Nekiment a németeknek, az Európai Néppártnak és Manfred Webernek is a Német-Magyar Barátság díjjal kitüntetett kormánybiztos és Terror Háza-főigazgató.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ezt a történelem hamisító kurvát kéne egy rohadt nagy lapáttal pofán baszni, ha lehet többször is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ü
És amekkora újgazdag, orbánosra paraszti, az ember ki is nézi belőle. Ezt tanulta és tanulja a Fidesz csürhétől. És még keres is rajta.
SystemError
Ezt a történelem hamisító kurvát kéne egy rohadt nagy lapáttal pofán baszni, ha lehet többször is.
papa.49
Szerintem meg nem csöcsörészték meg a németek ezt borzadályt, olyan ronda, hogy csak csúzlival vállalnám az etetését )))))))))))))))))))))))
terlasz
Egy tasli? Egész kedves, szolid asszony lett Mariskánkból. Mondott ő már ilyet is: "...egy tisztességes helyen az ember ilyenkor lecsatolja a fegyvert, és lelövi, mint egy kutyát...".
desiro
Kancsi marcsi téged kellene jól pofán vágni egy szívlapáttal.
nezelodo
Isteni szerencse, hogy a Marisnak nincs felesége, mert csak a kecskeméti kórház pácienseinek számát gyarapítaná! Azért a férjét sem irigylem, és nem hiszem hogy nyugodtan alszik mellette, amióta a sallerosztós Orbán barátságával dicsekedhet az asszony!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.