Az ENSZ globális migrációs csomagjáról volt szó az Országgyűlés hétfői plenáris ülésén.

A Fidesz megint leleplezte Brüsszel titkos terveit

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kijelentette: dacára minden nyomásgyakorlásnak, Magyarország az ENSZ globális migrációs csomagjának egyetlen pontját sem hajtja végre. Szerinte a migrációval kapcsolatos brüsszeli vitáknak nem értünk a végére, most új csata kezdődik, ezúttal a titkos bevándorláspárti tervek alkotása ellen.

Szijjártó: a magyar kormány ezt a csatát is megvívja, nem hajtja végre a migrációs csomagot, mert az Magyarországra és a magyar emberekre veszélyes lenne. A kormány nem engedi, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon – hangsúlyozta.

Szerinte Brüsszelben titkos terveket készítenek a globális migrációs csomag jogilag kötelezővé tételére, azért súlyos kérdés, mert ez a dokumentum a legveszélyesebb, amely a migrációval kapcsolatban az elmúlt években készült. A migrációs csomag ugyanis azt a célt tűzte ki, hogy globálisan is legalizálja az illegális migrációt és alapvető emberi jogként tünteti fel a migrációt – mutatott rá.

Zsigmond Barna Pál, a Fidesz képviselője szerint: 

nehéz időket élünk, Brüsszel titokban a világ legveszélyesebb migrációs csomagját akarja kötelezővé tenni. A titkos terv alapján bevándorlókat telepítenének Magyarországra; az Európai Bizottság az emberek háta mögött kötelező akarja tenni az ENSZ migrációs csomagját, amelyet Magyarország elutasított.

A jobbikos Gyöngyösi Márton fontosnak nevezte a migráció elleni küzdelmet, de szerinte a kormány semmit nem tesz érdemben azért, hogy Magyarországot megvédje a migrációs veszélytől. Brüsszelben a magyar nemzeti érdekeket kellene védeni és partnernek kellene lenni a közös uniós megoldásokban – mondta.

A kormány az elmúlt években 86 ezer migránst telepített be a letelepedési kötvényekkel és más módon.

Ha a magyar határzár valóban védi az európai civilizációt, hogyan lehetséges, hogy osztrák bevándorlási hivatal adatai szerint 2016-ban és 2017-ben, a határzár megépülte után, 15 ezer illegális migráns lépte át a magyar-osztrák határt.

A szocialista Hiller István szerint Magyarországnak nem ellensége az EU, mert az ország tagja ennek a közösségnek.

Ne az EU-tól akarja megvédeni a hazánkat! Aktív diplomáciával jobban kellene a magyar érdekeket képviselni az unióban. Szerinte az semmiképpen sem helyes külpolitika, ha a szövetségesünket ellenségnek, a keleti nem szövetséges országot pedig barátnak tekintjük.

Közölte, az MSZP nem akarja lebontani a kerítést mindaddig, amíg a magyar emberek félnek, de a migrációs nyomás csökkent. Jelezte, elítélik a félelemkeltő kampányokat, hasonlóan ahhoz a pártcsaládhoz, ahova a Fidesz jogilag még tartozik.

A DK-s Arató Gergely elmondta: az ENSZ migrációs csomagjában szerepel az, hogy nem kötelező dokumentumról van szó, amely a nemzeti szuverenitás és a nemzetek által irányított bevándorláspolitikán alapul, célja pedig a határok védelme és a szabálytalan migráció megállítása. A bizottság jogi szolgálatának dokumentuma sem kötelező érvényű.

A kormány az, amely a letelepedési kötvénnyel hoz be ellenőrzés nélkül embereket Magyarországra. Önök hazudnak, hazudnak és hazudnak.

Az ugyancsak kormánypárti, KDNP-s Nacsa Lőrinc szerint az Európai Bizottság hatáskörét túllépve a tagállamok feje felett készül arra, hogy kötelezővé tegye a migrációs csomagot.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@kokopelli: Én megtettem az első lépést ez ügyben...
kokopelli
@papa.49: ..Én meg megkerestem "Timurt és csapatát",hogy leplezzék a "Kamu-focis" forrását,
ahonnan ő leleplezte Brüsszel titkos terveit!...(köztünk maradjon!!)
arcmás
Ezután a bejelentés után a vízfejű álhírgyáros békében élőket folyamatosan támadó békésen sétálgatott a kedvesével Osztrákiában.
És amikor körbevették a magyar dzsihadisták, csak nevetett, annyira megrémült.

Ez az elmebetegség egy foka - nem új, de a legsúlyosabb.

Félek, hogy a "kurva anyázás" már nem elég erős.
Itt lépni kell...
juttka
@fideszes gyökér: Belenéztek a brüsszeli bürokraták fiókjaiba és azok tele voltak ilyen iratokkal.
radios45
@fideszes gyökér: na ez az, amire a határontúli +itteni agy mosottak nem gondolnak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.