Így különösen érdekes, mivel készül a nemzeti ünnepeken rendre aktuálpolitikáról beszélő miniszterelnök, akit lengyel zászlók sora vár.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Remélem, hogy március 15-e eszmei örökségének dicsőségére megint csak a fideszes pedigrével rendelkezőknek, lehetőleg fémdetektoros kapun át kell megközelíteni az orbáni szónoklat helyszínét. Mert a szabadság az olyan szép, nemes dolog, ugye, és mindenek fölött áll. Orbán fennállása is pont annak a bizonyítéka, hogy ez a nép vagy semmit nem tud március 15-éről, vagy amit tud, azt is rosszul tudja. Hogy a 12 pont például hol találkozik az orbánista hibrid rezsim megannyi vívmányával, az számomra örök rejtély marad. Szóval dagadó kebelből, téglaporból és a szabadsággal való öblögetésből nincs hiány. Csakhogy a rezsim már az első pontot is elbukta, ami így szól: Kivánjuk a’ sajtó szabadságát, censura eltörlését. Ennek örömére az állami féretájékoztató hírügynökség (lánykori nevén MTI) nem volt hajlandó leközölni a Magyar Újságírók Országos Szövetségének tegnapi sajtóközleményét, amelyben ez áll:
"Március 15.-e a magyar sajtószabadság napja. A Magyar Újságírók Országos Szövetsége ezen a napon hivatalos levélben csatlakozik ahhoz a panaszbeadványhoz, amelyet az Európai Bizottsághoz nyújtottak be a kormánypárti média kormányzati reklámok útján történő tiltott állami támogatása miatt."
Az indoklás: a közlemény sérti a közmédia szervezeteinek jó hírét és üzleti érdekeit. Az biztos bazmeg, ilyen jó híre soha a büdös életben nem volt a közmédiának. Ennél lejjebb már csak az a megmozdulása volt a közpénzmédiának, hogy mindeközben kitüntette saját munkatársait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.