A szerdai nap kétségtelenül Ujhelyi István MSZP-s EP képviselő lejáratásának jegyében telt, a kormánysajtó egymásra hivatkozva össztüzet zúdított a politikusra. Az, amivel megtalálni igyekeztek háza felújításának körülménye volt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
@Shikari: AKI mostanában alaposan vergődik abba a maga kavarta pácban, az ÉPPEN a Te nyaldosni való narancsos dinoszaurusz segged!! :)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Sziszifusz: Mért kérdezed? Látható, hogy ez a Eriksson és Shikari naponta legalább 100x elalélnak a gyónyörűségtől, amiért ennek a narancsos tolvaj, haramia horda tagjainak a seggét nyalhatják! Nyílvánvalóan megvan a busás jutalmuk!!!
Sziszifusz
@Eriksson: 12:39
Nekem ezek a dolgok jutnak az eszembe, másoknak meg a Soros György, a nőket erőszakoló migránsok, a Magyarországot elnyomni kívánó Brüsszeliek, stb.
Úgy hogy kvittek vagyunk.
Illetve mégsem. Ugyanis a magyar embereket az általam felsorolt problémák közvetlenül érintik, a mások által plakátokon is mantrázottak dolgok pedig nem .
szaboria1
Ezek szerint Szeged szöreg részén a hasonló házakat mind a Szevigép építette. Csak meg kell nézni a műholdas térkép felvételét.
Aki Én
@Eriksson: 11:10 Alapvető különbség, hogy a ti fületek mellet elmegy az ezernyi hasonló, ám de fideszes ügy. Ti hangosan véditek a fideszes korrupciót, én csak azt mondom, hogy ne csak az ellenék fideszhez képest piti ügyeivel törődjetek, ha már oly nagyon kereszténydemokraták vagytok. Habár szerintem a szóösszetétel jelentésével sem vagytok tisztában.
Vagyis kettős a mércétek. Száz fideszes ügyre jut egy nem fideszes, de azt meglovagoljátok hős honvédőként. Ráadásul többségükről kiderül, hogy a fele sem igaz, el is veszítik sorra a pereket. Lásd Hadházy és a többiek.
Tudod, csak 2018, ban min. 120 elbukott sajtóper.
kereső
@Aki Én: Én majd akkor "vitázok" süket fülekkel,és vakokkal- amikor Lázár János vadászkastélya miatt történik feljelentés,és hozzáteszem vizsgálat,nyomozás!!!=(bár nincs is olyan fidess-es potentát, akinél ne lehetne nyomozni)-és ugyanigy nyilvánulnak meg,mint most Ujhelyi kapcsán.
Ezekhez képest a "három majom, lát,hall,és ordibál!
tulipan
@Shikari: Minek is kéne bárkinek, a zagyvaságaidat elolvasni?? :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.