Bevándorláspárti Fidesz, romboló Fidesz kontra keresztény Fidesz és csaldávédelem – napirend előtt vitázott az országgyűlés.

KDNP-s: a gyermektelenség deviancia

Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője napirend előtt arról beszélt a parlamentben, hogy az unióban is kétféle politikus van? az építő és a romboló, de az unióban nem egy ember kénye-kedve dönti el, ki minősül építőnek.

Ugyan azon a napon, amikor Jávor Benedek elnyerte az év EP-képviselője díjat a környezetvédelem területén, Orbánt és pártját saját pártcsaládja tette partvonalra, úgy, hogy a továbbiakban ne tudják befolyásolni a néppárt munkáját.

A múlt heti döntéssel hivatalossá vált, Orbánt és a Fideszt kártékonynak és rombolónak könyvelték el. A Fidesz, a "rombolók pártja" mára egyedül maradt.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára reagálásában arról beszélt: az Európai Néppártot is megosztják a globális kormányzás versus nemzetek Európája vita. Számukra a pártfegyelemnél sokkal fontosabb a keresztény értékek és a bevándorlás elleni fellépés, az európai és azon belül az európai jobboldal megújulását szeretnék.

Az LMP-s Demeter Márta szerint indifferens a magyar emberek szempontjából, hogy mi történik a Fidesszel a néppárton belül. A Fidesz képtelen volt a magyar emberek érdekeit képviselni, a játszmák pusztán pozíciókról szólnak, arról, hogyan próbálják elkerülni az uniós források ellenőrzését.

A kormány feltétlen kiszolgálója a multinacionális cégeknek, és teljesen tudatos politikája a bérek alacsony tartása. Az Orbán-kormány bevándorláspárti, csak a letelepedési kötvényekkel 20 ezer embert engedtek be, mindennemű biztonsági ellenőrzés nélkül. Az uniós választás tétje, a magyar nemzeti érdeknek lesz-e valós képviselete az unióban.

Cseresnyés Péter, az innovációs tárca parlamenti államtitkára minderre úgy reagált: az elhangzottak közül már mindenre választ kapott a képviselő, így a bevándorlásra, a zöldpolitikára, a klímavédelemre is. 

KDNP: a családvédelmi akcióterv határozott válasz a bevándorláspárti erőknek

Földi László, kereszténydemokrata politikus szeint egyre kevesebb a gyermek, az európai társadalom egyre idősebb, fogy a jövő. Itthon és Európa-szerte mégis akadnak olyanok, akik

gyakran cinikusan a tudatos gyermektelenség deviáns eszméit hirdetik

, s akik a migrációt tekintik megoldásnak a munkaerő- és gyermekhiányra. Felesleges gyermek még nem született erre a világra – fogalmazott a KDNP-s politikus. Elmondta: a családvédelmi akcióterv határozott válasz a bevándorláspárti erőknek, a magyarok saját erőből is megtudják oldani ezt a problémát.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára most is megragadta az alkalmat, hogy titkos brüsszeli tervekről és erőszakos betelepítésről beszéljen.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője a Fidesz európai néppárti tagságának felfüggesztését és a Fidesz ezt követő kommunikációját Örkény István egyik egyperces novellájához, illetve egy Monty Python-filmhez hasonlította. Szerinte a Fidesz és az EPP vitája "háttéralkutól bűzlik", olyan "dodonai döntés" születetett, amivel mindenki jól járt. Ugyanakkor – folytatta – a lényeg az, hogy a Fideszt kizárták, saját szövetségeseik is "páriaként kezelik" a magyar kormánypártot, amely így nem tudja majd a magyar nemzeti érdekeket érvényesíteni.

Ez az igazi katasztrófája a Fidesz politikájának és annak a diplomáciának, amelyet Szijjártó Péter neve fémjelez.

