Bevitte a házába a sajtót Ujhelyi István, miután olyan hírek jelentek meg, hogy az első fokon börtönre ítélt SZEVIÉP-vezető azt állította, ingyen újították fel az EP-képviselő negyvenmilliós luxusházát. A luxusmedencéről kiderült, hogy kétszer két négyzetméteres, és nagyjából semmi nem az, aminek a drónnal készült felvételeken mutatták.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
@Eladott Ország: OK. Mirabilis! Köszi az infót! De akkor 2 x 2 (négyzet)méteres?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@TASzSz: Igen 2 x 2 m-es kisebb mint a nemzet vejkójának lábmosója. Látta ország-világ a televízióban, kivéve a "migráncs" tv-t, a fidesz párthíradóját, amit 80 milliárdért ( hanem többért) tartunk fenn közpénzből.
TASzSz
@Eladott Ország: Még egyszer köszi, Mirabilis!
csak úgy....
mondjuk a lázár birtok után ez egy nevetséges dolog, mert ha a kósa mamájára gondolok,akkor az is gazdagabb mint ez a csóró Ujhelyi...
solidedge
Van az egyik szomszédom udvarában egy nagyobb lavórnyi tavacska ahol a gyerek teknőse lubickol. Már előre röhögök mekkora luxusadót fog fizetni a kivagyi marha.
csak úgy....
attu magamalá pisálok,hogy ujhelyinek el köll számolni a közvélemény elött egy baxott nagy 2X2 es luxus medencével és viktornak a csuti stadion? az a nép ajándéka ? ploiesti ?
papa.49
Nagyon jól tette, és indítson is minden firkász ellen eljárást aki hazudozott az ügyében !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.