Tíz ellenzéki képviselőnő arra kéri Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét, hogy szólítsa fel lemondásra a fideszes Pócs Jánost.

Megrohamozták a Parlament folyosóján Pócs Jánost az ellenzéki képviselőnők. A fideszes politikus nem állt szóba velük, sietősen távozott.

A szocialista, jobbikos, DK-s, LMP-s, párbeszédes és független politikusok azért tartottak kedden, Budapesten közös sajtótájékoztatót, mert korábban nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen

Pócs János egy kazánba zárja egy cigány származású alkalmazottját, akit felgyújtással fenyeget.

Varga-Damm Andrea (Jobbik) azt mondta: a mai magyar demokráciában elfogadhatatlan, hogy egy társadalmi csoportot így megbélyegezzenek és megszégyenítsenek. Szerinte, ha Pócs János jobbikos lenne, akkor a legfőbb ügyész már elrendelte volna a nyomozást.

Szabó Tímea (Párbeszéd) hangsúlyozta, hogy a képviselő tette olyan gyalázatos, ami után nemhogy a parlamentben, de a közéletben sincs helye. A politikus arra szólította fel a Fideszt, hogy álljon ki, nyilvános ítélje el a cselekedetet és mondassa le a képviselőt.

Vadai Ágnes (DK) azt mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt hetekben sokat beszélt az Európai Néppárt "hasznos idiótáiról", de keveset beszélt a Fidesz "haszontalan idiótáiról". A vészkorszakban megölt romák számát meg sem lehet becsülni, azt harminc- és hetvenezer közé teszik – hívta fel a figyelmet. A Fidesz azonban az utóbbi években megpróbálja relativizálni a vészkorszakot – fogalmazott.

A miniszterelnök úgy mutatja be magát, mint aki fellép a szélsőséges megnyilvánulások ellen, de saját párttársa esetében nem teszi meg a szükséges lépéseket – közölte Vadai Ágnes. Hozzátette: ezért is fordulnak Kövér Lászlóhoz.

Gurmai Zita (MSZP) leszögezte: aki a holokauszt után is emberek elégetésével viccelődik, annak nem egyszerűen rossz a humora, hanem "egyszerűn náci". Egy normális országban egy képviselő a videó megjelenésének másnapján lemond, és ha nem így cselekszik, akkor saját pártja vagy frakciója zárja ki – hangsúlyozta.

Pócs János próbálja menteni a menthetetlent és próbál hazugságok mögé bújni. Meg akarja úszni a botrányt, mert erkölcsei gyengék, tartása pedig nincs – fogalmazott.

Bősz Anett (független) azt mondta, hogy a jelenlegi magyar kormány antiszemitizmusa és rasszizmusa sok esetben "egyáltalán nem annyira burkolt, mint amennyire látszik". Pócs János nagy szolgálatot tesz a Fidesznek, amikor nyilvánvalóvá teszi az antiszemitizmust és azt a rasszizmust, amit a "magyar kormány fedő alatt tart" – közölte.

Szél Bernadett (független) kijelentette, hogy Pócs János nyíltan antiszemita és nyíltan rasszista. Orbán Viktor pedig személyes felelősséggel tartozik azért, hogy antiszemita és rasszista embereket tűr meg a saját frakciójában – közölte.