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára szerint a Jobbik a néppárti eseményekkel kapcsolatos véleményével Judith Sargentini mellé zárkózott fel, akit szintén zavar, hogy az európai politikában komoly konfliktusok vannak és ezekben a magyar kormány kiáll az álláspontja mellett.

Forrás: MTI

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ti meg kutya nélküli FAROK vagytok csupán !!!
Nessy
Idefigyelj Földi! Te Istennek legnagyobb barma! Te gondolkodás nélküli bigott,szervilis idióta!
Van fogalmad, egy mondattal hány ezer embert sértettél, bántottál meg?
Hallottál már a meddőségről, a genetikai problémákról, az orvosilag kontra indikált szülésről?
Tudom, hogy most ismét "asszonynak szülni kötelesség, lánynak dicsőség", de még Ratkó Anna sem volt ilyen elmebeteg!
Mindenkitől elnézést, de ez kiverte nálam a biztosítékot!
papa.49
@Nessy: Nem tudom ennek a ,,tökgyalunak,, hány gyermeke van, mi 4 felneveltünk, mind dolgozik, ITTHON végzi a munkáját és közben megtermeli azt a pénzt amit az ilyen TÖKGYALUK széttudnak szórni !!!
Nessy
@papa.49: Nekem is van gyermekem. Csak az évtizedek folyamán nagyon sok tragédiát láttam, sok harcot legalább egy gyermekért!
Nem kell, hogy ezt a statisztikát ismerje, de akkor is a stílusa minősíthetetlen!
Macskaszem
Fosni tetszenek, hogy nem lesz elég cseléd meg rabszolga az uradalmakba?
simmering73
Méghogy az opni bezárt? Dehogy zárt be. Csak áttették a Kossuth térre. Kész zártosztály.
bencemacska
@Nessy: ma, 15:04
Mondta mindezt a kereszténység nevében: "Harrach Péter Pál magyar teológus, kánonjogász, politikus, egykori miniszter, az Országgyűlés korábbi alelnöke." / Wikipédia
"Nálam ez tette be a kaput!" - muszáj volt durván válaszolnom, különben felrobbantam volna!
nevemnick
Az ilyen parasztot jól pofán kéne vágni, legalább egy szívlapáttal.
A Ratkó korszak óta nem volt ilyen mérvű ,,gyermektelenség" Magyarországon, mint az elmúlt kilenc évben. Ez köszönhető ennek a rühes bandának, akik mással nem foglalkoznak, csak a harácsolással, és két és fél éve a mondvacsinált migráns ,,áradattal". Azt elérték, hogy lassan több gyerek fog külhonban születni, mint itthon.
Rohadnátok meg.
Eladott Ország
Az állampárt rájött arra, hogy nincs szükség választási programra és megvalósítható, pragmatikus gazdasági elképzelésekre ahhoz, hogy a választásokat megnyerjék. Elég kilátástalan helyzetbe hozni a magyarok nagy többségét – akiket minden választás előtt lekenyereznek -, egy réteget gazdaggá tenni, akik ezért cserébe nem kérdőjelezik meg a hatalmukat, és máris kész a győzelem. Akik nem esnek bele ezen két csoport egyikébe sem, azok már vagy elhagyták az országot, vagy épp tervezik. Évente kb 30.000 ember hal meg szükségtelenül. Ez tíz év alatt 300.000. A második világháború alatt kb. 500.000 magyart hurcoltak el és öltek meg a koncentrációs táborokban, igazi népirtás volt. Közeledünk ehhez a számhoz, és ha így megy tovább, meg is fogjuk ugorni.
