Bár Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Néppárt szerdai ülését követően azt mondta: a Fidesz tagságával kapcsolatban nem egyoldalú döntésről, hanem közös megegyezésről beszélt – az EPP csúcsjelöltje, Mafred Weber ezt nem így látta.

Weber: a Néppárt függesztette fel a Fidesz tagságát

A magyar miniszterelnök úgy fogalmazott: őket „nem lehet kizárni és felfüggeszteni sem”, sőt az ő kérésükre és kezdeményezésükre született meg a kompromisszumos döntés.

Tény, hogy a javaslat szövegében valóban a választmányi ülés alatt változtatták meg az erről szóló mondatot, de az EPP csütörtöki csúcstalálkozóján azért az is kiderült: a Néppárt vezetői egyáltalán nem bánják, hogy nem kellett most Orbán Viktorral egy asztalhoz ülniük. Sőt, Orbán Viktor szavaival ellentétben kivétel nélkül határozott felfüggesztésről beszéltek, beleértve Manfred Webert, az EPP csúcsjelöltjét is.

„Az Európai Néppárt világos és nagyon határozott döntést hozott tegnap arról, hogy felfüggeszti a Fidesz tagságát. Így a párt tagjai nem szavazhatnak, és nincs semmilyen befolyásuk a Néppárt döntéseire” – mondta a helyszínen lévő magyar tudósítóknak a politikus. Weber hozzátette azt is, a szankció mindaddig hatályban marad, amíg vissza nem nyerik bizalmukat a Fidesszel szemben.

„Személyesen nagyon örülök, hogy a párt ilyen egységes volt a kérdésben”

– tette hozzá Weber, aki szerint a javaslat ugyan kompromisszumon alapult, a döntés viszont megkérdőjelezhetetlen.

A titkos szavazáson a 260 küldöttből 193 vett részt, és közülük Joseph Daul bejelentése szerint csak hárman szavaztak nemmel. Mivel a Fidesznek 11, a KDNP-nek pedig 2 küldöttje ült bent a teremben, ez – ha feltételezzük, hogy egyféleképpen voksoltak – azt jelenti, hogy valóban ők is megszavazták saját felfüggesztésüket.

