LALI KIRÁLY, NO MEG AZ INTELLEKTUS Szerinte egy ellenzéki városvezető "a települések között, a forrásokért zajló versenyben komoly veszélyt jelent. " A májusi EP-választás mindent eldöntő tétjéről, az októberi önkormányzati választás veszélyéről beszélt szerdán Siófokon Kósa Lajos a Polgári Kávéház sorozat vendégeként. "Egész Európa és Magyarország jövője múlik a májusi európai parlamenti választáson,"

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lali-király esete az intellektussal

A siófokiaknak nem kell Debrecenbe menniük, a tömény bornírt baromság házhoz jön

Miközben Őfenesége a Zöldfoki szigeteken fejleszti földrajzi erényeit, jó félezer km-re a partoktól okosítja az Afrikai kontinenst a bevándorlásról, egy eredetileg lakatlan szigetcsoporton!, a derék kivénhedt páva-kakasnak Siófok városa jutott. Nem csak megcsillogtatta elképesztően hiányos intellektusát még a szájára is vette. Somogyország vice-fővárosában – ahogy a néplap utódja erről beszámol -: „a Polgári Kávéház című siófoki rendezvénysorozat szerdai előadásán, Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke politikai helyzetelemzésre hívta az est vendégeit.”
„A migráció és a politikai érdekek összefüggései, Európa sorsa és a kontinens országainak világgazdasági helyzete volt a téma”.
Elmesélte, hogy szerinte: Európában „politikai felállás és a választói akarat nem találkozik” és, hogy „az európai baloldal számára azért is fontos a bevándorlás, mert az iszlám hátterű szavazóbázis tudja hatalomban tartani őket”. A májam nem engedi, hogy ne tegyek említést arról a tényről, hogy Európában a szavazati jog csak állampolgároknak jár, s azt meg csak úgy – főleg szavazatikért – a Fidesz szokott, na jó a KDNP-nevű fiktív pártocskával karöltve!.
A legmókásabb azonban az volt, hogy: „a hazai ellenzéknek értelmezhető programja, és intellektuálisan jelentős vezetői sincsenek.”, amiben az igazi poén, hogy ezt pont ő volt képes felemlíteni!!! =))
Grafix69
Intellektus , igen , vagyis nem , izé , hogy is van ez a Hutik , ja nem a Tiszuk vagy mi ? ., Izé ,
solidedge
Sajnos a Fidesz vezetője is csak egy hataloméhes, demagóg senki.
justhpeter
Hiányoltam Harrach urat. Lala és az öreg Peti a fideSS-kdnp legjobb reklámemberei. A hülyeség teljes listáját fel tudják vonultatni egy mondatban. Cirkuszban, kabaréban megtapsolnám őket, de itt csak a lopkodás elkenése a feladatuk.
kissé felnőttem
ez igaz rátok is sajnos, meg örökösnőnk se jutott látod látod micsoda világ ez? sőt jobb már nem is lesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.