bencemacska
@papa.49: ma, 15:09
3 fia van, ebből 2 politikus.
" A középső fia (Péter) a zuglói KDNP elnöke, a legkisebb fiú, Tamás a XIII. kerületi Fidesz frakcióvezetője, illetve 2009-től a Fidesz újlipótvárosi választókerületi elnöke is."
A legidősebb fiával korábban nem volt felhőtlen a kapcsolata, mostanában nem hallottam róla.
papa.49
@bencemacska: Akkor megállapítható csupán a megtermelt javak szétszórására specializálódtak !!!
Az én fiaim szerelő mind a három és valós munkával keresik meg a kenyerüket, a lányom meg védőnő !!!
tudode
Mivel is kacérkodott az ELFŰRÉSZELT óriásKA, amikor a NÉP PÁRTJÁNAK is tele lett vele/lük a répájuk
.
(... ) """" Ez mégiscsak egy ezeréves ország, egy olyan kormánypártról beszélünk,
.
ami összességében a negyedik ciklusát tapossa,
.
és egy olyan pártról beszélünk, ami az elmúlt három európai választáson a legsikeresebb európai párt volt.
.
Részlet az alábbiból:
.
---- Orbán idehaza máris sunyi brüsszeli bürokratákról beszélt
.
hvg.hu/gazdasag/20190324_orban_viktor_interju_vasarnapi_ujsag
.
És ez a ""BAZI"" gyülekezet arra sem méltatja a VÁLASZTÓIT, a társadalmat, hogy bekukkanthassanak a PLENÁRIS ÜLÉSEK folyamatába azok akiknek köszönhetik a RABLÓGAZDÁLKODÁST, ill. azt,, hogy még mindig kofaszinten EMÚT TÍZ ÉVEZHETNEK. Gyurcsányozhatnak, Bajnaiazhatank egy év híján ... T Í Z ... É V E . !!!
.
Függetlenül a PALÁNKON ÁTVERT NÉP szaporodási szokásától,2014. óta a PARLAMENTISÉGET is megkúrták, az IMÁDKOZÓ sáska NER GYÜLEKEZET magánügyévé válva. többnyire üres teremben, szavazáskor téve eleget a MEGJELENÉSÜKNEK azok, akik NEM A NÉPET, a PÁRTITKÁRT szolgálják!
kokopelli
A KDNP-s köcsög a szállítója a pedofil atyáknak,és foschik,hogy csökken az utánpótlás?
A szabad világban mindenkire rá vagyon bízva a család "nagysága"! Demokrácia kérdése,
és nem a csuhábabrunzolók felhajtóinak feladata annak reklámozása!
Vetted KáDéeNPés szaporodás-felelős??
justhpeter
A kdnp puszta léte maga a deviancia. Nem eresztény, nem demokrata, nem dolgozik, csak élősködik és lop.
Zeta
inkább deviencia a ti létezésetek.
az egész társadalommal szembeni viselkedésetek, az deviencia!
egyember
@bencemacska: Ne légy (te is) primitív bunkó. Túl sok van belőlük mindenütt. Az édesanyja valószínűleg normális, tisztességes asszony, nem sok köze volt ahhoz, hogy a szülötte nem normális, nem tisztességes ember lett.
egyember
Régi mondás: Egy nő mindenre képes, hogy legyen gyereke, vagy hogy ne legyen gyereke. Módosításokkal ez ma is érvényes.
