Szíjártó külügyminiszter napirend előtt szólalt fel az Országgyűlésben. Elővette az ENSZ migrációs egyezményét, amelyet Magyarország az elsők között utasított el, és elismételte a Fidesz-kormány vádaskodását, miszerint az Európai Unió jogi szolgálata egy „titkos dokumentumban” elismerte, hogy a migrációs egyezmény – az Unió saját normáiból következően – számos tekintetben kötelező a tagországok számára.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Nem csak gyávák, hanem egyenesen giliszta gerincűek. Felolvassák, amit papíron odaadnak nekik. Még azt sem tudják, mit olvasnak fel, nem is érdekli őket.
Lásd Pócs János észkombájn képviselőt. Gondolom ő a soros égetésért kapta a képviselőséget. 2 nappal ezelőtt akartam beküldeni a kazános videót és a kísérő cikket, de a Propi válaszra sem méltatott!
desiro
Petike amit a gazda csótány aláírt.
Eladott Ország
" Az ellensúlyok nélküli demokrácia valójában a többség diktatúrája." Hol itt a többség ? Következő baromság : " a magyar szabadságharcos nép, nem fogadna el semmilyen politikai törekvést, amely elvenné a demokratikus jogokat az emberektől." Nem is kérdezték ! Csaltak, elvették . És így tovább...Igen , ők igazi hazafiak , még a zsebük is a hazát szolgálja !Maxi Weber. Nem, inkább Kleine Weber. Neki is csak a pozíció, a német autógyárak magyar rabszolga vállalói fontosabbak, mint Európa jövője és az itt élő emberek sorsa. A németek hét/38 órát dolgoznak, háromszoros bérért, a mieink hét/60 órát, harmadbérért. "Az Európai bizottság világos álláspontot képvisel: a megállapodás (az ENSZ migrációs csomagja mármint) jogilag nem kötelező erejű, nem teremt törvényes jogot a migrációra, és nem célja ösztönözni a szabályozatlan migrációt, sőt éppen arra irányul, hogy fellépjen ez, valamint az embercsempészet és -kereskedelem ellen. A megállapodás a részt vevő államok számára sem a nemzeti, sem a nemzetközi jog alapján nem teremt semmiféle kötelezettséget. Az egyes országok továbbá szabadon dönthetnek arról, részt kívánnak-e venni a végrehajtásában vagy sem."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.