A ráckevei vonalon a hétvégén lesz fennakadás, a csömöri vonalon március végéig tart a pótlóbuszozás.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint karbantartás miatt március 23., szombat üzemkezdettől március 24., vasárnap üzemzárásig "a H6-os hév rövidített útvonalon, Ráckeve és Tököl felől csak Pesterzsébet felsőig jár. Onnan a Közvágóhíd érintésével a Boráros térig a H6-os hévpótló autóbusszal lehet utazni.

A hétvégén két HÉV-vonalon is pótlóbusz jár

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Roland von Bagratuni

A hévpótló járat Pesterzsébet felsőnél a hévállomás mellett, a Helsinki úton kijelölt megállóból indul. A Boráros téri és Közvágóhídnál lévő felszállóhely a 23E jelzésű autóbusz megállójánál található."

A BKK alternatív megoldásként a 23-as buszjáratot ajánlja még.

A H9-es csömöri vonalon is változás várható, ugyanis március 23., szombat üzemkezdettől egészen március 31. üzemzárásig Cinkota és Csömör közt nem járnak a szerelvények karbantartás miatt.

"A H9-es hév rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Cinkota között jár. A vonatok Kerepes és Csömör között ideiglenesen nem közlekednek.

H9-es jelzéssel hévpótló autóbusz jár Cinkota és Csömör állomások között, mely Cinkota alsó megállóhelyet nem érinti. Onnan gyalogosan javasolt eljutni Cinkota hévállomásig, vagy Ilonatelepig. A pótlóbusz Csömörön megáll a Béke térnél, a Gorkij fasornál, a Petőfi Sándor utcánál és a Hunyadi János utcánál is" – áll a BKK közleményében, amely alternatívaként a 31-es buszjáratot ajánlja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.