Ami pedig a(z állítólagos) munkaerőhiányt illeti, az a véleményem, hogy nagyon sok "rejtett tartalék" van. Nem a romák, nem a migráncsok, nem az idősek (nyuggerek). Teli a "modern" világ olyan "munkahelyekkel", ahol a diplomás(?) közmunkások hülyítik -nagyon drága pénzért- a kívülállókat, minket. Ilyen a média, a reklám, a szépségipar, a "kutatók" stb. többsége. Hogy a politikusokról és a rájuk ragadt piócák tömegéről ne is beszéljek, írjak.
bencemacska
@egyember: ma, 19:30
Nem szoktam ilyen durva lenni, de van, amikor elszakad a cérna. Szóban könnyebben kimond az ember ilyent, de írásban vigyázni szoktam mit írok le.
Az idegesített fel, hogy a "kereszténység védelme" állandó hangoztatása mellett mondja ezt egy teológus. Nem érzi az egésznek az ellentmondását?!
Azért az anyját bántottam, mert szerintem jobban fáj neki, mint ha őt sértegetem.
Desischado
Hogy rohadnál meg elevenen, te rühes mocsadék here! A gengszter vátáskor elvesztettem a munkám, a megélhetésem. Ezért nincs gyerekem, most már más ok miatt sem lehetne. Azt csak én tudom, mit érzek, mikor látok egy gyereket. Szóval hülye vagyok, mert nem akartam szülni a nincstelenségre, az éhezésre gyereket?! Pusztulnátok el, ahányan csak vagytok! A ti létetek maga a deviancia!
patyuka
Röhej, ez az alak "kereszténydemokrataként" maga a megtestesült deviencia! De a fene se bánná, az ő dolguk...
Ám az már egyáltalán nem az, sőt: ránk nézvést kifejezetten veszélyes, hogy ennek az idiótának hatalma - és vélhetően engedélye is! - van ahhoz, hogy egy ekkora baromságot politikai tényezőként deklarálhasson és világgá kürtölhessen, azaz a mi sorsunkba is belepiszkítson, miközben annyi esze sincs, hogy rájöjjön: "Hoppáré, kereszténydemokrata politikusként ekkora baromságot már csak azért sem mondok, mert azzal a cölibátus igen-igen kardinális dogmáját állítom pellengérre, a papság ebben érintettjeit pedig - élükön a pápával és a hazai mamelukok efféle hadával - stigmatizálom..."
Merthogy a szeplőtelen fogantatást illetően a regnálóknak még ne sikerült "jobban teljesíteni", azaz - stílusosan profanizálva az anyaság életteremtő áldását - a gyerekhez egy férfi is szükségeltetik.
Persze jobb, ha nem festem az ördögöt a falra, hiszen van olyan, hogy spermabank... És azoktól, akik efféle alantas elveket vallanak, minden kitelik!
kereső
Nem azért a húsz fillérérét, de ez a farizeus-csak szavaiban "keresztény" tolvajok gyülekezete, milyen jogon matat a nők bugyijában? Ótvaros, középkori eszméket hoznak/hoznának ezek vissza a 21. században?Már csak a "szingli hordák" hiányzik.
tulipan
@kereső: Sőt!!! Idenézz!!! - Miközben a magyar (többségében férfi-doki, elvégre a hálapénz nekik jár?) dokik többsége már a 30. év fölötti szülésektől is "óvnak"(?)!!!