Hohn Krisztina (LMP) csak annyit mondott, hogy Pócs János magatartása méltatlan egy képviselőhöz. Hozzátette, hogy mélységesen felháborítják a történtek és mindazoktól elnézést kér Pócs János helyett, akiket az eset szintén felháborít.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez az a kultúra, amit állítólag meg kell védeni, ez az a mélyen keresztény életérzés, amelynek felsőbbrendűségére hivatkozva szabadság harcolunk kilencedik éve a pusztuló, hanyatló, eltévelyedett Európával. Pócs János természetesen nem fog lemondani, sőt, pár nap múlva a feledés homályába vész az egész történet. Pontosan ugyanúgy, ahogy minden embertelen és vérlázító görénységük, amit röhögve elkövettek. Mert igen, még mindig egy leszedált ország tapsolgat a szarnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Na, itt egy újabb gumicsont, amin lehet rágódni!
kulabombaafityiszre
Beszari fideszes politikusnak nyalják a seggét,beszari fideszes hozzászólók.
Eladott Ország
Ez az a kultúra, amit állítólag meg kell védeni, ez az a mélyen keresztény életérzés, amelynek felsőbbrendűségére hivatkozva szabadság harcolunk kilencedik éve a pusztuló, hanyatló, eltévelyedett Európával. Pócs János természetesen nem fog lemondani, sőt, pár nap múlva a feledés homályába vész az egész történet. Pontosan ugyanúgy, ahogy minden embertelen és vérlázító görénységük, amit röhögve elkövettek. Mert igen, még mindig egy leszedált ország tapsolgat a szarnak.
szaboria1
@Eriksson: Én viszont arra is kíváncsi lennék, hogy akit bezárt az mikor halt meg. Mert Pócs arra hivatkozik az illető akit bezárt azóta meghalt.
Rakovszky
Évekkel ezelőtt lovasheteket tartottunk gyerekeknek.
Egy alkalommal az egyiket úgy zárták be az istállóba, hogy hátúl tárva, nyitva volt az ajtó‼
Nessy
@Shikari: Pofonok és ízlések! Viszont a nők "tisztelete" egyenesen megható, amit voltál szives fentebb előadni!
namihami
@Shikari: Miért is nem lepődünk meg rajta?
lásd még:: pálgyuri és zolikiácz
"" Egy a tábor, egy a zászló.""
Az viszont nem szép a propi és az ellenzéki hölgyek részéről, hogy azt a megszámlálhatatlan számú és velük együtt tiltakozó fideszes nőket, akik, ha lehet még vehemensebben itélték el az ő pöcsjanijukat, be se mutatták a videóban. Biztos azért, mert olyan szavakkal illették ezesetben is pàrttársukat, ami nem tűri a szép kövéri, bayeri , hugygergelyi, trombijumbósapizoli és társai Kazinczy-jellegű megszólalását.
tudode
Az ország .. v e s z t e, hogy EGY SEBZETT VAD a FATERJÁNÁL JÓL BEVÁLT "hadicselekkel kaparintotta meg az ország almácsKÁJÁT olyan elvetemülten, hogy Soroson, Iványin, Simicskán keresztül már a SAJÁT ELVTÁRSAIT is kiheréli virtuálisan olyan módon, ahogy a "falusi gyerekek" a helló röfit szokták!
.
És van az a LÓVÉ, amelyért az UTÁNA JÖVŐ GENERÁCIÓ is képeSS a zavarodott agymenését mantrázni, mert különben, ha nem viselkednek fityiSSzes tisztességes módon, a cinin, cini, cinkostársaira is L Ő.. az, aki "csak" falKÁBAN erős!!!
.
---- Orbánt sérti ez a majmos videó - letiltották
.
www.youtube.com/watch?v=6opcusQwGk0
.
Elrettentő az, hogy Magyarország már lassan eléri Csikágó szintjét AZOK MIATT, akik vadásznak az állampolgárok tudatára, lelkére, ki-, be ugrálva a bombabiztos járgányKÁJUKBÓL!.

