A Fidesz egyoldalúan felfüggeszti jogainak a gyakorlását az Európai Néppártban (EPP) az EPP által felkért háromtagú bizottság jelentésének elkészültéig – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szerdán Brüsszelben az EPP politikai gyűlésének ülése utáni nemzetközi sajtótájékoztatóján, amelyet élőben közvetített az M1 aktuális csatorna.

Orbán harcos beszédet mondott a Fidesz felfüggesztése után
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök sajtótájékoztatót tart az Európai Néppárt politikai közgyűlése után az Európai Parlament épületében, 2019. március 20-án. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár (j2) és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A néppárt felkért három bölcs embert, akik jelentést tesznek majd le, és az alapján el lehet majd dönteni, hogy mi lesz hosszabb távon a néppárt, illetve a néppárt és a Fidesz kapcsolatának a jövője – mondta Orbán Viktor, aki a testület felállítását vállalható megoldásnak nevezte.

"Minket nem lehet kizárni és felfüggeszteni sem, négy választást nyertünk meg a magyar polgárok akaratából. A legutóbbi három európai parlamenti választáson 47, 56 és 52 százalékot kaptunk. Nyilván egy ilyen párt nem engedi meg magának, hogy felfüggesszék vagy kizárják, mert akkor inkább feláll és távozik"

- fogalmazott a Fidesz elnöke.

Orbán Viktor közölte: azt a megoldást választottuk, hogy amíg a felkért három bölcs ember elkészül a jelentésével, addig "magunk részéről (...) egyoldalúan mi felfüggesztjük a jogaink gyakorlását és megvárjuk ennek a három ember jelentését, és utána ismét leülünk a néppárttal".

A magyar miniszterelnök hangsúlyozta, hogy Magyarország politikája változatlan, ezt világossá tette az EPP politikai közgyűlésén is. Szavai szerint ez vonatkozik arra, hogy Magyarország erős Európát, erős Európai Uniót akar, nem változik a bevándorlással kapcsolatos politikája, és elsődlegesnek tekinti a keresztény Európa, a keresztény kultúra védelmét.

Mint korábban megírtuk, a Fideszt felfüggesztette Néppárt, a kormánymédia ezt máshogy tálalta.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
Hurrá ! fölfügesztették orbánt a néppártból ! a magyatyar miniszterelnök hangsúlyozta, hogy Magyarország politikája változatlan...
soros-migráncs,soros szinkópa soros +migráncs soros x 100
papa.49
Takonygeci vagy csutigeci, még ahhoz is KEVÉS VAGY, HOGY EMELT FEJJEL VISELD EL A VERESÉGET !!!
Beszélhetsz te amit akarsz az igazság az TEHERTÉTEL VAGYTOK A NÉPPÁRTNAK, és meg is fognak szabadulni tőletek !!!
papa.49
Csutigeci a címetekre feladott ,,SZOPÓROLLER,, megérkezett a Lendvay utcába lehet rábukni a hosszú cicire ))))))))))))))))))))))))))))))))
Peller Anikó
Mint korábban megírtuk, a Fideszt felfüggesztette a Néppárt, a kormánykomédia ezt máshogy tálalta.
papa.49
@Peller Anikó: Miért mondtak valaha igazat ???
Most miért kezdenék el ???
csak úgy....
@durbincs: foglalkozz a magad proszt tatájával,- muszáj, hogy körbe hugyozlak mikor körbe vagy szarva?
csak úgy....
@csak úgy...: orbán viktor függö? szegény,szerencsétlen sikari tibi,ezt mivel foja kommentálni ? ki érti ezt...
nevemnick
A ,,harcos" meg a ,,vagdalkozó" közt rohadt nagy a különbség... és a dakota főnök ezt tudja, csak a birkái nem tudják felfogni a félmaroknyi szürkeállományukkal.
SystemError
@csak úgy...: Kivannak már nagyon, azt sem tudják most írjanak posztokat vagy nick-eket változtassanak..mi legyen az új stratégia..
Borsodi
@csak úgy...: Meg is van fehéredve a képeken,rendesen ezek után jöhet a kezelés ,de már nem Ausztriában. Holnaptól lehet újra hazudozni,és szaladni a Lengyelekhez Olaszokhoz.Valami el kezdődött!
www.youtube.com/watch?v=xtXLxTjyNc0
SystemError
@durbincs: Na megjött a lobotómiás szipus. Hol vannak a haverjaid. ok tudjuk, hogy mindig a te kis mini kukiddal verik a csalánt. mond meg nekik, mert te nem tudsz számolni se, hogy valószínűleg kevesebb fog jutni rátok és hát ilyenkor a leggyengébb láncszem lesz oda. Sajnálom Durbi! :(
Peller Anikó
@csak úgy...: Nem, sajnos.

