Képeken mutatjuk Ujhelyi István felújított luxusházát Lokál, 2019. 03. 27. 15:52 Baranyi Sándor, a Szeviép volt vezetője korábban azt állította: Ujhelyi István szőregi házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül. A volt vezérigazgató részletesen is beszélt erről, elmondása szerint külön kapcsolattartó intézte a képviselő házának 30-40 milliós felújítását. Most megmutatjuk a házat, amiről Baranyi beszélt – írja az Origo. Összesen 30-40 millió forintból a Szeviép finanszírozta Ujhelyi István házfelújítását – állítja Baranyi Sándor, aki szerint a hatalmas telken álló ingatlant kívül-belül teljesen felújították, a nyilászáróktól kezdve a fűtési rendszeren át, az energetikai hálózatig mindent kicseréltek és újjávarázsoltak – írta a szegedma.hu. Az alább látható házról van szó, amiben egyébként már nem lakik Ujheyi István, mivel elvált a feleségétől. A hatalmas telken álló ingatlan első részében a nagy családi ház áll, mögötte pedig egy...

Forrás: lokal.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A lokál újságírója beszélt Újhelyi Istvánnal is,
Újhelyi EP képviselő, akiket sokkal jobban fizetnek a magyar képviselőknél. Ennyi pénzt biztosan meg tudott takarítani. Biztos vagyok benne, hogy kifizette a költségeket.

Szíjjártó új ház vásárlását kisebb keresettel és nagyobb költséggel is el tudta végeztetni, igaz, ő "szülői kölcsönt" is kapott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
A lokál újságírója beszélt Újhelyi Istvánnal is,
Újhelyi EP képviselő, akiket sokkal jobban fizetnek a magyar képviselőknél. Ennyi pénzt biztosan meg tudott takarítani. Biztos vagyok benne, hogy kifizette a költségeket.

Szíjjártó új ház vásárlását kisebb keresettel és nagyobb költséggel is el tudta végeztetni, igaz, ő "szülői kölcsönt" is kapott.
nezelodo
Alighanem ott nem volt betiltva a drónreptetés, mint Hatvanpusztán, ahol nem elég ha a Nárciszkutya őrzi a Lenci féle "bérleményen" a traktorokat, még rendőrjárőr is vigyázza a birtokot. Vagy attól félnek, hogy a tettes visszalopja az ellopott 19. századi kovácsoltvas kerítést? Ne féljenek, elnyelte azt már a félkarú rabló, és lehet, hogy vissza is csorgott még az Endy idejében a Lenci számlájára! Csak nehogy kikotyogja megint, hogy nem tudja honnan az a suska ami érkezett!
nezelodo
@durbincs: A hatvanpusztai igaz tulajra gondolsz? Nem lesz abból baj, hogy kikiabálod, és megtalál a félvak osztrák nyugger, ahogy menekülsz vissza a Zsil völgyébe a bányakecódba? A csákányod nyele már rég elkorhadt, ne félj tőle úgysem tudsz már dolgozni, rég leszoktál róla könnyebb a száddal kakilni, szőröstalpú!
nezelodo
@durbincs: Én bizony nem várok az ötvenet el sem érő IQ-dtól semmit, ahogy eddig sem csillogtattad meg semmilyen témában, csak a nyelveden a barnát a barnától. A válaszodat pedig el ne felejtsd ám lájkolni, mert levonják a béredből.
Eriksson
Ha jól értem, Úlyheji keres annyit, hogy ne kelljen magyarázkodnia miből házfelújít.
A Szeviép ott se volt? Hát persze, hogy nem. Egyetlen számla sincs, ami bizonyítaná ezt.
namihami
Ez ugyanabból a keretből van, mint a Mesterből Cinegén át, a faluszéli kastélyok? Némi saját lánykori kacsalábra-állásokkal fűszerezve?
papa.49
Az uniós fizetéséből telik rá 5. éve képviselő ..
polar450
Bruhahaha...a havi 4 millióból telik.