.
Nessy
@Shikari: Nos, ezt adresszáld hazánk nagyjainak, akik plakátokon követelnek tiszteletet! Egyébként a képviselőnők közül valaki nem adott neked kellő tiszteletet, hogy így reagálj?
FLETÓ
Ágnes + a vadai űzték a parlament folyosóján Pócs Jánost... Na, meg a nők, mint kisebbség?! Több nő van a világon, mint férfi... Moszkvában 2/3-a nő a lakosságnak, akkor?!
namihami
@Shikari: De igen. Kb. 2 millió határonbelül és félmillió odakint. De lehet, hogy azok csak az ingyenpénzért csinálják. Édes a potya, amiért semmit nem kell adniuk.
nezelodo
@Shikari: ma 15:19. Dobálhatnának tojással is, ahogy annak idején a "lieráltakony" fideszesek tették, pl a Demszkyvel, vagy kereplős hordát, bohócot is küldhetnének erre a pöcsre, ahogy a Fletó után utaztatta őket az asszonyverő esztergomi polgi, közpénzen.
Aki ilyen módon csicskáztatja az emberét, bárki legyen is az, mint ez a képviselő, annál igen nagy a baj, de hogy nem százas a koma, az biztos. (A nem helyénvaló kifejezést, tisztázandó, tőled vettem kölcsön)
nezelodo
@Shikari: Most szó sem esett a többségről, (az én apukám erősebb dedós kijelentésedről), hanem egy idétlen emberetekkel dicsekszetek, akit inkább dugva kellene tattani, mint az eddigi megmondóembereket, vagy a Voldemork nagyurat, vagy a kokós, egykori szombathelyi alpolgit, stb. függetlenül a politikai hovatartozástól.
simmering73
@nezelodo: Felesleges irogatnod ennek az illiberális fasiszta görénynek. Ha ugyanezt egy ellenzéki csinálta volna, már akasztófáért lihegne.
Eladott Ország
Nincs ebben a kib@szott országban egy ember, aki odamegy ehhez a tetűhöz és megkérdezi: "Mi az,hogy böjtben nem nyilatkozol te geci? A fizetésedet bezzeg felveszed, hogy verjem anyádba..." A szellemi böjt nyomai látszanak rajta.
papa.49
A Pöcs János bemutatkozott méltó társa a vakkomondorosnak !!!
justhpeter
@Shikari: Maximum a zárt osztályon vagytok a többség.
papa.49
Pöcs Jani futott mint a nyúl a GYÁVA )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
szep napot
Azert A Pocs bacsi vedelmere. Melyik az a ferfi aki megallna, ha Vadai Agi neni uldozne? Szegeny, ritka rusnya joszag.
namihami
@szep napot: Akkor éljél házaséletet a Selmeczigabkival. De bizonyos figurákkal legyél óvatos. Nagyon figyelj, nehogy bevaduljon és fogazzon. És mellette csak a Novákkatiban találj partnerre.
Bár lehet, hogy te vagy az a mázlista, aki kétévente tudja felcsípni az éppen aktuális Miss World-öt.
TASzSz
@Eladott Ország: Az a palimadár a belinkelt képen akkor @Mirabilis, vagy @arcmás, avagy te vagy más?!
kereső
Nagyon helyes, "vak komondor" nem volt a közelben ?Lehetett volna.
Borsodi
Ha nem így viselkedne,nem a fideszben lenne. ahol a módi:Minél lejjebb ássa magát valaki,annál feljebb kerül.
www.youtube.com/watch?v=1VJJdel0bLA
arcmás
@Shikari: Te kis pöcs, a másik pöcsnek, "A" Pöcsnek nulla humora van - ez valamiért a fideszesek sajátja.
Csak a primitív tahók szerint humoros a primitív tahóság.

Én inkább a nőket szeretem, te meg ezek szerint a pöcst.
Egészségedre!
Desischado
pöcs janó viselkedése az egész fidesznyik bandát jellemzi.
desiro
"Sorold csak koma, nem baj! Akkor is a többség vagyunk!"
@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:@Pegero: @Pegero: @Shikari: @Shikari: @Shikari: @Pegero:
Na itt a hülyék többsége, még hiányzik a durbincs, és a csizmás.
TASzSz
@Eladott Ország: Nincs dolgom, ülök ölbetett kézzel, Ágnesék dolgoznak helyettem is!
nezelodo
@Borsodi: Nem tudom mitől ilyen erősek az egykori ifjú demokraták, a Balaton-felvidéken is vertek meg egy idős embert a polgi meg a szomszéd falu polgija, (egy testvérpár). Annak sem lett nagyobb visszhangja, a párt bő szoknyája eltakarja amire nem büszkék.
TASzSz
@Eladott Ország: Ti is? Azt hittem, csak a cigányok!!!
TASzSz
@Eladott Ország: Tévedés! Karcagon...
arcmás
@Shikari: Semennyire nem érdekel, hogy mi érdekli egy primitív agyhalott geci nagyon magyar bunkót.
Még az elmédet irányító erőt sem tudod meghatározni, nem hogy a felszínes kistáska primitív tudatodat - ami szerint büdös bunkó vagy alapból.
Ezzel foglalkozz, köcsög!