Saját maga kényszeredetten visszavonult "ideiglenesen" és a béna kacsák jókora muníciót adtak neki amivel tovább hülyítheti már amúgyis tökhülye híveit. Mert torzításban és ferdítésben jók.
csak úgy....
@SystemError: szerintem a 7 vezérböl a töhötöm,vagy az másik mese? shikarinak jól állna...
SystemError
@Pegero: de neked akkor megjön a fizud, tudjuk!
csak úgy....
@Borsodi: egy magyar miniszterelnök ,nem ám külföldön kezelteti a búját-baját...
Peller Anikó
@SystemError: 21:39, váltunk förtelemre vagy mia a rosseb.
csak úgy....
@Pegero: igazad van,nem szó szerint lett fölfüggesztve ! holnap szíjjas berendel mindenkit és ha kibírják röhögés nélkül,akkor volt egy vidám napjuk!
csak úgy....
@SystemError: Te érted,hogy mit dúdol a @Pegero: ? Kotta és karmester nélkül,ezek csak mezei egerek...
papa.49
@csak úgy...: Sót csak ,,CINCÉREK,, )))))))))))))))))))))
vadsanca
"választáson 47, 56 és 52 százalékot kaptunk"
Igen ám, de a lakosság hány %-a ment szavazni? -Sajnos ezt veszik 100%-nak.- Annak köszönheted a győzelmed, hogy a magyar nép belefásult a politikába, ill. az alul képzett embereket meg tudtad "szólítani". Ez az igazi szemfényvesztés! Ezt még Rodolfo is megirigyelné. De most ráb@sztál. A néppártban mindenki szavazott.
csak úgy....
@Pegero: má megent gyüssz a gyerökös humoroddal, kínodba...
csak úgy....
@Peller Anikó: álmodj királylány...21:49
Eriksson
@Horizont: Ma már ne igyál többet, kérlek.
csak úgy....
@Eriksson: inkább egy részeg bolod mint te az állítólagos józan ,különben honnan ismered az ivási kultúrájat @Horizontnak ?
te mindenkiröl mindent tudsz? csak nem, már az oviba KGB s volt a jeled? na meg az a fess munkásör eggyenruha...
SystemError
@csak úgy...: 21:55 Nem értem! Mindig ez van, állít valamit, vissza kérdezel és agyhalott képek jönnek. Azért ezek együtt sem túl ütőképes csapat. Nem ő a legélesebb kés a fiókban, de azért Durbit veri(nem nehéz..) Amúgy nem lenne hülye ez, ha nem 10 éve gondolatok nélkül ezt csinálná, szerintem már ő sem tudja mi van és nem is érdeki. Talán azt mondanám, hogy Shikakááá 10 évvel öregebb alteregója..:)
Yoda69
O1G, most ki kene lepnetek ahogy azt mondtad korábban ha a néppárt felfüggeszti a fideSSt.
De mit várjunk a kóros hazudozotol?
Desischado
@Eriksson: Inkább te gyere ki a vezíred hátsójából! Milyen jogon mered te Horizontot részegesnek titulálni, he?! Ki a büdös franc vagy te, hogy másokat, nálad különbeket sértegetsz?! Kérj bocsánatot, te fidesz bunkó! A vezírt ma seggbe rúgták és lealázták, tudom, hogy ezt nehéz megemészteni, de százszorosan kijárt neki! Így jártatok,ennyi!
Yoda69
Egy ekkora pofon utan O1G-nek le kene mondania minden posztjarol es nyugdijba vonulni.
Madácsi Pali
Amit a halgatóság nem birt ki röhögés nélkü, akkorát hazudott.
justhpeter
Ha azt nézem, hogy Orbán azt hiszi, hogy bent van, de nem mehet be, viszont nem tárgyalhat hivatalosan az átállásról sem, ha azt hiszi, hogy belepofázhat mindenbe, de nem szavazhat semmiről, akkor azt kell mondjam jó döntés volt. Vagyis a Néppárt azt mondta neki: Nix ugri-bugri, kuss van. Ezzel viszont legfeljebb csak halőrnek mehet el a szigetre a felcsúti tava közepére.
simmering73
"A felfüggesztéssel azonban nem szabadult meg az ellenőrzéstől, és tulajdonképpen tátott szájjal szaladt be abba a bizonyos erdőbe. Ékes bizonyságául annak, hogy aki meg akar másokat szívatni, az könnyen a szerszám másik végén találhatja magát. Különösen akkor, ha előtte szinte már mindenkinek beszóltak már valamit, aki a nyilvános zsebhokinál kicsit magasabb szocializációs szinten áll."
kanadaihirlap.com/2019/03/20/orban-tatott-szajjal-futott-a-nepparti-erdoben/
RonaGyuri
Egy igencsak elgondolkodtató gondolat

