A világhíres mémpár, akik a kormány zseniális/totál dilettáns húzásaként a családvédelmi programjának arcai lettek, miután a szakítás szélére kerültek, megtalálták a végső megoldást: Brüsszelbe mentek Schuman-gyakornoknak, legalább is ezt fotózta le Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője. (Itt van az eredeti kép linkje.)

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
És mi lenne, ha az eredeti "páros" követelné a fényképeik felhasználásának jogdíjait?
Azt is a mi adóinkból fizetik?
Sámannus
@Mirabilis: Amikor a liberálisokat libázzák, libsizik és hasonlókkal gúnyolódnak, ez ennek az ellentettje illibsi, illibbant majdhogy nem a hibbanttal mosható egybe..
Aki Én
Micsoda parádés röhejsorozat :) A fidesz fizetett propagandistái is inkább a hanyatló nyugatot választják kenyéradó gazdájuk helyett.
Na, ezek is oda fognak szülni...
Miért nem az oroszokhoz menekültek? ...ja, ott büntetni fogják az álhírterjesztést.
Sámannus
@Mirabilis: Van itt amúgy is nyelvújítás, ahol a fekete fehér, ott könnyű új szavakat kreálni.Én annak a szónak a jelentését hágtam meg amit a fütyiszék csinyátak.
Sámannus
@Mirabilis: A szótárunk tele van annyi zsargonnal, hogy egyel több vagy kevesebb nem sokat számít. kivéve, ha valami igazán fontosat takar. No akkor én sem repkedek az örömtől, ha elakadok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.