A bérlakásért egy budai házat adott, így havonta alig 32 ezret fizet az I. kerületnek. Indexes cikkre utalva kéri, ne baszogassák.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
És ki kapta azt a 70 m2-es budai agglomerációban lévő házat? Kinek kellett az önkormányzatnál?
justhpeter
Kit érdekel, hova költözött a "lovag". Az egész "lovagrendnek" kellene elköltöznie valahova Alsó-Szibériába.
Dr plágium
Muszáj közel lennie ahhoz akit szorgosan tisztogat (hátulról).
Eladott Ország
Ti anyatoszó, hazaáruló büdös gecinyelők, a bérlakásprogramot leszarjátok, de azok, akik megtehetnék, az ár töredékéért bérelnek luxuslakásokat. Remélem análisan meglátogatnak majd titeket a börtönlakók.
Eladott Ország
A fidesz ötös számú erkölcsi zászlóvivője 32 ezer forintért bérel lakást a budai Várnegyed közepén. Idén februárban költözött Bayer Zsolt az új lakásba, egy másik – szintén önkormányzati – lakást cserélt el a Gundel-menzához közeli örökölhető bérleményért. Én nem ismerem az önkormányzatok bérbeadási gyakorlatát, de úgy tűnik, van benne egy passzus, miszerint havi egymilliós fizetés alatt ilyesmit nem kaphat senki. Nekem meg valamiért az volt a fejemben, hogy a bérlakásokat mondjuk fiatal házaspárok igényelhetik, hogy el tudjanak indulni az életben. Esetleg olyan devizahitelesek, akik gyerekkel kerültek az utcára, dolgoznak a szülők, de albérletre a jelenlegi árak mellett esélyük sincs. Hogy ők talpra tudjanak állni. De nem, mert Palkovics Lászlók, Bayer Zsoltok és Habsburg főnemesek jutnak önkormányzati bérlakásokhoz olcsón. Jajó.
telegdilaci
@RonaGyuri: Megy a csahos kutya a gazdija közelébe! hátha szüksége lesz rá.
telegdilaci
@Eladott Ország: Tényleg nincs is korrupció Magyarországon!
Aki Én
A fidesz feljelentette Márki-Zayt, mert köze van egy vásárhelyi lakáskiadáshoz.
Ő még piti kezdő.

hvg.hu/itthon/20170808_Extrem_arres_Zsidai_23_ezerert_berli_az_ingatlant_amivel_havi_26_milliot_kereshet
tudode
Annak a GITTEGYLETNEK, amelyet ez az öt, hat POLITIKAI KALANDOR a 90'-es évek megalakított, az IFJÚSÁG átverése volt, hiszen az országon TAPOSÓ nyikHAJOK "hadicselének" HALÁLOS ÖLELÉSÉBEN fetreng az ország 30 év után!
.
Akik KITARTÓAN már RABLÓGARÁZDÁLKODÁST folytatnak, kik is azok, akikről elmondható MINDANNYIUKRÓL, hogy a stílus maga a gazEMBER!
.
Nézzük csak: NEMZETHY pecás, köteles, alapból hazudozós, tisztítatlan szájú, imádkozó sáska vadász, a paradicsomból kiűzetett ÉSZLÉNY, és a HOZZÁJUK CSAPÓDOTT megélhetési cinkostársak!
.
bookline.hu/product/home.action?_v=Punkosti_Arpad_Szeplotelen_fogantatas_&type=22&id=87563
.
nol.hu/archivum/archiv-6401-2430
.
Azzal, hogy az ORSZÁG SARA, hogy ezek a POLITIKAI SENKIHÁZIAK még mindig fosztogathatják a VÉRREL ÁZTATT jogait az állampolgároknak. A cuccolás az eltörpül amögött, hogy törvényesítetten rabolHATNAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.