A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a kormányt, hogy a magyar egészségügyre és az oktatásra költse a határon túli fociakadémiákra szánt pénzt. a kabinet már a 10. fociakadémiát építi a határon túl, a magyar adófizetők pénzéből, miközben a magyarországi közintézmények tartozása eléri a 40 milliárd forintot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Tiszta, igaz beszéd. Ez HAZAÁRULÁS!!!
Nem gondolom, hogy bárki azért fizet világelső áfát, Eu-s átlag feletti adókat, hogy a korrupt kormány szavazatvásárlás okán külföldön herdálja azt el.
Ha nem lennék olyan intelligens mint amilyen vagyok, akkor azt mondanám, hogy a qrva anyjukat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Ezt senki sem érti,hogy miért csinál úgy orbán,mintha a saját pénzét költené a külhoniakra.Az itthoni tökfelesleges stadionok építését sem értjük,mert lassan minden szurkolónak saját szektora lesz.Ahová nagyon kéne a pénz,oda nem költenek.Felháborító a fidesz és orbán hozzáállása a dolgokhoz.Abszolut igaza van a DK-nak
Peller Anikó
@csipetke: Mit nem értesz? Aki Én pontosan elmondta egy mondatban, szavazatvásárlás külföldön.

Belföldön ugyanez megy, szavazatvásárlás. Választás előtt sonka, kolbász a cigóknak, Erzsi, rezsi a nyuggereknek, milliós fizetésemelés a képviselőknek, hogy ne minket képviseljenek hanem a gecit.

A foci az meg a kedves vezető hobbija. A gyerekcsinálás is.
csipetke
@Peller Anikó: Ez világos,de itthon mijaszarnak ennyi stadion?Már minden kertvégibe van egy.Cserébe 4-5 évenként nyernek egy meccset a csámpáslábúak.Erre vajon hányszáz milliárd ment el?
Peller Anikó
@csipetke: A foci a kedves vezető hobbija. Kész. Pont. Sokszáz.

Kiskorában talán gömböc gyerek volt, azt mindig mentek a szomszéd rajkók, hogy focizzanak vele. Lehet jól gurult és most áll bosszút. Mindenkin.
csipetke
@Peller Anikó: A gömböcséget azóta se nőtte ki,most is gurul.De legalább példát mutatna hogy sportos alkat,de ez csak egy 1. 60X1. 60-as hordó
Borsodi
Hazaárulóknak mért nem jár a tisztességes jutalom,a kötél általi halál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.