Nem akarta nagydobra verni, nem büszke rá és a médiát sem akarta végighaknizni döntésének okaival. Egyszerűen csak fogta a családját, a cókmókot és úgy döntött, hogy elege van a mindenhonnan ráömlő szennyből. 2450 ember háziorvosa volt, szerették, a regnáló elűzte!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez az, amikor a gyűlölet kampány miatt olyanok is elmennek, akiket ugyan a környezete nem bánt, sőt szeret és tisztel, de frusztrálja ez az állandó média háború!
Eladott Ország
Csenyéte, Nagyhuta, Telki – Az abaúji településen egy év alatt keresnek annyit az emberek, mint a Pest megyei Telkiben egy hónap alatt. Csenyétén az embereknek sokszor ennivalóra sincs pénzük. A bolt előtt álldogáló emberektől pedig azt tudtuk meg, hogy nyár végén csipkét szednek, abból van egy kis jövedelmük, máskor meg kukázni járnak Kassára vagy Miskolcra. Nem ritka, hogy csak egy kis vakaró kerül az asztalukra, amit lisztből, vízből, szódabikarbónából készítenek az asszonyok. Közmunka is van, de csak néhány hónapig, a segély pedig nagyon kevés.
www.boon.hu/csenyete-a-legszegenyebb-falu/3246762
Nessy
Ez az, amikor a gyűlölet kampány miatt olyanok is elmennek, akiket ugyan a környezete nem bánt, sőt szeret és tisztel, de frusztrálja ez az állandó média háború!
tudode
Személyesen ismerem dr. Bougrlát!
.
A családja KIŰZETÉSE "is" intő példa, hogy hova vezet a GYŰLÖLETKELTÉS, pedig évtizedek óta tisztességesen teszi a dolgát:
.
----- Oszama családját az idegengyűlölet űzte el Magyarországról
.
hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/oszama-csaladjat-az-idegengyulolet-uzte-el-magyarorszagrol-1405593
.
Elképesztő az, hogy AZOK keltik a gyűlöletet, akiknek két SANSZA lehet:: bármi áron GYŐZELEM, vagy az amelyet KIÉRDEMELNEK/TEK!
Nessy
Aztán majd jön a nyaff - nyaff a betöltetlen praxisokért! De hát ezt akarják "a zemberek"! Nem kell ide holmi jött, ment fekete! Akkor most tessenek kilométereket utazni, hátha találnak orvost, ha baj van!
Eladott Ország
@Nessy: Addig ment a rasszizmus az országban, hogy a nigériai orvos besokallt. Egyébként sok arab származású orvos is dolgozik az országban, ki tudja még meddig. Ez a rohadt fidesz bűnbanda a magyar orvosokat sem becsüli meg.
cikicakk55
Vajon meddig csinálhatja ezt ez a kormány? A legnagyobbat pont azokon csattan az ostor akik tehetetlenek a jelenlegi rendszerrel szemben,hisz élelemre nincs pénzük,nem,hogy neki lóduljanak a rendszer ellen akár tüntetni,akár harcolni. Annyira rossz mikor lebirkázzák a magyar embereket a magyar emberek! Rengetegszer olvasom,hogy " ti akartátok,ti választottátok meg,2,8 millió ember akarta" ezt a mocskos diktátort. Nem,nem akarta az ország 2/3 része. Akinek van egy kis sütni valója,az tudja,hogy a nép nem akarta a Fideszt.csak az Alkotmány semmibe vétele,illetve sárba tiprása, a választási törvények átírása, számítógépes csalás,zsarolás,félelem keltés okozta a győzelmüket. A Magyar embereknek nincs lehetőségük arra,hogy leváltsák ezt a kormányt hivatalosan,jogszerűen. Ahhoz meg túlságosan képzetlen a lakosság legnagyobb része,hogy fegyvert merjen ragadni. Még is milyen fegyvert,honnan,miből? Az a legkönnyebb,hibáztatni az embereket.Nem volt ebben az országban soha ilyen komoly gyűlölet az emberekbe,mint ami napjainkban történik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.