még akkor is, ha Jobbik Magyarországért Mozgalom közleményéből van

Az MTI-OS-en keresztül közleményt adtak ki „A Fidesz országvesztő hazárdjátéka újabb állomásához érkezett” címmel, amiben értékelték a tegnap történteket.
A közlemény legütősebb mondata: „Értékelve a körülményeket a Jobbik aggodalmát fejezi ki afölött, hogy a hisztis gyermek módjára viselkedő Orbán nem csak a Fidesz szövetségesi rendszerét, de hazánk európai uniós tagságát is kész kockára tenni saját rövidtávú hatalmi érdekeiért.”
Ami lássuk be: TELITALÁLAT! =))
1magyar
A migrisimogató ellenzék itthon is csak 5 % alatt van, majd a migritelepítő néppárt is így jár.
papa.49
Azt mondta ,,minket háromszor megválasztottak,, csak azt NEM TETTE HOZZÁ CSALÁSSAL !!!
Viszont ezt is tudják már mindenütt a világban, és ezért is kapta a SALLEROKAT a csutitetű !!!
Egyébként nem ,,harcos,, volt a böfögése, hanem ARCOS !!!
A ,,szép Ilonka,, segítségével csalással meg nyert válaszásokra nem kéne példálózni !!!
Justito
Ezt a Fidesz hívek hogy fogják értékelni vajon? Imádott vezérüket elzavarták,mint egy rühes kutyát,,,még az újságírók is hangosan kiröhögték...égés minden vonalon! Ideje lenne eltakarodni!
Commenter
@papa.49: egyoldalúan felfüggesztette? A Néppárt nem az Otp-s haver bankja...
Commenter
Remélem ez a végső harc a bukása is lesz egyben.
papa.49
@Commenter: Hiányolom a KÖTÉL használatát !!!
Commenter
@papa.49: ne hiányold, mert fél lábbal már lóg a levegőben. Ezek után már csak a szélsőjobbosok akarnak majd vele egy légtérben mutatkozni. Az, hogy a vereséget győzelemként kommunikálja azt mutatja, hogy semmit nem fog végrehajtani abból amit a 3 tagú felügyelőbizottság kérni fog. Egyrészt azért nem mert szembemenne egész 9 év alatt felépített politikájával és azzal tényleg beismerné a vereséget, másrészt azért nem mert a tegnapi megaláztatást ahol már a nemzetközi sajtó munkatársai is kiröhögték nem fogja elfelejteni és tovább vívja sehova nem vezető bosszúhadjáratát. Ha nem tesz eleget az elvárásoknak (ki gondolja komolyan hogy helyreállítja az eltiport jogállamot?) akkor végképp mennie kell. Politikai és erkölcsi hulla most már.
papa.49
@Commenter: Várjál már tegnap volt egy elejtett mondata ,,ő is kinevez egy 3 tagú bigottságot, amelyik FELÜLVIZSGÁLJA a bizottsági jelentéseket,, hát ez már mindennek a teteje tényleg teljesen meghibbant !!!
Commenter
