Lehet, hogy többek számára ismert a vicc, amely szerint Kohn Moszkvában elhatározza, hogy egy élete, egy halála, egyszer személyesen fölkeresi „a mi nagy Yehudi Menuhinunkat!” Mindenről lemond, egész életében teszi félre a pénzt, csak azért, hogy „a mi nagy Yehudi Menuhinunkat” meglátogathassa Brooklynban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem értem, hogy a Gábor György ezen mit nem ért?
Ha valaki abba a magasságba képes emelkedni, hogy ilyen fideszes prominensek közé kerülhet, annál már az, hogy attól kezdve már nemhogy mindenhez ért, de mindenhez JOBBAN ért, az egyszerű biológiai adottsággá nemesedhet nála. . És ezt egy, nem-kasztbeli hogyan is lenne képes felfogni.
Aki Én
@Shikari: Látom most sem értettél meg egy mondatot sem.
De következetes és hiteles propagandistaként ha kell, akár egy Köves Slomót is a védelmedbe veszel nagy libsizőként.
Egyébkén a fent felsorolt alakoknak semmi közük a kereszténységhez, de főleg a kereszetény értékekhez. Ahogy neked sem :)
Csizmás Kond
Szerintem is a kereszténység a zsidóknak köszönheti a létét...ugyanis ha a zsidók nem csináltak volna barompiacot, zsibvásárt és uzsorabankot a vallásból még ma sem reformálták volna meg a vallást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.