Tarlós brutálisan rossznak nevezte a zuglói parkolási szerződést.

Karácsony úr még a saját pártfogóit is rezzenéstelen arccal bemártja, ha bajba kerül.

– mondta Tarlós István az ATV-nek annak kapcsán, hogy Karácsony Gergely beismerte, kétpárti parkolási mutyi megy Zuglóban. 

Tarlós szerint Karácsonynak gyanús kapcsolata van a Fidesz egy részével

Tarlós brutálisan rossznak nevezte a zuglói parkolási szerződést, és érthetetlennek, hogy azt Karácsony Gergely miért nem vétózta meg. Állítja:

a zuglói fideszesek egy részével gyanúsan jó a polgármester kapcsolata. Egy papírost is megmutatott.

A zuglói parkolásról és arról, fideszes kerület-e Zugló, Tarlós azt mondta:

Hát hogy válaszoljak erre udvariasan? Ott van például Újpest vagy ott van Budafok vagy Kispest. Szintén külső kerületek. Újpestnek, Budafoknak agglomerációja is van, lakótelepei is vannak, mégsem fizetős a parkolás. Ezek mondvacsinált dolgok, de a részleteibe nem akarok belemenni, a kérdésre konkrétan válaszolva: először is Zugló polgármestere, Karácsony úr mindig azt állítja, hogy nem ő kezdeményezte a parkolási övezetet. A lényeghez tartozik, hogy egyes polgármesterek mindig azt mondják, hogy a főváros jelöli ki az övezeteket...

Hozzátette, szerinte amennyiben egy kerületvezetőnek nem tetszik egy előterjesztés,

akkor nem tartózkodik, hanem nemmel szavaz. Ennek ellenére a polgármester úr látszólag tartózkodott, ott a Fidesz egy részével a polgármester úrnak a hírek szerint gyanúsan jó a kapcsolata.