@papa.49: Hallottam. Ha valakit szankcionálnak akkor ő tilalom alatt van, nem avatkozhat a Néppárt ügyeibe a továbbiakban tehát így nem állíthat fel a "nyugati bölcsekkel" szemben semmiféle ellenbizottságot sem! De ha felállít is ilyet, nem oszt nem szoroz mert úgyis az Néppárt tagjainak a jelentése a mérvadó. Ez nem egy per, ahol védheti magát, ez egy azonnali hatályú felfüggesztés, átmeneti kizárás, ha úgy jobban tetszik és ez ellen nincs apelláta. Átülhet a szélsőségesek közé ha nem tetszik, és máris sokat spórolt a Néppártnak. Ha Trumpra mondhatja egy közeli tanácsadója hogy nem százas, akkor a csuti micsoda?
papa.49
@Commenter: Ne kívánd hogy felsoroljam minden ismérvét mert estig is eltartana )))))))))
Kérded a csuti micsoda tömören egy idióta, hülye !!!
Commenter
@papa.49: tegnap a sajtótájékoztatón tiszta ideg volt. Nagyon nagyon rosszul mérte fel a legújabb EP kampányát a Juncker-Soros plakátokkal gyakorlatilag lábon lőtte magát.És innen már a március 15-i mű-visszafogottsággal sem volt kiút...ez kilenc év aknamunkája volt és most felrobbant az akna alatta. Másnak ásta a vermet, az EU-ban de maga esett bele. Remélem a felfüggesztés majd a végső kizárás irányába halad és ez az egész folyamat a hazai helyzetét is destabilizálja. Elkezdhetik szétmarni végre egymást.
Eriksson
@Desischado: 01:17
:))) :))) :)))
Te véleményvezérek gyöngye, látom jól vagy.
Azt mondod, hogy Horizont részeges? Talán együtt szoktatok inni?
Eriksson
@csak úgy...: Annyi zagyvaságot és olyan stílusban józanul előadni dolgokat lehetetlen, mint ahogy azt a nevezett személy teszi. Ma is kitett már magáért, pedig nincs is hétvége.
kokopelli
@Commenter: @Horizont: Megßoptatták oszt annyi!Ki a farkot érdekelte ott,hogy ő(?)
háromszor nyert országa választásain!Más nem jutott eszébe,de röhögtek is a hallgatók!
Ő függesztette fel magát? Mikor?.. A leszavazás után?...Miért nem előtte A 190:3 arány
az egy szembeköpés neki!Chef ne hagyd ,hogy a fejedre ß@rjanak,van neked szád is!!!(;-))))))))
Commenter
@kokopelli: Ki a farkot érdekelte ott,hogy ő(?) A fórum "kis mukiját" a halfarokot biztosan...ma nagyon csendben van eddig.
A kizárás még jobb lett volna de így is lenullázták és gyámság alá helyezték. Milyen már az, hogy valakit "fegyelmi bizottság" elé állítanak és saját maga kéri a felfüggesztést miután leszavazzák? Mi lett az azonnali kilépéssel felfüggesztés esetén? Az üres fenyegetés volt? Azzal, hogy saját maguk felfüggesztésére szavaztak, beismerték, hogy az ellenük felhozott vádak jogosak...
Aki Én
@Shikari: 11:09 Megnevettettél. Ebből már könyvet lehetne írni.
@Eriksson: 12:57 Hogy neked valami zagyvaság, az nem új. Ha valamit te nem értesz, az nem biztos, hogy értelmetlen. Nézz már itt körül. Téged nem az eszedért szeretünk.
papa.49
@kokopelli: Igen nagy pofája, és kurva vastag ELLENÁLLÓ RINOCÉROSZ BŐR VAN RAJTA !!!
Mad Looney
@durbincs: fütyi, mert elmebeteg vagy attól még nem kell állatnak is lenned.