Én szeretnék egy polgárháborút.
Pl az olyan köcsögök, mint Shikari miatt.
Ezek tényleg nem nyugszanak addig, amíg jól pofán nem basszák őket csúnyán!
csak úgy....
@Pegero: büszke vagyok rád,te már profi ! a melóból hazakecmergés után nem a nödre fekszel ,elöször irány a propeller :)
a mondanivalód= 0 de kit érdekel ,döljön a lé
lesz idöd a magyarság szaporítása programra,mert állítólag tenyész bikucikat keresnek ;)
csak úgy....
pócs= zalán futása ,persze pócs sem tiszta fajú árja magyar...,gondótam rögvest.
csak úgy....
@Pegero: Engem hiányoltál? neked sürgösen nöre van szükséged ?
csak úgy....
@Pegero: teherbe ejettél e már valakit a héten? különben, te agyilag zizi ?
csak úgy....
@Pegero: gondoltam,hogy te egy érdemes vitapartner és jössz ezzel a dedós szöveggel?
plakátolsz mint viktor ? zizi ? ploiesti?
desiro
@csak úgy...: Majd csak megtalálják egymást a shikarival, úgy csak a 69est szeretik.
desiro
@Shikari: Te vagy a baromfiudvar kakasa, hogy nyilatkozol.
desiro
Fitymaszoposok, kitűztétek a nemzeti lobogót? Ma van a nemzeti ünnepetek.
Eladott Ország
@TASzSz: tegnap, 14:40; Akkor a Felcsúti cigányok Karcagra mentek? Az utánpótlás azóta már Karcagról van?! Azóta erősödik az ország, vásárlóerő paritásban már jók vagyunk Bulgária előtt. No de Csehország, Szlovákia, Románia ... Észtország, Lettország, Litvánia ... és a jugó utódállamok (ahol azért egy háború is volt) mind mind elhúztak tőlünk, pedig náluk ugyanúgy ott volt a "fél évszázad kommunizmus".
desiro
@Shikari: Akkor te is komcsi náci vagy.
TASzSz
@Eladott Ország: A cigány vándornép! Ez tény! Itt lezárva! Nem csak az a cigány, akinek a bőre színe sötétebb, avagy familiárisan hiperpigmentált egyed, hanem aki CIGÁNYUL viselkedik parlamenti képviselő létére sok diplomával és doktorival...
Eladott Ország
@TASzSz: És a cigány népség bőrszín nélkül elsősorban a fidesz soraiban leledzik.
TASzSz
@Eladott Ország: Nem mondod?! Pedig ők nem hőbörögnek a Parlament folyosóin!
Eladott Ország
@TASzSz: Nézzél körül a fidesz soraiban. Valóban ők nem hőbörögnek, csak cefetül lopnak. De meglesz majd a jutalma ennek is. Az időtök sajnos már lejárt. uploads.disquscdn.com/images/5e4679fd316f64a0bf346d6a30442c1e2acaca063aa05db876ba8c0f42c1b361.jpg?w=600&h=340
Már alig várják a fidesz haverokat a fiúk.
1.bp.blogspot.com/_xT2ea2kljx0/TLlvPuvXJOI/AAAAAAAADHc/EnODu8OIWy8/s1600/2.jpg
csipetke
Nem kergetni kellett volna,hanem egy szívlapáttal jól hátbab..szni.Ezt érdemelné ez a majom
csipetke
@Shikari: ápr.2. 14:16 ...egy disznó ellen.És mint tudjuk,sok lúd disznót győz.Ezt a disznót meg már rég le kellett volna vágni,mert az ilyen disznó még a gazdájának is csak kárt okoz.(hát még a társadalomnak!) Bár az ő gazdája megérdemli,hogy ilyen disznók röfögjenek(cöfögjenek) a kondájába,akik miatt csak szégyellheti magát
csipetke
@Shikari: Ki az a mi?Gondolom,te lehetsz max.a fidesz székház portása,mert attól feljebb (bizonyos szint felett az ember nem megy egy bizonyos szint alá) már nem járatnák le magukat a fidesznyikek,hogy trollkodjanak,bár nyilván az a pénz is jól jön.Mulatságos,ahogy többesszámban beszélsz.
