Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára hozta nyilvánosságra az épp 30 éve készült III./III-as jelentést Sorosról és a Fideszről.

Hatalmas Soros-támogatás a Fidesznek

A levéltár Facebook oldalán található bejegyzés szerint 1989. március 23. készült az a napi operatív információs jelentés, amelyben a belső elhárítás (BM III/III. Csoportfőnökség) jelenti, hogy a Soros Alapítvány "demokratikus, alternatív mozgalmakat" akar támogatni.

Az irat levéltári jelzete:

ÁBTL – 2.7.1. NOIJ III. Csoportfőnökség 58/6. 1989. március 23.

A Soros Alapítvány honlapjáról kiderül, hogy 1989-ben "Demokratikus szervezetek támogatására" 16 804 000 forintot fordítottak. [Összehasonlításképpen: 1989-ben egészségügyi célokra, műszerek és gyógyszerek beszerzésére kb. 65 000 000 forintot adományoztak.]

Itt megnézheti, ki kapott még támogatást akkor.

Forrás: facebook

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Soros pénze nélkül a Fidesz ma nem lenne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@magyarbakancs: Szóval nem szavazol de elvárod hogy más a te igényeidnek megfelelően válasszon ...miből gondolod, hogy ez neked kijár ?
Csizmás Kond
@cikicakk55: Mindenki változást akar, lehetőleg olyant hogy bármit megtehessen de csak ő...mert ha más is szabadabban azt csinál amit akar akkor már az a kormány ismét nem jó.
Szerinted melyik párt tudna olyan kormányt alkotni amely a szabadságnak és a rendnek is megfeleljen ? A nyugati demokrácia ugyan lehetőséget ad mindenkinek hogy csináljon amit akar, viszont csak a gazdagok érvényesülnek mivel azok tudnak a pénzel az értékkel és mindennel manipulálni. Ma ez van nálunk is.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Nem jár ki nekem semmi.
Csak nem szavazok senkire mivel mind tolvaj.
qxy
Hozzá teszem. Hátha ecccer kiderül
A szavazás egy nagy csalás arra hogy az erre szánt pénzt el lehet tenni. Ki kire és hányan szavaznak? Azt a lőtéri kutyát sem érdekli. Ja, hogy meg van számolva meg közjegyző? Ja. Fidesz is jól teljesít és jönnek haza a fiatalok mert itthon jobb. Nincs az hogy te szavaztál rá. Igen, vannak becsületes emberek akik számolják, pecsét rá és mehet a központba. nagy buzgó emberek számolják és küldik az adatokat a központba és össze adják. Aki meg a végső számot közzé adja annak oda van írva hogy " ENNYINEK KELL LENNI" Nem véletlen olyan van ott. akire lehet számítani. Vagyis, a lényeg, Nem te döntesz.de látványosan el van hitetve.
Tudom, sokan most azt mondják, ez nem igaz nem így van. Azoknak mondom, Igazuk van, nem így van . De jusson eszébe akkor amikor nagy soká kiderül, hogy bazzeg volt egy faszi a propin tényleg igaza volt.Nem hiszitek el hogy részegen miket kibeszélnek a politikusok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.