Emlékezzünk ezen a szép napon Pintér Sándorunk tevékenységére! Videó a forrás linken Pintér Sándor megkerülhetetlenül fontos figurája a magyar közéletnek: nem csak az Orbán kormányokban vállalt, örökös belügyminisztersége, hanem a rendszerváltás előttre visszanyúló rendvédelmi pozíciói miatt is. Ha érdekel, hogy mik Pintér Sándor politikai karrierjének kevésbé ismert, de épp ezért izgalmas részletei, akkor ezt az adást egyenesen neked készítettük!

Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Azt hiszem, még Soros is csak gyenge kezdő ehhez az üzleti zsenihez képest. 15 év alatt sikerült kőkemény "munkával" összehozni nekije mintegy 1500 négyzetméternyi lakást, kb. 750.000 négyzetméternyi birtokocskát (Jockey Ewing is csak vízhordó lehetne nála) Egyébként is egy puritán családja lehet Pintér elvtársnak, hogy 15 év alatt összejött, mintegy 2 MILLIÁRDnyi megtakarítás. Hoppácska. Ja igen, ha valaki nem cserélgeti évente az autóját, hanem megelégszik egy 20 éves Wartburg.
"Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz."
(József Attila)
Pintér : Miniszterelnök úrnak jelentem.
Az országban rend van!
Don Pintérnél vannak az ügynökakták a kisztitkárelvtársúrról, a kisztitkárelvtársúrnál pedig az olaj akták Don Pintérről, ennyike. Csak az a baj, hogy nem az akasztófán lóg ez a két bűnöző mocskos szarházi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.