A Korrupciókutató Központ munkatársai részletes tartalomelemzést készítettek a miniszter MTA-ról szóló nyilatkozataiból. Súlyos logikai képtelenségeket, és zagyvaságok sorát mutatták ki. Tavaly nyár óta tart a küzdelem a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) és az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) között, a kutatóintézetek jövőjéről. Palkovics László, az ITM minisztere igyekszik az ötezer embert foglalkoztató kutatóhálózatot kivenni az akadémia fennhatósága alól, és egy eddig ismeretlen célú átszervezés után a minisztérium irányítása alá venni. Ezzel az akadémiai dolgozók túlnyomó többsége szerint megszűnnének a hazai alapkutatások. Ezeknek jelentőségéről Lovász László, az MTA elnöke éppen most hétfőn írt egy összefoglalót. Az akadémiai konfliktust itt mutattuk be részletesen.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nincs egyedül, de helyen van Orbán legócskább pártkatonái között! =))
nezelodo
Megérhetjük majd, hogy ebből az erőszakos átszervezési törekvésből majd a magyar Zuckerberg jön ki jól anyagilag! Miért ne? Remélem már komoly szoftverfejlesztéseket is végez, legalább a piaci ár duplájáért, állami megrendelésre, hát miért ne vehetné kézbe az akadémiai kutatóhálózat irányítását?! Jobb kezekbe úgysem kerülhet a kutatóhálózat eredményeinek alkalmazása, és meg sem áll a kiválóságunk a Nobel díjig, mindnyájunk hasznára!
relatív
A regnáló kormány nagy sikerrel választja ki azokat a vezetésbe, akik mind emberi-, mind tudás hátrányban szenvednek, de azt nagy cinizmussal, kivagyisággal, és óriási bunkósággal leplezik.

A korábbi oktatási rendszer-átalakításában, majd annak vezetésében ez a személy hatalmas érdemeket szerzett, hiszen azóta a magyar oktatás ( mint a gyógyítás az egészségügyben IS ) csak a szerencsére még dolgozó tanárok, orvosok miatt olyan amilyen, mert a kormányzat megtett mindent szétveréséért, teljes lezüllesztéséért ... IS !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.