hirklikk.hu/egeszseg/ugy-tnik-a-gyermekszulessel-kapcsolatban-az-otven-az-uj-negyven/348177
Fradigege
Ez egy igazi véglény. A románok ellen jó lesz golyófogónak.
advocat
És azok is deviánsok akiknek nem születhetett gyerekük? Pedig akarták! És ki a bűnös? A férfi vagy a nő? Mert azért vannak ám nemzőképtelen férfiak is. Persze lépjen félre, mert szülni kell? - mondotta annak idején Rákosi elvtárs és Ratkó elvtársnő is.És ez a keresztény erkölccsel összeütköztethető? És akcióznak mint a komcsik? Mindere van terv. Csak pénz nincs, mert elmegy a stadionokra, meg zsebbe.
arcmás
A KDNP maga a deviancia minden szempontból - Semjénnel az élén.
bencemacska
@tulipan: ma, 08:47
40 felett is kockázatos vállalkozás.
50 felett csak az vállalkozzon, akit a nörsz, később a saját cselédje mentesített minden megerőltető fizikai tevékenységtől!
A sport természetesen engedélyezett, de nem verseny jelleggel.
tulipan
@bencemacska: Pontosan, igy kéne! Csakhogy ..., arra akartam utalni, hogy a 30 év fölötti szülést nem kéne veszélyesnek, minősíteni, ahogy a napokban olvastam! Csak példaként, nálunk a családban a nagynéném 37.majd utána 39 évesen szülte a 2 kislányát, az anyukám pedig, gyermekkorától súlyos szívbetegen,31, majd utána 36 évesen, mindkét alkalommal IKREKET szült és mindketten 85 éves korukig éltek!!! Egyiknek sem volt nörsze, tekintve, hogy ez erre felé, azért. az almúlt 50-60 évben nem volt "divat"!
bencemacska
@tulipan: ma, 13:19
Én kimondottan az 5o. év felettiekre írtam a "megkímélt nőt"!
Az én anyám nem volt megkímélve a fizikai munkától, mégis megszült engem 40 évesen - a II. vh. első évében - és még mindig itt vagyok.
Én is megpróbáltam megismételni a bravúrját, de nekem nem sikerült!0 felett már a sejtosztódási rendellenességek miatt adódhatnak problémák, ezért kötelező egyes genetikai vizsgálatok elvégeztetése.
bencemacska
@bencemacska: Nem vagyok formában, természetesen nem 0 , hanem 40 felett.
Commenter
@tulipan: az ötven az új harminc! Lesz hatodik orbán gyerek is?
tulipan
@Commenter: Még az is meglehet! ?) :))
Sámannus
Tudnátok ti ösztönözni a születési hajlandóságot kupcihérkáim, de nektek most másra kell a lóvácska.
Commenter
@tulipan: minek kockáztatna? Gondolod hogy felnevelnének egy sérültet, egy Down kórost? Én nem hiszem. Ő már amúgy is szja mentes na nem alanyi, hanem anyai jogon!
tulipan
@Commenter: Vajon mi minden "mentes" még?? :))))
Commenter
@tulipan: Tízmilliós kérdés. De hogy nem verésmentes az szinte biztos.
Eladott Ország
Nagyszerű! De tényleg valami fenomenális az a politikai inkorrektség, amit az illiberális, inkontinens, infantilis, imbecilis, impotens (nem kívánt törlendő, ehhez vécépapírt hozzon magával mindenki) népnemzeti kormány és udvartartása előad minden egyes alkalommal, amikor valaki nem a szektásodott nyáj erősítését és gyarapítását tűzi ki életcélul, hanem mondjuk olyasmit, ami véleménye szerint az ország érdekében áll. Igen, vannak olyan hülyék, akik szerint marhára nem az az ország érdeke, hogy az Orbán família még az eddigieknél is vastagabb oszloplábakon taposson végig mindenki nyakán.
Az ilyeneknek a csákány is visszapattanna a képéről, ha lenne képe. Ez olyan, mint amikor a pöcegödör az utcára megy a higénia érdekében. Szegény Rákosi, ha ezt láthatná... Úgy látom a pusztuljon minden város és falu amelyben nem mi sáskajárunk nevű, országos program megy. A patkányok már fenn vannak a hajón, csak azért nem látják, hogy el fognak sűllyedni, mert még a sója fán vannak a kikötőben!
kokopelli
"Onkel Adolf" már forog a sírjába dörzsölve tenyerét,mert magjai nem szikes talajra hullottak!?
A Sz.Ferikével egy zsugakőrben tervezgetnek!!!
tulipan
Hja, amig ezek a barom narancsos hiénák nem KÉPESEK átlátni, hogy az "ilyesmi" sem kampányra sem parancsszóra, nem kikényszeríthető, és csak a biztonságfos KÖZHANGULAT lehet ajvíó tényeő, ámde amig a nők azt látják, hogy ezzel a pénzadománnyal, belekényszerítik a párokat egy adott házasságba, mert a válás akadályozó tényező lehet,addig ne is reméljenek az 1,44 %-os szülési rátában javulást!!! Elgondolkodhatnának kissé, azon az egyszerű tényen, hogy a mai nők tervezik ugyan az életüket, de belekalkulálják a tévedés lehetőségét is!!!
444.hu/2019/03/26/a-csaladok-eve-sem-hozta-meg-a-magyarok-kedvet-a-gyerekvallalashoz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.