Nem maradt el a bevándorlókkal riogatás sem.

Németh Szilárd Brüsszel-elleni szabadságharcra buzdított
Fotó: Illyés Tibor/MTI

A brüsszeli birodalmi törekvések ma ismét szabadságharcra kényszerítik a magyarokat, az idei "tavaszi hadjárat legfontosabb ütközete" az európai parlamenti választás lesz

- hangoztatta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz alelnöke pénteken, a székelyudvarhelyi március 15-ei ünnepségen.

Németh Szilárd a magyar és székely zászlókkal fellobogózott téren összegyűlt sok ezer ünneplő előtt azt mondta: a magyaroknak azt kell eldönteniük, hogy a magyarok országában vagy egy bevándorlóországban akarnak-e élni.

"Ma újabb birodalom terjeszkedik, és nyilvánosan is vállalt célja, hogy eltörölje a szabad nemzetek Európáját, és létrehozza az Európai Egyesült Államokat, ahol az európai nemzetek ismét egy birodalmi központ hatalmi és pénzügyi érdekei alá lennének rendelve"

- mondta a politikus.

Németh Szilárd közölte: 1848-ban a magyarok egy vér nélküli forradalommal, példa nélküli nemzeti egységben harcoltak a nemzet szabadságáért és függetlenségéért a birodalom elnyomásával szemben, és erre kényszerülnek ma is.

"Ma a Brüsszelben szőtt bevándorláspárti birodalmi törekvéseknek mondunk nemet. Jogainkhoz, szabadságunkhoz, édes anyanyelvünkhöz, kivívott értékeinkhez, nemzeti jelképeinkhez a történelmi zászlóinkhoz, keresztény hitünkhöz és kultúránkhoz ma is ragaszkodnunk kell"

- hangoztatta a fideszes politikus.

A Székely Nemzeti Tanács (SZNT) európai polgári kezdeményezésére kitérve, amely azt kéri az EU-tól, kezelje kiemelt figyelemmel az őshonos európai kisebbségi régiókat, fontos győzelemként értékelte, hogy az Európai Unió bírósága arra kötelezte az Európai Bizottságot hogy foglalkozzon az SZNT által kidolgozott kezdeményezéssel.

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára leszögezte: az anyaország teljes erejével támogatja a kárpát-medencei magyarság érdekérvényesítési törekvéseit, így a Székelyföldnek a területi autonómiáért és kisebbségi jogaiért folytatott küzdelmét is.

Mezei János, a Magyar Polgári Párt elnöke a nemzeti jelképek melletti kiállásra és az 1918-as, Erdély és a Román Királyság egyesülését kikiáltó Gyulafehérvári Nyilatkozatban tett román autonómiaígéret számon kérésére buzdította hallgatóságát.

Szilágyi Zsolt, az Erdélyi Magyar Néppárt elnöke leszögezte: a román hatalom nem tekinthet el attól, hogy Székelyföldön az autonómiaigény népakarat.

Leszögezte: a magyarság nem nemzetbiztonsági kockázat Romániában, és ha a románoknak jár az önrendelkezés, akkor ezt a jogot a magyaroktól sem tagadhatják meg.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Szabadságharc Brüsszel ellen?
Németh úr?
Mást nem üzentek?
Szabadságharc itthon?
Olyannal szemben aki nem bántott?
Brüsszel vette el a magán nyugdíjakat, a szolgálati nyugdíjakat?
Nem gondolom ,hogy Brüsszel ennyire alávaló lenne.
Azt viszont hiszem,hogy Ti féltek és nem kicsit,hanem kúrvára féltek.
A hazámért adnám az életem...de értetek nem.
Hitvány férgek vagytok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arcmás
Németh "faszóapó buta fidesznyikes" Szilárd, meg tudod védeni magad egy istenes pofaszakállastól?
Szerintem sem.

Mindenesetre felkutatlak,, és bántani foglak.
arcmás
Félsz,,Német?
Jó.
A zsidó zombik bosszút állnak - ha kell, ha nem.
arcmás
Csak azért viccelek, mert amikor beindulok berserker-ként, már ne csodálkozz semmin.
Számon kérni már végkép nem lesz jogod.

Mi berserkerek, vagyunk, akik vagyunk.
kokopelli
@papa.49: targi az targonca? Én a a melóban foglalkoztam a gépészekkel karöltve a Junghein-
rich-és Komatshu-kal a meló mellett! Az éves "plecsnit",csak a TÜV-tehette rá,amúgy nem hoza-
tunk szervízt! (1gáz és 5 elektro-Stapler) Nyugis dolog volt az igazi napi meló mellett!
papa.49
Az bizony, 1994. óta ezzel keresem a kenyeret, még most is, 9 évig a Balkancarnál voltam, aztán az Iron Liftnél, majd a Verbisnél, 2009 óta meg nyugger, de dolgozom tovább !!!
nezelodo
Szilárd! Ha egy hangyányi szünet állna be a szabadságharcban, ránézhetnél újra a világraszóló rezsiköltségek csökkentésére, mert pl ahogy levetted az óvó tekintetedet róla egyből meglódultak az árak! Pl a szabvány gázpalack egy ezressel drágult, a többiről nem is beszélve! Újra bele kellene húzni a rezsicsökkentésbe, de ne olyan világraszóló sikerrel ám, mint Brüsszel megregulázásába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.