Forrás: hvg.hu

142 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
@surdilloFUJT: (20:59) Hát látod, hogy arról híres a Fidesz! Ilyen sokoldalú.
Ez a hullám elsodorja mindazokat, akik a liberalizmust gátlás nélkül csinálják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
@durbincs: Nagyon szép, világos megfogalmazás, mintha nem is ugyanattól a durbincstól származna, aki minden hozzászólásba belerondít.Szociológusként maga írta ezt a tanulmányt, vagy valahonnan ollózta?
Semmi baj nem lenne vele, ha nem uszítana pont a szomáliai és iraki menekültek ellen, Finnország bevándorláspolitikája ugyanis toleráns. Amúgy a tanulmány egy részletének kiragadása itt teljesen off-topic, ha csak esetleg nem arra céloz, hogy bevándorlók azok a finn képviselők, akik a Fidesz kizárása/felfüggesztése mellett szavaztak. Bravó!
RonaGyuri
az sincs magánál aki csodálkozik ennek a retardált dagadt törpének a pofátlanságán! =))
Yeromos
A fidesz felfüggesztette a tagságát 190:3 arányban.
papa.49
A fütyisz esete a ,,bent mentem ki,, ))))))))))))))))))))
simmering73
Valaki szórakozik durbincs nevében vagy agyműtéten esett át?
papa.49
@simmering73: Egy frászt ez onnan a szerkesztőségből irkál ...
Commenter
@papa.49: összehasonlításképpen írtam, nem dicséretként, mea maxima culpa...
kereső
Valaki itten már megint nem mond igazat. Mondjuk Webert még nem kaptuk rajta,hogy hazudik-orbánt már nem is egyszer. Tehát én Webernek hiszek.
Commenter
@simmering73: Én már régóta mondom, hogy nem az a trágár (f)idióta akinek tetteti magát...
simmering73
@papa.49: És ennyire leépült, hogy elfelejtette, ploestiül kell írnia a bányakeccóból?
papa.49
@kereső: Hát ez az pontosan a csutitetű utolsó ÖSZINTE SZAVA AZ VOLT MIKOR ELŐSZÖR FELSÍRT
(kár volt) !!!
RonaGyuri
@kereső: bocs de inkább azt mondanám, hogy Orbánt még nem sikerült igazmondáson kapni! =))
Még kedden mondtam valakinek, ha kirúgják azt fogja mondani, hogy bár könyörögtek neki, de lerázta őket és faképnél hagyta! =))
SystemError
Látom ma egész nap dolgoztak a kis házi bértrolljaink, de itt a lefejezés! :)
papa.49
Na és ott hagyták a néppártot NEM, mert ENNYI VÉR SINCS A FARKUKBAN !!!
Csak ,,hangemberek,, !!!
moareka
Én függesztettem fel magam, oszt jónapot!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@durbincs: Apádék mind a HATAN ,akik anyádat kufircolták inkább kopjafát farigcsálhattak volna helyetted! (IQ bajnokkám a válaszadással ne fáradozz,úgysem olvasom el ,mert már mind unalmas!)
Borsodi
Az a lényeg,hogy akik szavaztak nem Magyar agyhalott fideszesek,hanem józan ésszel gondolkodó külföldiek akiket nem lehet lekenyerezni,vagy megfélemlíteni.Ezt érdemelték,most már jöhet a többi Más Országban önként lemondana a miniszter egy ilyen döntés után..
verőce21
A valóság az, hogy a Fidesz megmentette az EPP-t, hogy az nem követett el nyilvános öncsonkítást a májusi választások előtt.
surdilloFUJT
@verőce21: Arró hiresek orbiék,hogy valakinek is mentőövet dobnak aki nem agyhugyköves fitymaszos!!!
csipetke
@Borsodi: 20:22 A 193 szavazóból 3-an szavaztak nemmel,viszont ott volt a fideszből 11 fő,a kdnp-ből 2,(ők mind szavaztak),ez azt jelenti,hogy a saját pártjuk ellen szavaztak.Ennyi eszük van.De ha ránézünk pl dajcstompira,mit lehet várni?
verőce21
@surdilloFUJT: (20:59) Hát látod, hogy arról híres a Fidesz! Ilyen sokoldalú.
Ez a hullám elsodorja mindazokat, akik a liberalizmust gátlás nélkül csinálják.
SystemError
Nagyon dolgozik ma az összes propagandista, tegnap eligazítás volt...:)
Gauntlet
Bájos amikor a sehol kormányon lévő liberálisokra hivatkoznak, meg baloldaliakra amikor Európa 98%-a jobboldali.
Captain Blood
Önként felfüggeszteni azt jelenti, hogy magam alól rúgom ki a széket!!!
O1G már megint elgurult a gyógyszer!!!
csipetke
@durbincs: A témához nem tudsz hozzászólni?Akkor mé nem húzol a 3.14csába?
juttka
@papa.49: Utána ejthették fejre, miután felsírt!
juttka
