A mi különlegességünk abban áll, hogy demonstrálni tudjuk, vannak értelmes felnőtt emberek, akik nem hajlandók szolgai módon, befogott szájjal, becsukott szemmel asszisztálni ahhoz, hogy az országból egy csoport a saját maga bizniszét csinálja – jelentette ki Donáth László lelkész, az MSZP kezdeményezésére létrejött „bölcsek tanácsának” tagja. A médiában csak „bölcsek...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Mit hazudtok? 9 éve ezt csináljátok! Morzsaért ismeritek el ezt az illegitim rablóbandát! Közben megaláznak, félresöpörnek benneteket!!!
Arra se vagytok képesek hogy összefogjatok: egy jelölt/ egy lista mindenhol !!!
Oszoljatok felfelé mielőtt még dühösebb leszek !!!
Madácsi Pali
Dehogy nem! Legitimáljátok az Orbángyűlést. Sehol nem veritek az asztalt a bajszos ávós házmester megengedhezetlen megnyilatkozása miatt, amit a birói fuggetlenségről mondott, hisz már csak az áll a teljhatalom útjában." Bábu vagy, bábu vagy, valaki irányít."(KFT).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.