Önmaga mosdatásával próbálkozik Navracsics Tibor. A Fidesz egykori frakcióvezetője, az Orbán-kormány korábbi igazságügyi minisztere óvatosan bírálgatja főnökét. Ő tudja, miért teszi, de mi, itt a Kávézóban nem felejtjük részvételét a demokrácia lebontásában, Magyarország tönkretételében. Tudják…

Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Szó se lehet róla, hiába mond el mindent akkor is csicska marad !!!
A társadalomnak pont az a baja, hogy elhiszik az emberek, hogy megváltozik, belátja a hibái, NINCS ILYEN AKI ENNYIRE EXPONÁLÓDOTT A FÜTYISZHEZ ANNAK ,,PUSZTULNIA,, KELL A FÜTYISSZEL EGYÜTT !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Hány éve mondom már ezt én is vagy 4 éve !!!
Commenter
@papa.49: sok éve! Erőszakos rezsimet, sajnos csak erőszakkal lehet eltávolítani. Jönnek az EP választások és az ember nem tudja mit tegyen, mert nem zárható ki itt sem a rendszerszintű csalás, sőt!
Ha nem megyek el szavazni, a Fideszt támogatom, ha elmegyek valószínűleg hiába szavazok nem rájuk.
papa.49
@Commenter: El kell menni szavazni, mert aki nem megy annak joga sincs pattogni !!!
Commenter
@papa.49: én el fogok menni. Szeretném, ha minél kevesebb mandátumot szerezne a Fidesz, hogy ezzel még tovább destabilizálódjon a pozicója a Néppártban. De hogy manipulálni fogják a szavazást az szinte biztos nem utolsósorban a nemzetközi megfigyelők tavalyi harmatgyenge fellépésének köszönhetően.
papa.49
Idejön a ogy képviselő fütyiszes viszek neki kis ajándékot egy vödör kulát oszt. odaborítom a lábára az ,,utca sarkon,, lesz a fogadó óra ha hiszed, ha nem, ma olvastam a helyi lapban !!!
Commenter
Az ellenzéknek szinte nincs is pénze ellenkampányra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.