@papa.49: Mindegyik azt fújja, hogy nem akarják a Néppárt egységét megbontani, azért döntöttek a közös felfüggesztés mellett. Előtte azért megvárták, hogy mi lesz a szavazás eredménye. Amilyen nagy arca volt G.O.V.-nek a sajtótájékoztatón, hogy a fideszt nem lehet felfüggeszteni, sem kizárni, az ember azt várta volna, hogy beadja a nála lévő aláírt papírt a kilépésról.
papa.49
@juttka: Egyáltalán nem egy nagy szám a csutigeci, sumák, aljas, szemét, és végtelenül haragtartó, egyszóval igazi cigány lókupec !!!
Hát csupán ezért nem léptek ki a frakcióból, mert ha innen kilép marad neki a szélső jobbos társulat, és már ott is FOGLALTAK A VEZETŐ HELYEK !!!
Innen se menne, ha ő lehetne a ,,hajjakend,, de annyira sötét, hogy azt se látja át a 14 tagú bandájával nem kormányozhatja a németek 93, a franciák 51 tagját !!! Ez a két ország adja nagy részét a néppártnak, mellettük vannak a 10-15 fős csapatok, meg a 2, 5 fősek. A számok nem pontosak de az arányokat megmutatják !!!
Az Unióban nem a farok csóválja a kutyát, mint itthon !!!
arcmás
Weber: a Néppárt függesztette fel a Fidesz tagságát
Novák: a Fidesz függesztette fel néppárti tagságát
Én: ???
juttka
@RonaGyuri: Még ott van, nagyon jó írás.
juttka
@papa.49: Látod, mégis ő szeretne diktálni még mindig.
picike1
@RonaGyuri: tudod te milyen szar az eleven szénen járni?! hát bizony az nagyon tüzes jobb kikerülni !!!
RonaGyuri
@juttka: ott igen, de ide nem engedte betennem! =))
silber13
@simmering73: Nzik senki ennek a izének a nevével,biztos, hogy Durbincs és Shikari egy és ugyanaz a a személy
dr. prédikátor
@Shikari: 3 IQ-s cerkóf felébredtél??? Vagy kibasztak a disznyók közül???!!!
Desischado
@simmering73: Agyműtéten hogy eshetett volna át Durbincs koma, mikor nincs is agya!
orbán hazudik éjjel nappal, enélkül meg sem bír lenni. Hogy képzeli bárki is, hogy elismeri, hogy befogták a pofázmányukat a Néppártban? Inkább hazudik a birkáknak, hogy ne kelljen ezt a csúfos fiaskót a híveknek beismerni!
RonaGyuri
Rendkívüli közlemény!!!
Őfenesége nevében a felcsúti szomszédoló eb hívta rá fel a figyelmet: Nem felel meg a tényeknek (a videót mindenki rosszul látta; tudjátok nem a szemeteknek hinni!!), hogy Orbánt kiröhögték; Ő maga kényszerített (előbb csak kérte, de aztán kénytelen volt erősebb eszközökhöz folyamodni) az újságírókat, hogy röhögjenek! =))
csipetke
@Desischado: 6:34 Azt olvastam,hogy ilyen még európai vezetővel még nem történt,azaz,ez rohadt nagy gáz a fidesznek,orbán igyekszik szépíteni/hazudni,de neki most átok az internet,mert minden nyilatkozatát pillanatok alatt látják Brüsszelben,és mindenhol,és azonnal cáfolják.De ez most így jó.
silber13
@Commenter: At a szöveget halfarok másolta mert szellemileg képtelen ilyen fogalmazásra, annál sokkal butább!
JAJMÁR
Miért kérte volna, ha kérte volna, hogy függesszék fel? Csak nem megjósult és eljárást is kért maga ellen?
Ha a közösség nem tetszik, ne függesztést kérjen, lépjen le!
libellle
@verőce21: Na a fidess megmentette a néppártot, ugy, hogy nem létezik. Mert ha kizárják az még jobb mint a felfüggesztés. Mindennemü joga megszünt a fidessnek a párton belül. Na ez a vég kezdete. De mit kiabált a kis gulyáska, hogy azonal kiláének amennyiben felfüggesztik a párttagságukat. Hahahahaha na mindenben ennyire hiteles a szavuk. A zavarodott elméjü mniszterelnök pedig amikor megérkezet az mondogatta, hogy az ellenük emelt vádak mind FAKE NEWS!!! Elmebeteg mint trumpf. gyáva senkik.
Nessy
Most viszont, ahol mint kormányfő szavazhat, ott most minden javaslatnak keresztbe fog feküdni O.V.
Most éppen a klíma egyezmény van soron.
Azt hiszi, hogy a megbolydult időjárást megállítja a kerítés, meg tranzit zónába lehet rakni! nem tudom, szokott józanul gondolkozni, vagy csak a bosszú állás, és a nagyzási hóbortja élteti?
kokopelli
@simmering73: (19:00)
...mit operáljanak rajta?Esetleg levegőt tisztitanak az agya helyén és egy "Filtert" kap?
kereső
@Shikari: aztat mondod, hogy orbán caput? A szlovákoknál is Caputova van.
verőce21
@libellle: (08:45) Még az angol lapok is azt írják, hogy a Fidesz felajánlotta, hogy felfüggeszti Néppárti tagságát a "vizsgálatok" idejére, ebben egyeztek meg a Néppárt vezetésével. Ezt az egyezséget szavaztatták meg a tagsággal!

