Titkosította a minisztérium a fóti Károlyi István Gyermekközpont felszámolására vonatkozó adatokat. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő ezért bírósági úton szerezné meg őket. Hiába próbált közérdekű adatigényléssel konkrétumokat megtudni a fóti Károlyi István Gyermekközpont tervezett megszüntetéséről Szél Bernadett, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) elutasította az adatok kiadását – azokat ugyanis tíz évre titkosították. A politikus jelezte: pert indít az Emmi ellen.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Nessy: Lőrinc barát? Nemzet vejkója? Senkit sem érdekel mi lesz a kiszolgáltatott, hátrányos helyzetű sérült gyerekekkel...ennyire humánus és emberi ez a kormány. Az EMMI-t nem csak ezért kellene már beperelni! A lerohasztott egészség és oktatásügyért is. Érdemes elolvasni a 168 óra cikkét erről is, hogy csak tovább amortizálódik minden...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Rosszabb lesz mint a szocializmus. Mostanra kinyílt a szemük a ruszkiknak és minden kell nekik.
bence
Ez van amikor teljesen szét van lopva az ország ! Létezik még olyan ami nincs titkosítva ?! Persze , hogy nem ! Gondoskodott róla orbán és bandája , hogy semmi ne legyen titkosítás nélkül !
Madácsi Pali
Meg a jó büdös fasiszta, rabló, haramiák nőnemű felmenőit akik az ősi mesterséget űzik! Ez nem állambiztonsági hanem pofátlan g^ciségi kérdés.
tudode
A félresikerült TITOKGAZDA visszaél minősítési jogával akkor, amikor a FÓTI GYERMEKVÁROS megbuzerálását ÁLLAMTITOKKÁ minősíti, mivel a GYERMEKEK hol léte SEMMILYEN módon nem veszélyezteti az ÁLLAM bármi működését.
.
Azt igen, hogy minden jel arra utal, hogy ZSIBIZÉSRE készül a jogilag vitatott Maffia állam:
..
---- A legfideszesebb civil szervezet a kiürítésre váró fóti gyermekváros szomszédja
.
24.hu/belfold/2019/03/29/a-legfideszesebb-civil-szervezet-a-kiuritesre-varo-foti-gyermekvaros-szomszedja/
.
www.atv.hu/videok/video-20190418-szel-bernadett
.
Akik kiszolgáltatott GYERMEKEKKEL cicóznak, és KÉPESEK egyéb ALJASSÁGRA "is"!
CsipkeRózsa
Most már minden második törvény arról szól, hogy hogyan kell ellopniuk azt, ami még megmaradt.

Persze azt is csak "titokban" tudhatnánk meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.