Azt állítja, Kósa az anyját használja strómanként.

Több tízmillió forintos megrendeléseket kaphatott Kósa Lajos anyjának cége a debreceni önkormányzattól
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Kósa Lajos 83 éves édesanyjának új cége nyomdai előkészítéssel és reklámtervezéssel foglalkozik, és nem mellesleg több tízmillió forint értékben kapott megbízásokat a debreceni önkormányzattól és annak cégeitől

– mondta el vasárnapi sajtótájékoztatóján Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció debreceni önkormányzati képviselője.

A képviselő adatigényléssel fordult az önkormányzathoz, hogy megtudja, állt-e az önkormányzat szerződéses viszonyban a Kaméleon Dizájn Kft-vel, Kósa anyjának legújabb cégével.

A megkapott dokumentumokból kiderült, hogy

a cég és a debreceni önkormányzat, az önkormányzat tulajdonában lévő Vagyonkezelő Zrt., valamint annak tagvállalatai között több tízmillió forint összértékű szerződés állt- és áll fenn.

Nagyjából 200 szerződés született 15 év alatt, a vállalat rengeteg megrendelést kapott, és kap ma is, az önkormányzattal például már Papp László polgármestersége alatt, 2018. decemberében is volt él szerződése – a politikus édesanyja tehát sikeres vállalkozást kaparintott meg.

Varga hozzátette, hogy sajtóinformációk is megerősítik, hogy nem csak Kósa édesanyja az egyetlen fideszes szál a Kaméleon Dizájn Kft. történetében, Kósa Lajos jó barátja, az a Rácz Róbert is „aktív résztvevője volt a cégnek”, aki a Hajd-Bihar megyei kormányhivatal kormánymegbízottja, régebben a megyei közgyűlés elnöke volt, és egészen a múlt évig a Fidesz parlamenti frakciójának is a tagja volt.

(merce.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ez a Nemzeti Együttműködés Rendszere, erre szavazott az ország.
dr. prédikátor
Na igen, a kupaklala anyjának van disznyófarmja is!!! A legnagyobb disznyó a saját fia!!!
Eladott Ország
Ha a Lali kaphatott pedagógusnapon kitüntetést, akkor semmi se lehetetlen. Sertéstenyésztő és gázszerelő polihisztorok országa. Ennél nyilvánvalóbb lopást és csalást nehéz lenne kitalálni, mégse lesz botrány belőle. A mai Magyarországon legalábbis nem. Ha Kósa strómanja a saját anyja, akkor Orbán anyja Mészáros Lőrinc? A pofátlanság a Zöld-foki szigetekkel határos.
uploads.disquscdn.com/images/f05af75f17a29e23a00330041a3325acd8a91ee63ed8479084870ae62b8f26b9.jpg?w=600&h=315

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.