A Néppárt sohasem kezdeményezte volna önmagától a felfüggesztést, pláne a kizárást. Csak a háromtagú bizottság felállítását akarták és kezdeményezte a Néppárt.
De így, hogy a Fidesz felajánlotta: a vizsgálat idejére felfüggeszti tagságát, együtt szavaztatták meg a javaslatokat. Nem volt kétséges, hogy elfogadták a "vizsgálóbizottságot", hiszen egy áthidaló kompromisszumos javaslat volt mindkét fél részéről.
Persze ezt lehet jól kommunikálni, lehet rosszul, féloldalasan, féligazságként, hogy "felfüggesztette" a tagság elsöprő arányú szavazással a Fidesz néppárti tagságát. Pedig tudja minden gondolkodó ember, hogy nem erről van szó. Legalábbis az értelmesebbje.
Hiszen ott a szavazók között háromnál több fideszpárti volt. Ha másképp teszik fel a kérdést nyilvánvaló, hogy nem ilyen egyhangú a szavazási eredmény.
libellle
@verőce21: Ja ja és azert mondte tegnap az intervjuban Weber el, hogy amennyiben egy part vagy személy ajánl fel egy olyat hogy fügesszék fel a tagságát, ugy mint az adott esteben , akkor kiteszik azt szavazásra hogy kivágják vagy ne. Na ezt a hülyeséget csak azok hiszik el akik a nadrágjukat harapófogóval szokták felhuzni. Weber teljesen tisztán mondta, hogy az EVP miert fügesztette fel ( nem orbán) a fides tagságát. Az egész világsajto egyöntetüen egy két kivétellel mind azt irja, hogy a PART függesztette fel és nem forditva. Természetesen Webernek hiszek mert orbán az életében nem mondott ki egy betüt sem ami igaz lenne. De te hidd el azt amit mond bizonyára tei ugy huzod fel a nadrágodat mint ahogyan irtam.
Aki Én
@verőce21: Hogy mennyire sokoldalú a fidesz:

www.youtube.com/watch?v=RVOvGyGYc-Y

Elárulnád miért ment oda felfüggeszteni magát?
Ti tényleg komolyan bíztok abban, hogy a nagy többséget képesek vagytok meggyőzni a butaságról? Ez qrva szánalmas.
Aki Én
@durbincs: Mi van felebarátom, a főszerkesztő kivette a pennát a kezedből? Azt mondták, hogy mostmár egy picit sok vagy?
Azért megnyugodtam, mikor láttam ,hogy te vagy az erősebb... :)
Aki Én
Azért egész komoly propagandista erőket mozgósít a neokommunista orbánista párt, mikor jönnek a cáfolatok és igazolások a hazugságaikra. Még Durbincs is erőt vesz magán, és megtanul magyarul.
Kicsit (igazából nagyon) szánalmas, mikor a földön fekvő vérző orral, nyakát kicsavarva próbál felnézni, és szipogva mondja, hogy bizony ő győzött. Ennél már csak a tömegből előbújó egy-egy híve szánalmasabb, mikor a tömegnek próbálják bizonygatni, hogy bizony ott a béka segge alatt van az igazság.
Egy kis tavaszi napsütés hogy megzavarja őket. Kár kijönni a fényre, jobb nekik a sötét ánusz.
verőce21
@libellle: Weber nyilvánosan hazudik erről a Fidesz "felfüggesztés" dologról.
Komoly ember nem képzelheti, hogy ha úgy teszik fel a kérdést, hogy "felfüggesztjük-e a Fidesz jogait és tagságát a Néppártban?" - akkor csak a magyar KDNP-s képviselők szavaznak ellene. Más nem. És ilyen arányú - 190:3 - szavazati eredmény születik?
Erre a szánalmas hazugságra rámehet még Weber szavahihetősége is! Akkor pedig le kell mondania.
Lepényleső
...ahogy Géza Úr mondotta valaha a bizonyítványt számonkérő édesanyjának?
"Mama,én nem megbuktam,csak még négy jegy kellett volna az ötöshöz!"
Aki Én
@Shikari: Igazad van. Így szépen lassan be lehet fogdosni a fideszeseket.
Aki Én
@verőce21: Az egy pillanatig ne zavarjon, hogy egyedül a fidesz értékel totál másképp, mint mindenki más. Már az is elképesztő butaságra vall, hogy egyáltalán megpróbálod mosni a szennyest. Gratulálok, sok sikert.
verőce21
@Aki Én: Az igazán elképesztő butaságra te vagy a legjobb példa. Csak a nyilvánvaló ostobaságokat érted meg.
Logikus gondolkodás nálad nyomokban sem lelhető fel.
Arccal a vasút és a liberalizmus felé, Aki Te, csak így tovább!
Csizmás Kond
Szerintem itt mindenki hazudik. Ha a néppártnak elege van Orbánból akkor kizárja és nem felfüggeszti...de mert csak felfüggesztette az azt jelenti, hogy a választások után a fidesznek lehetősége lesz akár kilépni is, ha azok túl sorosoldalra tolódnak...az pedig ismét nem a néppárt dicsősége lesz.
libellle
@Shikari: orbánon és családján kell kezdeni. Te is igy látod?
libellle
@verőce21: Mindig az lep meg hogy mindenki vele szemben megy az autopályán. ès persze van még paar olyan aki mndegy, hogy mit mond egy elmebeteg még el is hiszik. Valoszinü egy helyen kezelik az ilyeneket pont ott ahol orbánkát. Te elképzeled, hogy elötte habzo szájjal pofázik orbán és az egész maffiozi bagage uttána pedig mint egy kis putte angyalka azt mondja kedves EVP én ugyszereteném magam felfüggeszteni. A sok hülye pedig erre leszavaz. Mert csak viktorka a zavarodott agyu a normális? Na azt gondolom nallad is nagy a köd
Borsodi
@durbincs: Te szerencsétlen,te rajtad valóban nyomot hagyott a bánya,sajnálom,hogy rád omlott és maradandó agykárosodásod lett,de ilyen elmével tökéletes vagy a fideszbe szerintem ott a helyed,minden adottságod megvan hozzá kérd a tag felvételed.
csak úgy....
@verőce21: @durbincs: @Csizmás Kond: a nyenyerénél veröce tezsvér, kocsog dudás a durbincs sógor és a cirmos dorombol :) tik bíz egy nagyon népi de zenekar , csónyán oszt a tetejibe még hangosan is zenétek...
tik, a ló kommunatív gé pont ?
csak úgy....
@csak úgy...: már csak a pegeró aladár hiányzik és az oboás és tárogatós shikari...
libellle
@Shikari: össze kell fogni és 500 ezer beteg elméjü lesz Europa. HAHAHAHAHAHA
verőce21
@csak húgy...: (20:33) De szerencsére a dalosmadarunk nem hiányzik, mert itt vagy közöttünk te, a Félnótás!
verőce21
@libellle: Téged jól elbutított az agyoncenzúrázott német média és újságjaik!
libellle
@verőce21: Cenzura nállatok van. amit hülye orbán mondott már az is bizonyitja.Hiszen a media 1-2 kivetellel orbán tulajdonában van. De én tudok angolul is. Na pont ez az mindenki veletek megy szemben az autopályán megis azt gondoljátok, hogy ti mentek jó irányban. vigyáz lehet már meg sem hallod a nagy csattanást.
verőce21
@libellle: Ha igaz, hogy tudsz angolul, akkor miért nem olvasol angol híreket, mint már a legelején ajánlottam?
Weber még lemondásra is kényszerülhet, a Fidesszel kapcsolatos hazug "felfüggesztési" állításai miatt!
Eriksson
Mindent egybevetve ez a Weber Spitzenkandidat egy jó nagy balfácán.
Ahelyett, hogy elfogadta volna Orbán elegáns felelősségátvállalását a felfüggesztésügyben, Weber bőszen ragaszkodik a saját verziójához.
Egyszer még számon fogják kérni rajta, hogy miért volt neki fontos a Néppárt egységének megbontása közvetlenül az Eu-s választások előtt.
Könnyen lehet, hogy még elnök se lesz, és a Néppártnak annyi.
Csizmás Kond
...azt is figyelembe kéne venni, hogy ha a fideszt most csak lemondatták nem kirúgták, úgy a választások után lehetősége lesz dönteni, hogy visszaáll vagy kilép a merretolódás eredményeképpen, szóval ezért nem hiszem, hogy az a felfüggesztés a néppárt érdekét szolgálná...mert ugye ha mégis soros fele fognak eltolódni akkor a fidesz kilépik, és az a néppárt részére kudarc lenne...amolyan berxites szégyen...mert ami omladozik az előbb utóbb megomlik.
Eriksson
Weber miből gondolja, hogy azok az erők akik most a Fidesz kizárását szorgalmazzák, s akiknek meg akar felelni, azok majd öt akarják Eu-s főnöknek?
Ellenkezőleg! Mehet kapálni.
Ha a Néppárt a választások után elveszti az legnagyobb pártközösség adta előnyöket, az egy személyben Weber felelőssége lesz.
libellle
@verőce21: olvasok, de azt egy náci felé hajlo ujság irta mert kedvezni akart orbánnak. a názik is összetartanak valamennyire
verőce21
@libellle: (13:49) A saját házad táján nézz szét előbb!
Merkel mögött egy olyan gigászi erejű médiabirodalom áll (többek között idetartozik a Bild, a Die Welt, a Tagesschau, a Stern, illetve az RTL, a VOX, a Nachrichten TV és sorolhatnánk), amely a közvélemény előtt önmagában képes létrehozni és fenntartani a kancellár asszony igen kedvező képét, mint ahogyan a német média kiállt mellette a 2015-ös, szí¬riai migránsokat korlátok nélkül beengedő, történelmi bűnt jelentő tette idején is.
A Német politikai hatalom van kiszolgáltatva a pénz- és a médiahatalomnak.
libellle
@verőce21: Bizonyára ez a beirás életed legnagyobb hülyesége volt. sok van de ez a legnagyobb. Ezt már nem is kommentálom bövebben mert nincs ertelme. Ezenkivül nem is tudnád felfogni azt amit leirnék.
verőce21
@libellle: Az a helyzet, hogy Te nem tudod felfogni inkább, hogy milyen népbutításban részesültök ti, németek!
verőce21
Az angolok már kívülről szemlélik az EU-t, így sokkal megbízhatóbb az ítéletük. - "ki kell lépni ebből a gyülevész, jellemtelen, pénz- és hatalomimádó, magát EU-nak nevező diktátumból".
juttka
@CsipkeRózsa: Erre én is gondoltam, hiszen tudta, hogy utólag úgysem akarják megnézni. Viszont Orbán azt mondta, hogy ott van nála, aláírva és tudjuk, hogy ő "sohasem hazudik."
1magyar
@RonaGyuri: Gondolom te a családodban is így élsz, nem ők az elsők hanem az idegenek.Az idegen szava számodra szent, a családod meg hazudik?
RonaGyuri
@1magyar: én nem gondolom hanem tudom, hogy te nagyon buta vagy! =))
1magyar
@RonaGyuri: Én meg azt tudom,hogy te olvasottabb vagy ugyan de butább és gonoszabb.
libellle
@Shikari: Du hast doch wohl nicht mehr alle Tassen im Schrank. Mert miert vagy a fehérségedre büszke ?( ha fehér vagy, lehet te is oliva szinü börrel birsz mint viktorkád?) Az a te teljesitményed, te érted azt el szorgalomból? Véletlen müve volt. Nem tettél azert semmit. Na látod ilyenekenek mint te és viktor nincs pl. az EVP -ben helyük. Belehet ülni a nazik közé oda passzol veled együtt. Ezert is nem kellene annyire büszkének lenni mert neked mint falkavezérednek nincs mire!!!
kokopelli
...er (sie) hat nichtmal einen Schrank in dem "Putri",aber Wurst !!! Die saufen aus
dem "lavór"!? (;-))
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 06:55