Mi itt a csoda?
Lézeréhez képest egy nyomortanya!
nezelodo
Mekkora marha ez a fazon, be kellett volna szállni a Nemzethy Vejkó ledlámpás üzletébe, és akkor a főügyész azokat fenyegetné, akik kérdezni merészelnek.
csipetke
A fidesz vezérkar kacsalábonforgó kecóit mé' nem teszik a mocsármédiás lapba?Újhelyiről legalább tudjuk,hogy nem lopta a házára költött pénzt,mert a fidesz mást nem enged a húsosfazékhoz.
nezelodo
@durbincs: Csukd be a szád szőrőstalpú, mert árad a szar szag.
Commenter
@CsipkeRózsa: és mi van mondjuk a viceházmester csilliárdos luxuskecójával? Pár milliárdból?
F_Viktor
Ez a közpénzből fenntartott fityeszes szennylap miért nem kíváncsi pl. kósa lala 100 millás házára?
Commenter
@durbincs: magára is ráférne egy nagy generál upgrade, mert amiket itt összegenerál gymnocephalus schraetser néven az borzasztó.
Eladott Ország
Leesik az állad: Mutatjuk a Tiborcz-ú 369 millió forintos villáját belülről (+videó, fotók) Ez tízszerese az Újhelyi lakásfelújításának.
nyugatifeny.hu/2017/10/31/leesik-az-allad-mutatjuk-a-tiborcz-fiu-369-millio-forintos-villajat-belulrol-fotok
desiro
Kár az idiótákra egy betűt is vesztegetni, agymosott mind.
Ha a geci lop az nem baj.
Commenter
@durbincs: magát ellepték a szabadgyökök, ezért zagyvál, már egy gyorséttermi menüt sem tudna upgradelni. kellene a hincesti kecója helyett egy ilyen ingatlan nem igaz?
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: Ez a villa valami csodálatos, csak 369 millió volt?

Gondolom, Ráhel egész napja rámegy a takarításra.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Lehet hogy csak papíron volt 369 millió, az illeték és a közvélemény szempontjából.
kereső
Lerágott csont.Tegnap Ujhelyi személyes bemutatót tartott a "független" fidess médiának a lux-us házáról-helyben.Úgyhogy le lehet szállni erről a témáról- mert tudjuk," luxus-baloldal",meg "bankárkormány",meg off-shore lovagok.Ja és Gyurcsány Ferenc szemüvege.
Beszéljünk inkább a határon túlra,stadionokra kitolt pénzekről, Bánki Erik erdélyi birtokairól, a Zöld-Foki szigetek 38 millió dollárjáról, a Balaton-part letarolásáról, a Fóti-gyermekvárosról, a nettó hazaárulás orosz bankról, a szavazat elcsalásról, és arról, hogy orbán viktor persona non grata az Únióban.Kell-e nekünk egy olyan párt képviselte az EP-ben, amelynek vezetője ez az orbán viktor?Beszéljünk a meghamisitott statisztikákról, arról a "családvédelmi" tervről-amely a saját család védelmét jelenti a fidess-nek, beszéljünk a nyugdijasoktól ellopott pénzről a hamis inflációs adatok alapján,beszéljünk a devizahiteleseket nyomorba döntő MNB-s "megmentésről", beszéljünk az alkotmányos puccsról, a törvénytelen választási törvényről, az ellenzéki képviselők jogainak ellehetetlenitéséről-arról, hogy a parlament nem tölti be népképvisellet funkcióját.És etc...,akinek van kedve folytassa!
szaboria1
@kereső: A kis kerti tó nekik egy nagy tó. Érdekes hogy az igazi közeli kép szerint a többi házközül sem kirívó ez az épület.
kereső
@durbincs: beérett a letelepedési kötvény- amit az adófuzetők fizetnek vissza, de haszon itt van ezeknél!!!:
magyarnarancs.hu/belpol/budapest-egyik-legszebb-luxusvillajaba-koltozott-rogan-antal-titokzatos-bizalmasa-113405

Ezt mutogassátok halfarok!,meg rogánbűnözőantal rétestésztaként nyúló "lakóparki lakását,és feszitett viztükrű medencéjét.
Dugulj el, jó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.