Bölcsek tanácsa vizsgálja a magyarországi jogállamiság helyzetét, a vizsgálat idejére felfüggesztik a Fidesz néppárti tagságát. – eddig a hír, ezt követően jöhetnek a kérdéseink: 1. Vizsgálni kell azt, hogy tele volt-e Magyarország a kormány/Fidesz EU-Soros-Junker-Brüsszel- ellenes plakátjaival? 2. Vizsgálni kell azt, hogy a választásokhoz közeledve enyhén lejt a pálya azáltal,...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: A fideszt nem leverték, hanem önként nekirohant a falnak.
Marha...
Komolyan bízol abban, hogy itt erre vevőt találsz? Ettől még viccesebb az egész.
@Rockxy: Ma is lényeglátó vagy...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Shikari: Felesleges elolvasnom,tudom,mi áll benne.Weber pont azért cáfolt,mert olvasta orbán kijelentéseit,és érdekes módon csak orbán gondolja úgy,hogy kölcsönös megállapodás volt,a néppárt többi tagja viszont nem.Már ne válaszolj,ez a csont is le van rágva
Eladott Ország
@kokopelli: tegnap, 15:17; Tegnap az EB selejtezőn 2:0-ra, megvertek minket fociban a szlovákok , de ez nem igaz, mert mi döntöttünk úgy, hogy kikapjunk. Az Európai Néppárt (EPP) közgyűlése 190 igen, 3 nem szavazattal, óriási többséggel megszavazta , hogy kívül tágasabb a fidesznek. WEBER: A FIDESZNEK NEM LESZ BELESZÓLÁSA A NÉPPÁRT JÖVŐJÉNEK AZ ALAKÍTÁSÁBA. Nem vehet részt a közgyűléseken sem.
csipetke
@Shikari: 6:05 Nem Weber szavazott 190:3 arányban a fidesz ellen.Sőt,ha a számokat megnézed,még a fideszes és a kdnp-s tagok is a fidesz ellen szavaztak.Hááát,ezt már ne magyarázd tovább,mert ebben az esetben már az is gáz.
kereső
Nekem is van egy fontos kérdésem.Akkor most a kdnp nincs is?A fidesz-kdnp-nek vollt közös!!!listája 2014-ben az EP választásra. Valamennyi fideszes képviselő az EP-ben fidesz-kdnp politikusként szerepel.Akkor a felfüggesztésre hogyan mondhatják,hogy nem vonatkozik a kdnp-re. A kdnp-nek külön képviselőcsoportja van a néppártban?,úgy mint itthon a parlamentben külön frakciója? Hány tagja van a kdnp-s képviselőcsoportnak?
Ja, ezek nem valódi kérdések, hanem csak mint az egyszeri nyulacska-reszelgetem a körmeimet,és közben hülyeségeken gondolkodom.
Yoda69
Olganak mint mindig most is igaza van. Annyit fuznek hozza, hogy szerintem tudatosan mentek inkabb felfuggesztesre es nem azonnali kizarasra. Megpedig ezert, hogy az EP valasztasokig a fideSS mar ne tudjon mas szelsobb-naci partokkal egyeszseget kotni. Ugyanis amig tagja a Neppartnak addig ezt nem teheti. Persze ha onkent kilepne, mint ahogy ezt belengettek, akkor megteheti, de nem fognak kilepni, mert felnek a szavazat vesztestol. A bolcsek tanacsa pedig az EP valasztas utan majd szepen meghozza donteset, es a fideSS repul a Neppartbol. Szerintem ennyi a tortenet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.