Ezt hogy tudtad így kitalálni, vagy valakinek a hülye álmait írtad le?
csak úgy....
@Shikari: tibim,te elmebajos? ...,föltehetöleg orbán fog gondoskodni rólad ,majd szól a káslernek,hogy te jó elvtárs vótá és jár neked az ingyen hamvasztás?
csak úgy....
@verőce21: ezzel az eu. ból kilépös dumával teccel nekem! javasold a következö pártgyülésen,szerintem az eu. sem fog bögni,ha ti úgy gondoljátok...,sött!
csak úgy....
@1magyar: szerintem te jó fej lennél ha nem mindíg a nyugatot átkoznád a problémáid miatt! ;)
mikor gondolkodni kezdesz a migrációs problémákról,akkor jusson eszedbe,hogy nincs az a hülye arab , aki magyarországon akarna sátrat verni. a havi 30 000 ft-d nincs veszélybe ,mert nagyon hülye aradnak köll ahhoz lenni,hogy ezért a pénzért magyarországig gyalogoljon.
csak úgy....
@csak úgy...: ( arabnak) persze Aradon a 13 között is vótak,nem echte magyarok...
libellle
@Shikari: na ja a problema csupán az, hogy orbán egy Nulla lett Europában. Ez elött egy kis nulla volt most pedig nagy nulla lett
csak úgy....
@libellle: ezzel a szöveggel,bízony teljesen,össze-vissza kuszálod az amúgy sem teljesen normálisan gondolkodó ,tibink világát!
libellle
@csak úgy...: Tja, lehetséges. de a forditom már öreg. nincs update nem is szükséges már. Igy lehetséges, hogy kicsit kaosz az irásom.
Eladott Ország
@verőce21: március 21.;21:14; Akkor lesz nagy gebasz, ha a liberális EU elzárja a pénzcsapokat és jogállami keretekhez kötik a pénzek folyósítását, nem lesz mit lopni. Egymást fogja felzabálni a fidesz szarházi bűnöző banda, hála a Jóistennek. Utána lehet majd pofázni, óbégatni. Mentek a levesbe és a börtönbe!
cdn.blog.hu/re/reflektor/image/bursszlep.jpg
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...ti folyton a pénzért sipítoztok...
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Nem mi sipítozunk a pénzért, ha nem a fidesz. Mi csak azt kívánjuk, hogy a fidesz ne kapjon pénzt, hogy ne tudjon lopni és egymást zabálják fel, ugyanis az ország az EU-s pénzekből vajmi keveset lát.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...idézz egy fideszest aki hozzád hasonlóan a pénzért cincogott.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Ezt a kérdést majd a fidesz szemináriumon tedd fel. Szomorú vége lesz a cinikus pökhendi pofázásotoknak! Magyarország az Európai Unió leginkább korrupt tagállamai közé tartozik: tavaly csak két ország, Görögország és Bulgária nyújtott a Magyarországinál gyengébb korrupció elleni teljesítményt. Magyarország az utolsó helyen végzett mind a V4 országok, mind az Európai Unióhoz 2004-ben csatlakozott tagállamok között.
transparency.hu/hirek/a-regio-vegen-kullog-magyarorszag-korrupcios-megitelese-itt-a-transparency-international-legfrissebb-vilagfelmerese/
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ..tehát nincs más csak ti...amúgy a korrupció is relatív, attól függ kinek mi az érdeke, és ha már érdekeket veszünk, akkor annyit senki nem lopott a keleteurópai csatlakozó országoktól mint maga a zunió
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Ausztria az Európai Újjáépítési Program (Marsall-terv) keretében mai értékben kifejezve 8 milliárd dollár Marsall-segélyt kapott. Magyarország az Európai Uniós Fejlesztési Programok keretében eddig, 2015-ig több mint 40 milliárd dollárt, vagyis az Ausztriának a háború után juttatott Marshall-segély több mint ötszörösét kapta mai értéken számolva is. Az ellopott közpénzekért a szarházi bűnözi fidesz banda felelni fog! Börtönben rohadnak meg! Uniós támogatás nélkül ez a tetves banda már régen nem létezne!
kokopelli
@kereső: ..én is Wébernek hiszek,mert ha valaki milliárdokat lop,és egy normális öltönye sincs,
az más szemétségekre is képes! Az Unió még az adott pénzt sem tudná visszalopni,mert olyan
gyorsan eltűnik!Az autógyárak ill. az un, multik Rt-ok (évszázada családi kezekben) ill.a többi
mulltik is privátok,mert vagy alapítványok stb! Az EU csak kérhet és jelenthet!Az ellopott EU-s
pénzekről,amik az Orbán-csókosok kontóin pihennek,nem igen dalol a banda!(Vejko,Orbánpapa,
Lölö, stb-k Az a baj,hogy keverik a fogalmakat,vagy tudva,vagy tudatlanul!)
Eladott Ország
@verőce21: március 21, 21:14; Az illiberális demokrácia olyan, mint mikor töke van a menyasszonynak, és mióta a felcsúti porta végéhez csatolták az országot, valahogy eluralkodott a terméketlenség.Valahogy úgy vannak ez emberek is, hogy az Istennek sem akarnak szaporodni, a fidesznek meg pláne nem. Mire a rabszolgatorvény miatti sok túlórából hazaérnek, és elvégzik az otthoni munkákat is, már nem hogy szaporodni nem akarnak, de már a technikájához sem sok erejük marad.
Valami fenomenális az a politikai inkorrektség, amit az illiberális, inkontinens, infantilis, imbecilis, impotens (nem kívánt törlendő, ehhez vécépapírt hozzon magával mindenki) népnemzeti kormány és udvartartása előad minden egyes alkalommal, amikor valaki nem a szektásodott nyáj erősítését és gyarapítását tűzi ki életcélul, hanem mondjuk olyasmit, ami véleménye szerint az ország érdekében áll. Igen, vannak olyan hülyék, akik szerint marhára nem az az ország érdeke, hogy az Orbán família még az eddigieknél is vastagabb oszloplábakon taposson végig mindenki nyakán. Sőt, sokunk szerint az sem érdeke az országnak, hogy a csúti Putyin cárevics nagyobb örömére szétbarmolja az Uniót, miközben a másik enyves mancsával szétbarmolja a saját országát is.
verőce21
@Eladott Ország: A nemkívánt, nem releváns rész törlendő a szövegedből, vagyis az egész.
kokopelli
@Eladott Ország: Már a fogalmakat sem értik ill.összezagyválják a Zorbánpribékek!
"Az únió lop!" Az EÚ nem egy ország,nem egy Rt,nem egy kereskedelmi akármi...!Az egybites
fizetett szerencsétlenek is tudhatnák,de a kommentelés úgylátszik,hogy még a "hülyénektartás"
mellett is megéri! Ki is lehet lépni,és megmutatni a "tutit"! Fogadásokat lehetne kötni,hogy hány
hónapig élik túl egymást az Orbánék éhes kitartottjai,vagy a Zorbán maga a "csalárdjával"!!!
arcmás
"Most már csak azt nem értem, hogyha a Néppárt nem szavazza meg, hogy saját kérésére függesszék fel a Fidesz párttagságát, akkor kötelezik, hogy maradjon a Néppárt tagja?"

