magyarbakancs: Kár, hogy nem ismerjük egymást szemályesen! Akkor lehetne jogod ilyen megállapításokat tenni! Leírtam a lényeget! Carpe Diem!!! Vagy megfogadod, vagy élsz a korlátolt világodban tovább! Sajnállak, mert ennek pszichés probléma a vége mindig...
tulipan
@durbincs: : Mi van, te sötét, kretén narancsos seggnyaldosó, szaros pofáju, félfaroknyi Sügér? nyomkodjátok egymást, jó melegen, Shikarival rendületlenül, ott abban a ploesti bánykecódban, kellő menyiségű bányalóvizeletpáleszt vedelve? a játszóterek részeges, ballonkabátos rémei, IQ-bajnok, imposztorok vagytok! Valami rettenet ez a román Ákkcentusotok ? +te egy tök tudatlan-tanulatlan s buta vagy? elég? jah, azért elmehetnél a bányaorvosodhoz ? kérned kéne 1 kéregfestést ,nagyon hirtelen butulsz, végleg..,. a sertéstelepen azuért, mint minivirsist felvettek ? szaladj mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetésük meg a te feladatod ? ennyi eszed mág maradt ? ha feldöntöd a vályukákat bizony kipenderítenek a jó állásodból ? hord el magad innen, sűrgősen, visssza oda, ahová való vagy ? a narancsos disznokáidhoz ? rettenet alacsony színvonalú ?azért moshatnál reggel inkább fogat? orcát is ?mielőtt ide köpködnél? rettenet messziről, a román Ploestiből ? nehéz ez neked, ugye ? Te buta narancsos bértollnok...
mérnek valahol a naracsnyik központban, felül ,szerencsétlen, amikor éppen a cipödre vizelgetsz ? Mellesleg, nem lakhat mindenki a román Ploestiben,mint te!
tulipan
@FLETÓ: Érdekes, hogy itt a narancsos dagadék főnöködével ellentétes véleményt hangoztatsz! :) Mond a fiatal nőknek, hogy Carpe Diem/Élj a mának!/!!! Mit érdekelje őket az a jövő??
tulipan
@durbincs: : Mi van, te sötét, kretén narancsos seggnyaldosó, szaros pofáju, félfaroknyi Sügér? nyomkodjátok egymást, jó melegen, Shikarival rendületlenül, ott abban a ploesti bánykecódban, kellő menyiségű bányalóvizeletpáleszt vedelve? a játszóterek részeges, ballonkabátos rémei, IQ-bajnok, imposztorok vagytok! Valami rettenet ez a román Ákkcentusotok ? +te egy tök tudatlan-tanulatlan s buta vagy? elég? jah, azért elmehetnél a bányaorvosodhoz ? kérned kéne 1 kéregfestést ,nagyon hirtelen butulsz, végleg..,. a sertéstelepen azuért, mint minivirsist felvettek ? szaladj mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetésük meg a te feladatod ? ennyi eszed mág maradt ? ha feldöntöd a vályukákat bizony kipenderítenek a jó állásodból ? hord el magad innen, sűrgősen, visssza oda, ahová való vagy ? a narancsos disznokáidhoz ? rettenet alacsony színvonalú ?azért moshatnál reggel inkább fogat? orcát is ?mielőtt ide köpködnél? rettenet messziről, a román Ploestiből ? nehéz ez neked, ugye ? Te buta narancsos bértollnok...
mérnek valahol a naracsnyik központban, felül ,szerencsétlen, amikor éppen a cipödre vizelgetsz ? Különben meg, hiába szeretnéd annyira, mégsem lakhat mindenki, veled együtt, a romániai
Ploestiben! Vagyunk jó néhányan magyarországi lakosok!!!
FLETÓ
@tulipan: Ha figyelmesen elolvastad a korábbi hsz-eimet, rájöhettél arra, hogy nincs főnököm! Szabad ember vagyok! Akinek nem inge, ne vegye magára azt hogy CAPE DIEM!
magyarbakancs
@FLETÓ: korlátolt vagyok ön szerint.
Miért is mert egy hazug ember mint Orbán ,Gyurcsány politikát nem szeretem.
Ön gyáva nem mer vitatkozni.
FLETÓ
@magyarbakancs: Miről kellene vitatkozni?! Én meghagyom neked a gondolati szabadságot... Te is vagy ennyire empatikus???
magyarbakancs
lyik fideszt szereti támogatja.
Komcsi,Liberális,Keresztény,Gyűlölet keltő.?
Melyiket kedveli melyiket támogatja?
Orbán elmondott beszédeit amit 2 hetente felül ír?
tulipan
@magyarbakancs: ELTÚLOZTAD! Szerintem naponta felülírja minden mondatát!! Talán csak feledékeny???
FLETÓ
@tulipan: Kapsz egy LIKE-ot, hogy elélvezz!
tulipan
@FLETÓ: Kösz ! Igazán jó jellemzését adtad, a HIHŰ narancsosoknak! :))))
tulipan
@durbincs: Mond csak te narancsos orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ott a romány Ploesti, Denevészartól bűzlú, mélyitett ványakecódban! Azt' most hogy "értékeled" ezt a nagy nemzetközi "sikert"? Talán még sexeltél is ezzel a Vebberrel ? mesélj már ? egymás zokniját-alsókáját is elhoztátok ?A nyomi nyáladzó, narancsos haverajd meg tartotték a petros lámpát a lilás aktus alatt ? Hát nem egy Pazar ? @Shiakri meg nyitogatta a Ballonkabátját a rítus ütemére
Csak igy ment ez agyhalott melegéknél??
tulipan
@durbincs: Mi van, te meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ot a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) a sertéstelepi? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába 50IQ-s a fejét meg ne verd állandóan a falba jó, mert múgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.