Bár eddig is az I. kerület lakója volt, nemrég egy másik önkormányzati lakást is szerzett a budai Várnegyed szívében Bayer Zsolt kormánypárti publicista – tudta meg a 24.hu

Bayer Zsolt 32 ezer forintért bérel önkormányzati lakást a Várban – trágár választ küldött a leleplezőnek
Fotó: Youtube

Bayer elképesztően olcsón, havi 31 737 forintért bérli az Úri utcában található lakást, amely mindössze pár száz méterre van Orbán Viktor rezidenciájától. 

A Budavári Önkormányzattól kikért adatok alapján az újságíró tavaly szeptemberben lakáscserével jutott hozzá a 49 négyzetméteres ingatlanhoz. Miközben Bayer 32 ezret sem fizet havonta,

egy hasonló méretű lakás átlagos bérleti díja a legnagyobb ingatlanportál szerint ennek a tízszerese is lehet az Úri utcában.

Lakáscsere esetén egyébként az I. kerület lakásrendelete alapján valóban úgynevezett költségelvű lakbért fizet az új bérlő, ám a fideszes többségű önkormányzat egy új szerződéskötés esetén bármikor felülbírálhatná a bérleti díjat, és a lakásrendelet módosításával emelhetne azon, hogy a kerületet ne érje vagyonvesztés.

Bayer Zsolt válaszában azt írta a 24.nak, hogy egy 70 négyzetméteres családi házat adott cserébe, és tízmilliót költött a felújításra – ezzel is gyarapítva az önkormányzat vagyonát.

Majd megjegyezte:

Szokjanak le végre arról, hogy mindenkit baszogatnak, aki merészel a várban lakást szerezni magának ilyen módon.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rohadt csicska. Remélem szofisztikált a megfogalmazás: elmész te a qrva anyádba, te mocskos szarház! Legalább a szlovák rendszámot leszerelte már a kocsijáról? Ez a nyomorult SZARJANKÓ bunkóz le másokat. Szégyen , annak idején Kádár seggét kezelte,most meg Viktor segge a soros. Bunkó PARASZT! Elnézést az igazi parasztoktól.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fzsurpubi.hu%2Fshared%2Fhirek%2Fbelpol%2FTyler%2Fm%25C3%25A1rcius%2FBayerPatkany.jpg&key=XgTyT_XiiZ4ernh7EYOv1w&w=600&h=340
Azért költöztél a várba, hogy közel lehess Orbán segglyukához? Te patkány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
@Shikari: "Nem kell őket szeretned. Elég csak tudomásul venned, hogy a legtámogatottabb magyar párt!" Ez ...ha igaz...akkor nagyon szomorú..mert a magyar társadalom silány szellemi értékeit jelzi!
advocat
Zsolti! Azért az uriemberség távol áll tőled! Csak erre van szókészleted?
tudode
Ez a módi a KIÖREGEDETT "fiatal demokratáknál"
.
Pedig kicsiben NEM KISPÁLYÁS az EGYETEMET VÉGZETT kocsis
.
----- Bayer Zsolték trükkje: visszaszerezték a vári önkormányzati lakásra cserélt ingatlant is
.
24.hu/belfold/2019/04/05/bayer-zsolt-budai-var-onkormanyzati-lakas/
.
Attól, hogy TRÁGÁRKODIK sötét ez a zsibizés!!!
Eladott Ország
@advocat: ma, 12:58; A számlát a fideszes vállalkozó haverok már kiállították (10 milla) csak úgy mint az Uniós számlákról.
Minél több annál jobb elv szerint, hogy Zsótika kevesebb bérleti díjat fizessen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.