Lepényleső
Mintha egy magát teljes biztonságban tudó bűnözőt kérnének önmaga feladására?
Ennek foganatja;a róka fogta csuka?
Eladott Ország
@TASzSz: tegnap, 07:40; (pótolva ma) Hogy hol volt Orbán 30 éve? Összeöntögette a megmaradt italokat KISZ-gyűlés után. Mondjuk attól is érezheti valaki úgy magát, mintha repülne.
uploads.disquscdn.com/images/e33390105801ed1350ee9580b565ac6caf178bfa2e02a0e4b219679de48585dc.jpg?w=600&h=392
uploads.disquscdn.com/images/af65f792744a249c9da9969caf115f83d480b69c26a8cabca5f4c3385c4b0172.jpg?w=600&h=602
TASzSz
@Eladott Ország: Én nem kérdeztem ilyet!
TASzSz
@Eladott Ország: Abből neked ez következik: "Hogy hol volt Orbán 30 éve?"
Eladott Ország
@TASzSz: Abból az következik, hogy sohasem volt normális. Egy szarházi bűnöző, szélhámos cigány maradt.
TASzSz
@Eladott Ország: Látod ez az ígéret Földje! Vagy inkább maga a Kánaán! Itt bárkiből lehet bármi - még belőled is! HAJRÁ!
TASzSz
@Eladott Ország: Bánod, hogy lemaradtál a tablóról?!
csipetke
@Shikari: Arra a két és fél millió fideszesre gondolsz?Akárhonnan nézem,ez bizony nem a többség...
TASzSz
@Eladott Ország: Ez nálad megfelelési kényszer???
Eladott Ország
@TASzSz: Egyébként örülnék, ha véletlenül a témához is hozzászólnál. Vagy takarodj el innen és menjél a fidesz barmaid közé. Ne rontsd itt a közérzetet. Hajrá Magyarország húzzál el!
uploads.disquscdn.com/images/23d585e2f5dd7d0e4d1b667e6a805bd81029d0957f0d328a716df1e811208640.jpg?w=600&h=410
i.pinimg.com/originals/4d/f9/e5/4df9e50f7c52fb78a804bf868d42f6b8.jpg
TASzSz
@Eladott Ország: Egyébként már megtörtént: április 3, 07: 12! Örülj!
TASzSz
@Eladott Ország: Ismétled önmagad??? Unalmas! Már ezt láttuk tőled! Sok a panel!!!
TASzSz
@Eladott Ország: PANEL-PANEL-PANEL hátán PANEL...
Eladott Ország
@TASzSz: Takarodjál a hülyéid közé, faszfej! Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén… Volt már egyáltalán valami alkotó gondolatod, te szarházi, mocsok!
uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff1753ccffa780e1d9781a4b8228491461c974b81da5e969b6cb99b81be1.jpg?w=600&h=624
TASzSz
@Eladott Ország: "Lehetetlen ép ésszel felfogni !" Ne csodálkozz! Nem fog menni, neked!
TASzSz
@Eladott Ország: "Mindjárt vége van a baloldali korlátnak..." Látod, lehet intelligensen fogalmazni!
Eladott Ország
@TASzSz: Látom neked is szövegértési problémáid vannak, mint a többi tapló fideszesnek. A lényeg nem azon van, hogy vége a baloldali korlátnak, hanem az, hogy egy skizofrén elmebeteg, bűnöző csúti cigány és bandája azt hiszi, már hogy minden az övé ebben az országban. Éppen ezért ideje ezt a szarházi mocskos kurva bandát mielőbb börtönbe zárni!
TASzSz
@Eladott Ország: Na, akkor figyelj! Kigyűjtöttem néhány szösszenetet, az itteni aktivitásodból - a teljesség igénye nélkül, alul persze forrásmegjelölés! Undorító, ahogy másokkal kommunikálsz, kellene egy kicsit magadon dolgozni:

„Takarodjál a hülyéid közé, faszfej!

Te humanoid, trágyarakás, …

… te szarházi, mocsok!

A geci már le van védve a bűnöző …

… te parazita, gerinctelen cickány.

Az a felháborító te mocskos agyament szarházi, …

A seggit rendesen kinyaltad Orbán királynak ?

A jó kurva anyádnak köszönd hogy milliárdokat költött az ugyanolyan szar focira...

Vagy takarodj el innen és menjél a fidesz barmaid közé. Ne rontsd itt a közérzetet…

Mitől tehetségesek, te fideszes szarházi mocsokláda. Börtönben rohad meg a csúti cigány és bűnöző bandája. Attól tehetségesek, hogy a közpénzt lopják?! Kukázzál te meg a Jókurva anyád, hogy bazdmeg a fideszes geci fajtádat! Rohadt baromállat!

Egy szarházi bűnöző, szélhámos cigány maradt…

A csúti már Putyin seggében van, megvette régen a bűnöző politikai prostituált cigányt…”

FORRÁS: propeller.hu/tagok/Eladott_Orszag
Eladott Ország
@TASzSz: A hozzászólásom jogos. A bűnösöknek a börtönben a helye. Azt a történelmi bűnt amit a fidesz az országgal szemben elkövetett másként nem lehet honorálni. Ez a legkevesebb, amit tehetünk a közpénztolvajok ellen és erre már az EU is rájött. Lásd a fidesszel szembeni pártfelfüggesztést és a pénzelvonási szankciók "üzembe" helyezését, ami további súlyos milliárdokkal fog járni. Ha neked ez nem tetszik, hogy szóvá teszem és még azt a szarházi fidesz seggnyaló faszszopó pofádat még járatni is mered nagyon sajnálom. Továbbra is azt kívánom, hogy a fidesz bűnözők, főkolomposok a börtönben rohadjanak meg! Ha azt kívánod nekem több mint 42 év munkaviszony után, hogy kukázzak, akkor én azt mondom, neked, hogy baszdmeg a jókurva anyádat, te fideszes szarházi mocsok! Az alábbiakra meg lehet büszkének lenni a fidesznek, és neked is te idióta barom! Ezen csak sajnálkozni lehet, ha ennyire hülye vagy!
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/56669549_10211767156573980_3763629680561750016_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=e7439dbeb436d1419c8aabbb8f28f72a&oe=5D3E6D20
Eladott Ország
@TASzSz: ma 06:58; Ami még lemaradt: Azonkívül, hogy a fidesz nevű tróger bűn - és politikai prostituált banda az országot Európa koldusává tette, a demokráciát is sikerült telibeszarnia, így már totális lehet az örömöd, te fideszes faszszopó barom!
Freedom House: Magyarország már nem szabad, csak részben szabad ország, de már az sem sokáig.
444.hu/2019/02/05/freedom-house-magyarorszag-mar-nem-szabad-csak-reszben-szabad
TASzSz
@Eladott Ország: Szerintem nekiállok még gyűjteni finom kis szösszeneteket a honlapról, hátha rájössz, hogy ez így nem jó!

