Elképesztő hibát emleget a kormányközeli portál.

Nekiment a Pesti Srácok a legfőbb ügyésznek a besúgó kiszivárogtatása miatt
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Mint megírtuk, a Pesti Srácok újságírója kiadta a legfőbb ügyészségnek a Czeglédy Csaba-ügyben neki súgó MSZP-s nevét. 

A lap lejárató szándékot érez az ügyet kirobbantó HVG-nél, de keményen támadja Polt Péter hivatalát is. Mint írják, "elképesztő hibát vétve inszinuálta (rágalmazta, befeketítette) az ügyészség a Czeglédy-ügy tanúit és a PestiSrácok.hu-t.

Füssy Angéla a levélben nyomatékosan kérte Polt Pétert, hogy személyes adatait és bejelentését zártan kezeljék, ennek ellenére a Legfőbb Ügyészség a levelet a vádlottak védőinek rendelkezésére bocsátotta, ezzel a PestiSrácok.hu álláspontja szerint súlyosan megsértette a büntetőeljárásokról szóló törvény rendelkezéseit és ami szerkesztőségünk kellemetlen helyzetbe hozásánál sokkal fontosabb: a jogtalan és szerencsétlen húzással hozzájárult Czeglédy Csaba mesterkedésének sikeréhez, amellyel az ellene valló tanúkat próbálja meg elbizonytalanítani

