Németh Szilárd feltehetően nem érzi igazán vitaképes állapotban magát, hiszen a Citromfa Politikai Műhely meghívására - vagy rájuk erőszakolva - előadására, amit a Miskolci Egyetemen tart, kizárólag titokban szerveztek hallgatóságot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem volt az titok.
A város összes olyan lakosa, aki max. két (kettő) elemivel rendelkezik, az mind meghívást kapott az eseményre. A sikeresség eredménye érdekében és főleg az esetlegesen felmerülhető kérdések kivédése érdekében a meghívó fizet a meghívottaknak. Az előadó szellemi és erkölcsi szinvonalát ismerve az óvatosság nem indokolatlan.
justhpeter
Hogy áll a piackutatás ? Hány jelentkező lett volna ? Megtelt volna a DVTK stadion ?
RonaGyuri
Egy családi anekdota szerint Alex, aki kamaszt kora óta él francia nyelvterületen, s gyakran keverte össze a két nyelvet. Egyszer tolmácsolásként tudta közölni - a poén szerint magyarul -: ez akkora marhaság, hogy inkább nem fordítom le! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.