A MSZP választmánya jóváhagyta a szocialisták és a Párbeszéd közös európai parlamenti (EP-) választási listáját: a negyedik helyen szerepel a Párbeszéd első képviselőjelöltje, Jávor Benedek – jelentették be a pártok vezetői.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, EP-listavezető bejelentette azt is, hogy mivel az Európai Néppárt által létrehozott bölcsek tanácsa nem csupán a Fideszt, hanem Magyarországot is vizsgálni fogja, az MSZP-Párbeszéd is létrehoz egy bölcsek tanácsát, amely találkozót kezdeményez a néppárti testülettel. Elfogadta a felkérést és részt vesz a testület munkájában Balázs Péter volt uniós biztos, Donáth László lelkész, volt MSZP-s országgyűlési képviselő és Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter – tette hozzá.

Jávor Benedek bársony széke ingatag lett

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke úgy értékelt, a Párbeszéd a közös listán befutásra jó esélyt jelentő helyet kapott, amely Tóth Bertalan listavezető visszalépése miatt politikai értelemben a harmadik, közjogi értelemben a negyedik helyet jelenti.

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Tamás

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@bencemacska: Ha a fideszt visszaveszik a Néppártba, akkor akkor kiírták magukat a demokratikus pártok sorából. Bár Weber is mondta, mindegy hogyan értelmezik, a fidesz nem vehet részt a Néppárt ülésein, nincs szavazati joguk, következésképpen Gál Kinga a Néppárt egyik alelnökének státusza is automatikusan megszűnt.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:53
Én is így értettem.
Csak még ellentmondásosabb, hogy ilyen helyzetben akarja ez az idióta átszervezni az EU - t !!!??? Milyen tömegbázisra számít?
Csizmás Kond
..." Donáth László lelkész, volt MSZP-s országgyűlési képviselő"...valami szociállelkész vagy mi a szösz ?
Jozefina
"Balázs Péter volt uniós biztos, Donáth László lelkész, volt MSZP-s országgyűlési képviselő és Bárándy Péter"
Ezt a három embert tényleg lehet bölcsnek nevezni!!!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: A fidesz bölcsei, három az egyben, mint a Nescafé 3in1 Classic kávé. uploads.disquscdn.com/images/9da71bced0e41c7ed138ee893e08c028dc16a91f7ffe47da4d1ba784e948bbcc.jpg?w=600&h=772
A nemiszervek erdejében tátott szájjal rohangálás díját megkésve, de annál nagyobb szeretettel átnyújtanám Szájer József tákolmányozónak, aki azt mondta, hogy őt nem kifütyülték az Európai Néppárt minapi frakcióülésén, hanem megtapsolták, és nem azért hívta fel sírva Orbánt, hogy ki kéne lépni ameddig ki nem basszák, hanem tulajdonképpen nem is telefonált, hanem csak érvelt ő a gonoszoknak, mégpedig a fidesz EPP-ben maradása mellett. Azt szeretném mondani, hogy ha a hírről beszámoló portál hazudott esetleg (nem tudom, de Szájer reagálását például nem hozták le), akkor az elég nagy baj. Ha viszont kiderül, hogy a fideszt pár nap múlva felfüggesztik, vagy kizárják, vagy csak simán felmossák velük a padlót, ahogyan Orbánnak szokása kilenc éve a brüsszeli ellenségeivel (vagyis mindenkivel, aki nem ő), akkor ugye Szájer kolléga nem fogja hangosan kikérni magának, hogy nem is úgy volt? Gondolkodom, hogy miután senki nem esett hasra Orbán bocsánatkéréséről, és nem tapsolták meg vállat a vállhoz vetve, mégis mi a francot kellett volna megtapsolni Szájer produkcióján?
Csizmás Kond
@Eladott Ország: Te mindig hátul fityegsz mint a kan töke...a szájeres hír már két napos... ez jávoros...de te akár a rádió csak mondasz, csak mondasz, csak mondasz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.