hirklikk.hu/kozelet/vasarhelyi-maria-teljesen-osszezavartaa-nagyfideszes-gondolkodokat/348621
Eladott Ország
@verőce21: ma, 09:50; Ez viszont releváns. Magyarország nyugat-európai reputációja még soha nem volt ilyen rossz. Sok értelme tehát nem lenne vezető pozícióról álmodozni az európai színtéren úgy, hogy az Unió legtöbb politikusa inkább tartózkodik attól, hogy egyáltalán szóba kelljen elegyednie az ország miniszterelnökével. Hogy fénylő csillagunk sohasem akart Európa vezetője lenni, az ahhoz fogható beismerés, mint mikor azt mondta, még soha nem hazudott. Pár napja, még az egyik szolgája, talán a zseniális Mráz Ágoston hányta ki magából, hogy az volt a nagy terv, hogy belülről átveszi a néppártot, majd az Unió irányítását. Bizonyára rengeteg üldözött keresztény lehet a Naphegyen is a villában, ha már napi 510.000 forintba kerül a fenntartása. Ja, ott "csak" Azbej Tristan ősmagyar államtitkár hivatala vagy mije működik, a hosszúnevű kereszténymentő szervezet. Csak tudnám, hogy miért akar mindenki Budán lakni+hivatalba járni ...
verőce21
@Eladott Ország: Emőke, ez utóbbi kérdésedre válaszok nincsenek, talán azért , mert a Naphegyen nincsenek kámzsás, sportcipős, iPhpne6-ossal menetelő migránsok.
kokopelli
@Eladott Ország: Sokkal egyszerűbb röhögni az egész "bizonyítvány magyarázaton",de ez pofá-
raeséseknél mindíg így lesz! "A király mezítelen"-t soha nem fogod a csicskák írásaiból ill.felszó-
lalásaiból hallani! Ők csak a "méhkirálynő"-ből élnek!Sokszor mondták az ismerőseim,hogy ezt meg
azt ők előre tudták,mert ugye,várható is volt,és...!Egy nagy haszna van az egésznek,hogy az or-
szág fideszes része napok alatt megtanult németül,angolul,franciául,hollandul, és főleg trágárul ol-
vasni írni,és hallgatni!A rokonok,a haverok,az évfolyam-és katonatársaim azt bebizonyítják napon-
ta!
tulipan
@verőce21: te narancsos Pintyőke! ! Gondolkodhatnál, legalább NÉHA!
Eladott Ország
@verőce: ma, 14:09;Írod: "a Naphegyen nincsenek kámzsás, sportcipős, iPhpne6-ossal menetelő migránsok" mert egyenesen az osztrák határ felé veszik az irányt és leszarják a bűnöző cigány illiberális földi paradicsomát. Azt javaslom, hogy gazdádnak majd vigyék csülkös babgulyást a sittre és dugd fel a seggedet az átadó ablakhoz. Te fideszes f@szfej!
verőce21
@Eladott Ország: Te pedig dugd fel magadnak a karácsonyfát análisan, Emőke, hogy dugulj el! :)
@tulipan: (16:03) A kirakatban okosodtál így meg Fapapucs?
kokopelli
@juttka: Pofára esett? Ő olyan mint a vak ló amikor a kupec nekiugratja a falnak,és a vevő
nem akarja megvenni mert vak!
-Csáokolom mintkét keszit uram,de az a loú nem vak,hanem bátor!
A főnök szereti a nyilvánosság előtti kemény leégést! Férfimunka!
Eladott Ország
@verőce21: Közösülj a Szájer Jocó haveroddal, szidolozzátok egymást. Hívjad Jocikát.
Szájer köcsög telefonja : +32-473-73-84-54
szajer.fidesz-eu.hu/wp-content/uploads/2016/11/Fidesz_EUweb_HEADER_kepviselok_SzajerJozsef.png
kereső
@tulipan: Azért ez a cikk nem kiméli a néppártot sem- " kilenc évig tétlenül nézték"-ez meg igaz, sőt védték a hátsóját mindig.
tulipan
@kereső: Igaza van, mert elég "bénák" voltak!!!
tulipan
@nusika: Egyetértek, már régen kellett volna ezzel foglalkozni, hisz igy olyan, mint ha az Únió maga alatt vágná a fát!!!
kereső
@nusika: Nos ennek fényében, nem tudom mit fognak szólni a Budapestre telepitett orosz bankhoz- amely az orosz intézményrendszer része.( nyilvántartási számmal is rendelkezik)
verőce21
@Eladott Ország: Kilóg a seggedből a Karácsonyfa! Mi lesz, ha elmúlik a szorulásod? :)
tulipan
@verőce21: Te meg a seggedben levő karácsonyfán állsz? Kellemes lehet!
tulipan
@verőce21: Tudod, "Ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalul, festett egekbe néz!" Vörösmarty Mihály
verőce21
@tulipan: (14:33) Van még tanulni valód! - Nem megy ez az idézet neked!

