A magyarság számára a szabadság ezer esztendeje ugyanazt jelenteti: nem mások, hanem saját értékeink és érdekeink szerint megszervezni az életünket szülőföldünkön – mondta az Országgyűlés elnöke csütörtökön Vasváron, ahol az 1848-49-es forradalom és szabadságharcra emlékező városi megemlékezésen mondott ünnepi beszédet.

Kövér László hangsúlyozta, hogy a magyar szabadság legfőbb biztosítékát mindig a független, önrendelkező és cselekvőképes magyar állam jelentette, ezért harcolt az évszázadok során Bocskai és Rákóczi, ezért küzdöttek az 1848-49-es forradalomban, amely már nemcsak az állami függetlenségből, de az igazságosság és jogegyenlőség eszményéből is valóságot teremtett.

Kövér László: a szabadság saját értékeink és érdekeink szerint megszervezni életünket

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0 pl/Michal Jozefaciuk

1848 azóta is világos irányt jelöl ki a számunkra: hűségesek maradni önmagunkhoz – mondta.

Az Országgyűlés elnöke közölte: a 20. század közepén, a második világháború után megszületett a mi történelmi időnk Európája, amelynek egyik fele szovjet megszállás alatt elveszítette szabadságát, a másik felének pedig össze kellett fognia, hogy megőrizze azt.

A mai Európai Unió alapítói ismerték a nemzetek jelentőségét és a keresztény kultúra erejét – tette hozzá.

Kövér László azt mondta, hogy a 21. században is vállalni kell a küzdelmet az Istenért, a hazáért és a családért.

"Amikor bárki nemzeti államunk feladására, nemzeti összetartozásunk megtagadására, keresztény hitünk elvetésére, családi kötelékeink elvágására biztat, az tulajdonképpen idegen zsarnokság elfogadására, az önmagunkkal való hűtlenségre akar rábírni bennünket" – jelentette ki.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mondja ezt egy olyan faszi aki az mszmp. társadalom tudományi kutató intézetének ,,MUNKATÁRSA,, volt !!!
Dolgozni persze ott se, akkor se kellett neki !!!
RonaGyuri
Köteles – Kövecses – Kövér

A mi drága jó T.Ház-mesterünk megint belehúzott

Az Országgyűlés elnöke csütörtökön Vasváron az 1848-49-es forradalom és szabadságharcra emlékező városi megemlékezésen mondott ünnepi beszédet. S nyugi hozta a szokásos formáját. Több más éktelen baromság mellett azt találta mondani, hogy
„A magyarság számára a szabadság ezer esztendeje ugyanazt jelenteti: nem mások, hanem saját értékeink és érdekeink szerint megszervezni az életünket szülőföldünkön”.
Hogy a dolog hogy állt ezer éve azt nem tudom, bár ösmervén Kancsi-mancsi áldásos tevékenységét számos Dózsa Lászlót talált, aki személyesen igazolja , hogy így történt.
Ami pedig a szabadság megszervezését illeti ártunk és qurmányunk igyekezet elvitathatatlan, mármint hogy persze az EU pénzéből (ami marad belőle miután ők bőven két kézzel markoltak) az ő érdekeiknek megfelelően igyekeznek megszervezni a mi életünket.
Azonban ezzel a szülőföldünkön kitétellel komoly gondok akadnak:
egyfelől; ártunk és qurmányunk számos tagja esetében nem csak orbáni értelemben nem magyarok, de konkrétan a szülőföld sem Magyarország,
másrészt; Laca & co. rendszeresen osztja az észt a szomszédos országokban.
Arról nem is téve említést, hogy nagy igyekezettel próbálják elhitetni, hogy ők tudják mire van szüksége Európának! =))
luiz
Azt látjuk, hogy szabadon loptok, csaltok, hazudtok.
dr. prédikátor
Megbaszod te a jó kurva anyádat köteles kövér lancelot eltárs!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.