Szijjártó Péter nyilatkozott a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában,és hatalmas liberálisozás közepette megfejtette a világot. Világméretű liberális álhírgyárak működnek, amelyek világméretű hazugságokat terjesztenek, s úgy támadnak meg embereket minden alap nélkül, hogy azt igazságnak állítják be - mondta Szijjártó. Aki patrióta politikát folytat, aki ki meri mondani, hogy a saját országa az első, a vallási, nemzeti, kulturális identitás fontos, és fallal meri megvédeni az állampolgárok biztonságát, az ellen "hadjáratot folytatnak", s megpróbálják hazugságokkal lejáratni - mondta a miniszter. Ez a jelenség Európában sem szokatlan, és ez a bánásmód a magyar kormánnyal is, hiszen az összes "jogállamisági mázzal leöntött" támadás az álhír kategóriába tartozik - hangsúlyozta Szijjártó,és elmondta, Magyarországon a legolvasottabb, a legnézettebb és a leglátogatottabb médiumok mind kormányellenesek, vagy kormánykritikusok.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ha az 52 % azt olvassa. Csak felétek kétharmad.
advocat
Mert azokat nem Bayer és társai féle firkászok/seggdugaszok írják. Olvashatók. Ennyi a titok! De ehhez már 50 feletti IQ kellene.
bencemacska
Mert ki akarja azt a sok marhaságot olvasni, ami a vízcsapból is folyik egész nap
arcmás
Ez azért van, mert a kormányellenesek (a kormányellenesek nem bírják az oroszokat, a nácikat, a hazugokat, a tolvajokat, a szőrös álbirkózókat - meg úgy az egész dzsuvát nem bírják, ami tőletek, belőletek, idült parasztokból ered) tudnak olvasni - ha kell, ha nem, a sorok között is -, míg a kormánytámogatók, meg nem.
Ennyire egyszerű ez a tortánét.

Az egyik serpenyőben csak buta bunkók vannak, míg a másik serpenyőben nem csak buta bunkók vannak.
Innentől kezdve a választás egyszerű (neked is, te egyszerű?).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.