Cikk- és címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

(ATV)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tarlós NERtárs! Óbuda - Békásmegyer sem igazán a belváros, mégis fizetni kell a parkolásért!
Mielőtt mesélni kezd, nézzen szét. Apropó! Tarlós egyértelműen a fidesz protezsáltja, miután azt csinálja, amit O.V. akar! lelkesen "támogatja" a főváros tönkretételét! Ha kell, tarra vágatja az egész várost, a Budai hegyekkel egyetemben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Talan azert jo mert Karácsony kompromisszumos megoldást keres, ellenben sarlossal aki a orban kutyalancan van.
Commenter
Kezdődik, vagy már el is kezdődött a lejáratás tarlós részéről. Ilyen volt már a tartozás kiszivárogtatása a Klubrádió műsorában is. Karácsony Gergely. igyekszik választók érdekében együttműködni azokkal a kormánypárti politikusokkal akikkel lehet, ilyen Márki-Zay Péter is.
Eladott Ország
Ha a tarlóssal találkoztok, kérdezzetek már rá, hogy az e-jegyekre kifizetett pénzekkel hogy állnak? És mi lett volna a feladata ez ügyben...444.hu/2018/12/06/tarlos-bevallotta-atverte-a-bkk-vezetese-az-e-jegy-rendszerrel
Tarlós, aki két hete mondta el, hogy a parkolómaffiával szemben Orbán parancsára neki kuss van, most számon kéri Karácsonyon, hogy megalkuszik. Tahó Pityu te meg az egész fidesszel jóban vagy.Ezt ugye már átélhettük a legutóbbi önkormányzati választások alkalmával, amikor a Fidesz jelöltjei minden egyes településen előadták a tutit: vagy ránk szavaztok, vagy itt döglötök halomra, mert egy büdös petákot nem láttok kormánytól. Na, akkor kellett volna legkésőbb kaszára-kapára kapni a polgároknak és elhajtani ezt a zsaroló bűnbandát a cafrangos, véreres naplementébe. De persze nem történt ilyesmi, mert a jómagyar hazafi svájcisapkája alá nem jut el az információ: basszus, ezek engem az én pénzemből zsarolnak! Nem, ilyesmi kivételes esetben történik – vannak átjárható svájcisapkák azért -, többnyire jön a morfondír: hádetélleg, ha nem a fideszesre szavazok, akkor baszhatjuk mi itten. Nem lesz közmunka, nem lesz lámpacsere, se új tető az iskolán, meg semmi nem lesz, csak kátyúk és pusztulat. És rászavaz a fideszesre és még úgy is gondolja, hogy agyafúrt volt. Holott önként tette a fejét a hurokba, mert végig nem gondolná a világ valagáért sem, hogy az tök mindegy, melyik párt van kormányon, a településeknek működniük kell. Azt sem gondolja végig a mi okos barátunk, hogy az a rohadt pénz, ami a polgármester pártállásától függően jön, vagy nem jön, az az ország közös pénze. Nem a kormányé és főleg nem egy párté. De plánehogy nem egy elbaszott gyerekkortól nyomoronc személyiségzavaré.
tudode
Mi az, hogy "gyanús kapcsolatai vannak"!
.
Normális országban, ahol a KÖZSZOLGÁK a KÖZJÓT SZOLGÁLJÁK, a közös nevező lenne a . n o r m á l i s, és nem az, ahogy a NER működik, MEGSZEGVE ESKÜJÜKET, mentálisan félelemben tartva
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, majd elkenjük a dolgot, DE AKI NEM, ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
De hát mit tehet Tarlós et. is ha nem szeretne ÚGY járni!
Nessy
Tarlós NERtárs! Óbuda - Békásmegyer sem igazán a belváros, mégis fizetni kell a parkolásért!
Mielőtt mesélni kezd, nézzen szét. Apropó! Tarlós egyértelműen a fidesz protezsáltja, miután azt csinálja, amit O.V. akar! lelkesen "támogatja" a főváros tönkretételét! Ha kell, tarra vágatja az egész várost, a Budai hegyekkel egyetemben.
colibri
Karácsonynak van jelene és jövője is, még ez a vén Tarlós igazán visszavonulhatna már. Unalmas, kínos és leginkább visszataszító stílusú ember.
Cicamama55
Tarlós képtelen kompromisszumokat kötni, így idegen számára, ha bárki a problémák megoldásokra törekszik. Magából indult ki, amikor ezt a nyilatkozatát tette...
Commenter
@Nessy: óbudán a kezdet kezdetén még SZDSZ-es színekben indult, vele is nagyot fordult a világ.
menekült
@Commenter: Hát, őt se fogják megválasztani díszpolgárrá a fideszesek.
Commenter
@menekült: a fidesz bármit kitalálhat és az ellenkezőjét is.
menekült
@Commenter: Igaz. Ahogy az ő kommunistáik jó kommunisták, az ő szdsz-eseik is jó szdsz-esek, aki most lojális a fidesszel, az bármit, díszpolgári címet is kaphat.
Fradigege
Zuglónak is vannak lakótelepei. Mi a lényeg a parkolási mutyi mögött? Arról nem esik szó, hogy mi a mutyi. Birom az ilyet.
Commenter
@menekült: úgy gondolom, hogy amennyiben tarlós valamilyen csoda folytán elvesztené a főpolgármester választást, akkor így kárpótolják.Végig kell nézni a március 15-i állami kitüntetettek listáján. Csupa fideszes művészből áll. A kormány (orbán) a szakbizottságok javaslatait is felülírta, szinte minden díj esetében (Jászai díj, Táncsics díj stb). A fidesszel nem szimpatizáló művészek eleve feketelistán vannak.
bencemacska
@Fradigege: ma, 10:56
Nem is egy. Pl. én a Füredi úti ltp-en lakom.
Ott kezdődött a probléma, hogy Kőbányán bevezették a fizetős parkolást, és attól kezdve a XIV. ker.-be jártak parkolni a kőbányaiak. Egy tenyérnyi fű nem maradhatott autó nélkül!
Kőbányán viszont kemény fidesz vezetés van, mindig nekik volt igazuk!
SystemError
Tarlós, aki mindenkit eladt szó nélkül..úgy, hogy közben még ő legyen a tisztalelkű...:)
SystemError
Tarlós, aki mindenkit elad szó nélkül..úgy, hogy közben még ő legyen a tisztalelkű...:)
CsipkeRózsa
Amennyiben Karácsonynak gyanús kapcsolata van a fidesszel, úgy a fidesznek is gyanús kapcsolata van Karácsonnyal.
justhpeter
Tarlós helyezkedik, mert ha véletlenül elszabadulna Orbán pórázáról, már senki sem ismerné meg.
Lepényleső
A fydessel soha,senkinek,semmilyen más kapcsolata nem is lehetett,erről a bán tett eleget?
S ki ne tudná ezt jobban annál,aki uralkodóját fényesebbre nyalta a napnál?
Fradigege
@bencemacska: Én is a Füredi úti ltp.-en lakom. De mi a mutyi. Azt tudom, hogy miért lett itt bevezetve a fizetős parkolás az Ond vezér és a Kerepesi között, de hol a mutyi. Lenyúlják a lóvét? Számla nélkül csinálják? Mert a parkoló cetli nem minősül számlának a BKV jeggyel ellentétben. Ez volt a hírekben. De semmit nem mondtak a háttérről, hogy mit játszanak ezek össze.
Desischado
Épp tarlós dumál, aki mindig arra fordul, qmerre a szélkakas! orbán csicskája!
Eladott Ország
Sajnos az elszomorító az egészben az, hogy egy elbaszott gyerekkortól nyomoronc személyiségzavar játszi könnyedséggel meg tudja vezetni az országot folyamatosan, évek óta. Ez a nagy baj. Én már lassan azt sem tudom, van-e még valami, ami egyáltalán bármilyen törvényes alapon működik. "Az állam én vagyok." De aki ma mondja, az is királynak készül, vagy már annak is hiszi magát. Csak jó volt valamire az a guillotine hajdanán...
papa.49
Bolondistók te kinek a seggét nyalod ezerrel ???
Hát a csutitetűjét, úgyhogy KUSS !!!
csipetke
"Tarlós szerint Karácsonynak gyanús kapcsolata van a fidesz egyrészével"
Mindenki más szerint tarlósnak gyanús kapcsolata van a fidesz egészével. (lévén tarlós orbán kesztyűsbábja)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.