- olvasható a válaszcikkben, melyben a lap hangsúlyozza, szerintük Füssy Angéla jogkövető állampolgárként járt el, és nem sértett sajtóetikát.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Hát itt valóban nincs jog és nincs jogkövetés.Egy szarházi besúgó és egy szarházi seggnyaló összevesz. Ez a magyar kormányoldal teljes leképeződése. Mivel gerincet még nem lehet a plázákban venni, ezért egyiknek sem jutott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
jogkövető = ócska besúgó!!! Hol élünk???
Sámannus
Ha lyól érteni, ez ugye szardobálás lenni?
tudode
Nekem EZEKRŐL az öreganyám jut fejembe, aki mindent kimagyarázott, még azt is, hogy nem ő MELLÉKTERMÉKEZETT a konyha közepére!
.
EZEK pedig az ország TÁNYÉRJÁBA izélnek bele 10. éve!
.
Egyre jobban ÉRLELŐDIK az, hogy MEGFÚRTÁK az .. e s z ü k e t , Simicskát, összesen nem tesznek ki EGYET!!
justhpeter
Hát itt valóban nincs jog és nincs jogkövetés.Egy szarházi besúgó és egy szarházi seggnyaló összevesz. Ez a magyar kormányoldal teljes leképeződése. Mivel gerincet még nem lehet a plázákban venni, ezért egyiknek sem jutott.
nevemnick
@RonaGyuri: hol élünk? Egy tökéletesség felé tartó Rákosi (Rákorbánsiában) érában. A szocik nem utánozták le Mátyást, de ezek Horthyt Rákosival megszutykolva építik a saját diktatóriájukat a haza ,,szolgálatában".
papa.49
Üssétek csak egymást mi majd szurkolunk )))))))))))))))))))))))
dr. prédikátor
Jó hallani hogy a fityfasz gecik egymást marják!!!/ De azt gondolom hogy ez csak a Ceglédi Csabának kedvez/
ittott
foss világ, foss erkölcs. de a besúgó is megérdemli. vajon mit várt a ganyé a szartól?
nezelodo
Ajaj, akinek ez a perszóna a barátja, annak aztán már nincs is szüksége ellenségre!
kereső
Iiiiiiiiiiiimádom, amikor visszanyal a fagyi. Ugyi akkor nem "mentetek neki" poltnak,amikor Dobrevről -és Czeglédyről szivárogtatott az ügyészség - nektek.(meg a testvéreteknek-az origónak). Na milyen "érzés?".
balos
@kereső: szerintem,most egymás mű dildójában elemet cserélnek aztán belemerülnek!
Lepényleső
Ugyan ki árthat az alkirálynak,- ha ez egy mese része lenne egy velejéig romlott világnak?
SystemError
Én a történetben csak egy csomó elvtelen retkes férget látok egytől egyig.
SystemError
Amúgy, ha Polt megdöglik szerintem sokan fognak másnap a sírjára szarni
cikicakk55
Tudjátok én 34 éves koromig békében és boldogságban éltem ebben az országban. Büszke voltam rá,hogy magyar vagyok. Én Kádár Jűnosban egy aranyos bácsit láttam gyerekként,majd asszony fejjel el szerény,de komoly politikus. Nagyon megdöbbentem mikor kiderült,hogy rendszerváltás lett. Őszintén,én addig azt hittem,hogy az olyan,mint 1956,bár csak hallomásból tudtam mi volt akkor. Én csak azt láttam,hogy az emberek( a hétköznapi emberek,mert a Politikusokat csak ünnepeken láttam) boldogok,dolgoznak,nevelik a gyerekeiket,nem dúsgazdagon,de biztonságban éltünk. Teljesen ledöbbentem mikor a tévében először meghallottam,hogy mennyire mocskos ember volt Kádár,mennyit ártott az országnak.Nem értettem,hogy mit jelent az,hogy ezután sokkal jobb lesz? aztán ahogy teltek az évek,úgy lett egyre rosszabb.Már egyre több embert küldtek el a munkahelyéről.Még a nyugdíj előtt állókat is.Nekem szerencsém volt,mert ápolónőből már akkoriban sem volt sok,de városunkban a legnagyobb munkahelyek sorra zártak be,tűntek el. Kb tíz évvel a rendszerváltás után kezdtem úgy érezni,hogy eltelt már a beígért 3 év és egyre több a szegény ember körülöttem.Én,mi a férjemmel még aránylag tartottuk magunkat,de egyre több mindent nem vehettünk meg,amit Kádár idejében megvehettünk.valahogy velem soha nem tudták elhitetni,hogy Kádár annyira rossz volt,de az utolsó 9 évben kifejezetten szentnek tartom Orbánhoz képest. Lehet,hogy nyalt az oroszoknak,de a pénzt a népre költötte és a fiatalokra.
Fradigege
@RonaGyuri: Azaz. Besúgó. Kíváncsi lennék a honoráriumára.
nezelodo
@SystemError: Jaj ne kívánj ilyent neki! Éljen soká, kenyéren és vízen, ott ahova való, ennyit beáldoznak a tartására az adófizetők.
Desischado
Üssétek egymást minél jobban! Én meg kérek egy kávét!
desiro
A besugókkal általában ez történik.
Tudomásom szerint, a bizonyítékokat be kell mutatni a védő ügyvédnek is, de lehet hogy rosszul tudom.
kereső
@cikicakk55: tegnap 20:49" Lehet,hogy nyalt az oroszoknak,de a pénzt a népre költötte és a fiatalokra."- orbán is nyal az oroszoknak,bár az már nem is "nyalás",hanem szolgai módon kiszolgálja a kgb-s igényeket, pedig a "katyusák" már nincsenek is itt, mint Kádár idejében. Orbán "zavarta" ki őket- legalábbis az urban legend szerint- ami persze hazugság.
Az árulás ára meg őt-és családját gyarapitja, mi meg kifizetjük. Mert azért az orosz medve nem hülye- ő is tudja, hogy nincsen" ingyen ebéd".Ha Kádár hazaáruló diktátor volt, akkor orbán hatványozottan az.Nem kivánom neki, hogy "ágyban,párnák között" induljon az utolsó utjára.
ittott
@RonaGyuri: mocskos világ ez. azzá tették a hernyók
advocat
Ezek szerint Polt helye veszélyben. Mert a legfőbb ügyész a Pesti Srácok főszerkesztője lesz. Péter! Vigyázz! Mert ők tudják a frankót! Te kis kezdő!
juttka
@Desischado: Ezt már többen megjósolták, hogy előbb-utóbb egymásnak fognak esni. Elkezdődött. Aztán majd folytatódik, ha nem lesz mit ellopni.
Desischado
@juttka: Ha már nem lesz mit lopni, na, akkor lesz itt cirkusz!
SystemError
@nezelodo: 23:37 Nem kívánt a halálát. Én csak azt mondtam, ha egyszer meghal, akkor sokan szarnak majd a sírjára..:)
nezelodo
@Desischado: március 29. 22:16. Erről az jut eszembe, hogy amikor egy cigány fúval beszélgetve közölte, vigyázzunk, mert nemsokára többen lesznek mint mi! Csendesen mondtam neki, hogy azt még szeretném megérni, mert röhögve figyelném, hogy nem lesz már kitől lopnotok. Ezen bizony hosszasan elgondolkodott, és válasz nélkül otthagyott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.