Borsodi
@csak úgy...: Ha Magyar volna,Magyarokért dobogna a szíve,nem a Románokon,Ukránokon Szíriaiakon segítene,holott itthon éheznek,és fagyoskodnak az emberek.
Desischado
@Eriksson: Te trollok gyöngye, közöd van hozzá? Amúgy ilyen megtisztelő társaságban, mint Horizonté, boldogan és büszkén vagyok!
Eriksson
@Desischado: Jó szívvel üdvözöllek benneteket, örülök, hogy jól érzitek magatokat és egymást.
Egyetlen bajom volna veletek ha szabad megjegyeznem: Viszolygok a mocskos szájú némberektől. Olyan lehangoló.
csak úgy....
@Eriksson: tudod,hogy nekem mi a fura benned!? tegnap 12:57 , idézlek! "Annyi zagyvaságot és olyan stílusban józanul előadni dolgokat lehetetlen, mint ahogy azt a nevezett személy teszi. Ma is kitett már magáért, pedig nincs is hétvége. "
a hibbant durbicsról,ittasan-józanul mi a véleményed? eselleg nem benned van a hiba ?
különben,imádok hülyékkel kötözködni...
csak úgy....
@Eriksson: neked a napokban,valami nem gyütt össze és ilyen prosztó módon jönek rád a menstruációs tünetek?
miért nem hisztizel a bunkó elvtársaidnak? persze te nem vagy fideszes,meg nem is politizálsz,sött! a családod sem...
az baxxa a csöröd,hogy @Horizont: értelmes és te nem? tanútá vóna...
Eladott Ország
Viktor bácsi, anyum azt mondta, hogy felfüggesztettek, csak nem jó helyre azért most állsz mint f@sz a lakodalomban...
uploads.disquscdn.com/images/ca03a169a24f0bf030cc75b38d983c961d63d707b3170ef4ca8b5e17f0dcd164.jpg?w=600&h=592
csak úgy....
@Eriksson: elöször azt akartam mondani,hogy a kedves szüléd de Ö arru nem tehet,hogy te bimbó...
Jozefina
@Yoda69: 00.51 Hogy ne kelljen kilépniük, ezért találták ki, hogy ők függesztették fel a tagságukat!!!
csak úgy....
@1magyar: Kend agyilag nagyon jámbor ? Ki símogassa európában a migráncsokat ? Ott dekkoltak hetekig Budapesten étlen szomjan, ha merkel nem intézkedik és nem veszi át orbántól a felelöséget,akkor kurvára másképp nézne ki a világ,mint most. Kölönben, ha a havi 30 000 Ft járandóságodra gondolok, Te is szarban vagy hagyva de rendesen!
kokopelli
@Jozefina: a kövezkező érv az lesz,hogy: "a Weber hazudott,mert nem is ismeri az órát!"
(A karakternélküli Orbán-féle politikusok soha nem fognak veszíteni!)
advocat
"Ez" még itt is hazudik? Mert Weber szerint fordítva történt. Bár én már a németeknek sem hiszek!
tulipan
@durbincs: Mi van, te meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ot a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) a sertéstelepi? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába 50IQ-s a fejét meg ne verd állandóan a falba jó, mert múgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.