"Ábrándozás az élet megrontója,
Mely, kancsalúl, festett egekbe néz."
.
.
"Kinek virág kell, nem hord rózsaberket;"
tulipan
@verőce21: Sőt! "A látnivágyó, napba nem tekint!!"
tulipan
@verőce21: Ez a hullám elsodorja mindazokat, akik ezt a tolvajok művelte, narancsos iiliberalizmust, ilyen gátlás nélkül csinálják.
tulipan
@durbincs: Mi a hézag narancsos seggnyaló, félfaroknyi szaros pofájú Sügér, ott a Ploesti mélyépításű bányakcódban? Csak nem, nincs ott veled a szexi Shikari meg a Verőce21?
tulipan
@durbincs: Ugyebár Te vagy az a messze földön hires melegvárhy, narancsos seggnyaló, félfaroknyi szaros pofájú Sügér, ott a Ploesti mélyépításű bányakcódban? Csak nem lehet, hogy éppen nincs ott veled a szexi Shikari meg a Verőce21? A hiányukat azért kibírod valahogy, denevérszar rágcsálás és a bányalóvizeletpálesz vedelés közben???
tulipan
@durbincs: Mi a gondod, narancsos seggnyaldosó, ezáltal moslékos pofájú, Ploesti romány különítményes Sügér,aki bányásként a bevedelt bányalóvizeletpálesz hatása alrtt innen 1000 km-re nyomja az előírt naanncsos propagnda sódert??? csak mert azt képzeled, hogy kötelezne bármire is az a 2 elemi??? Ha már meleg vagy áruld el, miért ne is ne fogjam a saját holmokom? te IQ bajnok? A tiedhez inkább nem nyulnék, te ragadós, csöpögős, takonyvárhy minivislis???azt fürödjél ám le alaposan!! de fogat is mossál rendesen, mert iszonyúan bedes, gyomorszagú leheleted ? meg biztosan a kecód levegője is? - 2696
tulipan
@durbincs: Mi a gondod, narancsos seggnyaldosó, ezáltal moslékos pofájú, Ploesti romány különítményes Sügér,aki bányásként a bevedelt bányalóvizeletpálesz hatása alrtt innen 1000 km-re nyomja az előírt naanncsos propagnda sódert??? csak mert azt képzeled, hogy kötelezne bármire is az a 2 elemi??? Ha már meleg vagy áruld el, miért ne is ne fogjam a saját holmokom? te IQ bajnok? A tiedhez inkább nem nyulnék, te ragadós, csöpögős, takonyvárhy minivislis???azt fürödjél ám le alaposan!! de fogat is mossál rendesen, mert iszonyúan bedes, gyomorszagú leheleted ? meg biztosan a kecód levegője is? - 2696

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.