2019. március elején a Fideszt támogató, a békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) rendezvényeire szóló meghívókon megjelent a Szerencsejáték Zrt. logója. A meghívók az úgynevezett Civil Akadémia rendezvényeire szóltak, amelyek nem nyilvánosak, regisztrációhoz kötöttek. Az előadásokon a jobboldali szubkultúra bejáratott arcai léptek fel, és többek között az Európai Unió romlottságáról meg a migránsokról szóltak. Az Átlátszó közadatigénylésben kérte ki a Szerencsejáték Zrt-től a támogatás részleteit. Erre érdemi választ nem kaptak, viszont az állami cég honlapjára felkerültek a 2018 végén és 2019 elején kiosztott támogatások. Ebből kiderül, hogy a Szerencsejáték tavaly novemberben 70 millió forintos szponzorácis szerződést kötött a CÖF alapítványával. Az Átlátszó újabb adatigénylést indított, ebben arra keresik a választ, miért és mire adták a pénzt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Egy lehetőség. Kevesebb Szerencsejáték akármit kell venni. Mert ezt is mi fizetjük. De nem lehetne ezt a pénzt a nyereményalapba tenni?
Nessy
Ha jól értem, a "civil akadémia" előadásaira a civilek csak regisztrációval (előszűréssel) mehetnek!
Viszont lehet majd ingyen városnézést szervezni békemenet címén a híveknek Bivalyboconádról, , Lengyelországból, Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról.
namihami
Nem értem, mire kell itt adatigénylés? Hiszen azt már a hülye is tudhatja, miért kell a lóvé:: CSAK.
Nagy klasszikusunk Kiflicsücsökszenatorina után szabadon. Hányszor kell még elmagyarázni.
És a molinó se lett olcsóbb.
verőce21
Hetvenmillióval egem is megdobhatna most a Szerencsejáték Rt. Éppen kisegítene. Mindegyik hajómon van egy-egy kis javítani való. Legutóbb is csak "útközben" a csepeli szabadkikötőben tudtuk megbarkácsolni egyiken a vezetőülést.
namihami
Egyébiránt, a Szerencsejáték elég smucig volt. Az MVM ennek a hétszereséig volt csekonics. Igaz, az is a mienket osztogatja. De akkor is bőkezűbb volt szegény csóringer Békásokhoz.
Ha egyszer rászorulnak.
Sámannus
A tesvíreknek kell az agymosáshoz a suska, mert akkor gyorsan kiszáradnak mint a sivatag. Ezek olyanok mint a ribancok, ingyen b@szni sem hajlandók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.