A napokban szavaz a parlament a családvédelmi akciótervről, amely ellenzéki vélemények szerint kifejezetten a tehetősebbeknek kedvez, szakértők pedig úgy látják, ettől nem nő meg a szülési kedv. A pénz önmagában még kevés.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Vegyünk egy igen érdekes példát.
Fogy a lengyel. Egyre kevesebb gyerek születik és ezzel Lengyelország jövője kerül veszélybe.
Kb. 3 éve a bevándorlók közöttt a lengyel nők a szülésszámban megelőzték a pakisztániakat és az első helyre jöttek fel. Egyre több lengyel nő szül. Hol? Nagy-Britanniában.
Körbekérdezték őket. Nem kapnak csokot, nem kapnak a négy gyerek után adókedvezményt, nem kapnak lakáshitelt, elengedést, meg egyebek. Ellenben @1magyar meglátása nagyon is helyénvaló. Van megfelelő jövedelem, orvosi ellátás, óvodai, iskolai program. Van jövőkép a gyermek felneveléséhez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
herczeg0210
@Shikari: Természetesen amilyen az Adjon Isten olyan a fogadj Isten is! Biztos, hogy ilyen barmot nem fogok "körbe keresve" üldözni, miután ezt sem én kezdtem, ja meg még annyit, hogy ott rohadj meg ahol vagy. Barátilag.
herczeg0210
Hülyékkel sajnos nem lehet vitatkozni, ezt már nálam bölcsebb emberek is megmondták, olyan mintha galambbal sakkoznál. Összevissza rugdossa a bábukat, szarik a sakktáblára és meg van győződve róla, hogy nyert. Nyertél apafej, de nem lettél bölcsebb egy dekát sem. Felejts el egy életre. Barátilag... Ha nem megy kitöröllek egy pillanat alatt, egyébként meg ha van Anyád s miért ne lenne, mert minden marhát anya szül, ne menj vissza a picsájába mert ott jó dolgod volt, menj Apád faszába ,mert ott szűken leszel...
advocat
Kedves Gyuri! Ne izgulj, ez még Ratkónak sem jött be. És a háború utáni baby boomot ennek is vélem és nem Rákosi pajtásnak. (Még úttörő voltam. Akkor.)
advocat
@Shikari: Szép hosszú! Ezért nyilván a pénztár többet fizet.
advocat
@lusta: Ja! Így is lehet? Katika! Figyelsz?
Lepényleső
A reinkarnáció nem kizárt,s nem feledte programját?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.