Addig is ajánlom figyelmedbe a következőket: www.vous.hu/hir/20171019-eq-sexy-erzelmi-intelligencia-mozgalom

Tanulni nem késő 42 év munka(v)iszony után sem!
Eladott Ország
@TASzSz: A fidesz bűnözőkkel szemben nincs empátia, zéró a tolerancia. Börtönben rohadnak meg! Azt a baromi nagy tudásodat, meg a fidesz seggfejeid között oszt el, a fidelitas szemináriumon. Erre vagytok büszkék?! Takarodjatok a 3,14csába, te meg a szösszeneteiddel, fideszbarma!
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/56669549_10211767156573980_3763629680561750016_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=e7439dbeb436d1419c8aabbb8f28f72a&oe=5D3E6D20
TASzSz
@Eladott Ország: Ígéretemhez híven gyűjtöttem még egyedi és finom stílusodból:

„Ha neked ez nem tetszik, hogy szóvá teszem és még azt a szarházi fidesz seggnyaló faszszopó pofádat még járatni is mered nagyon sajnálom…”

„Beszarás az egész, amilyen, cinikus, rohadt, pofátlanok, trógerek vagytok. Börtönben rohadtok meg!”

„Ne félj a szar is ki lesz belőlük rázva!”

„Egy hülye bohóc vagy csak és egy ingyenélő szarház majom! „

„A fidesz seggét nem ezen az oldalon kell nyalni, te szarházi geci! Elég volt belőletek és még te pofázol sajnálkozol?! „

„…ennek a bűnöző és politikai prostituált bandának! Inkább fogd be a pofádat és a fidesz hülyéinél tartsál fejtágítást…”

„…de te akkora seggfej vagy, hogy boldogan említed, hogy egyre többen vannak…„

„Neked jó lesz a csúti gazdi is... egy köcsögtöltésre.”

„De azért néha vegyél levegőt is a fidesz seggnyalása közben, mert már a f@szod is szaros…”

„Rohadt csicska. Remélem szofisztikált a megfogalmazás: elmész te a qrva anyádba, te mocskos szarház! „

„ A bűnöző csúti cigánynál valóban semmi sem történt a lakcímváltozás során, hogy rohadjon meg a bandájával együtt! „

„a fidesz seggfejeid között oszt el, a fidelitas szemináriumon..."

FORRÁS: propeller.hu/tagok/Eladott_Orszag...

Te így érzed jól magad?! Így vezeted le a feszkót?! Neked ez jó? Egészséges vagy még egyáltalán???
Eladott Ország
@TASzSz: Legyél büszke rá, mélykeresztény fideszes demokrata.
Milyen ország az olyan, ahol egy alföldi településen élő édesanyának nincs annyi pénze, hogy kiváltsa a beteg gyerekének a gyógyszerét? Milyen az az ország, ahol ez az édesanya a (fideszes) polgármesterhez fordul segítségért és kölcsönért, mire a (fideszes) polgármester, akit az emberek azért választottak meg a település első emberének, hogy az ott élők életét segítse és jobbá tegye, azt válaszolja, akkor ad neki pénzt ha a nő orális szexben részesíti. Ne kerteljünk, magyarul ezt úgy mondják, hogy leszopja. Milyen ország az olyan, ahol a gyerekéért aggódó, kétségbeesett és kiszolgáltatott édesanya elfogadja az „üzleti” ajánlatot, a (fideszes) polgármester kijelöli a „légyott” színhelyét, a polgármesteri hivatal vécéjét. Milyen ország az olyan, ahol még csak nem is ez a gazember (fideszes) polgármester jelenik meg a tetthelyen, hanem két komája, velük kell a szerencsétlen nőnek jóban lenni. (Magyarul: őket kell leszopnia.)
kanadaihirlap.com/2019/04/11/magyarorszag-szopoagon/
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/56669549_10211767156573980_3763629680561750016_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=e7439dbeb436d1419c8aabbb8f28f72a&oe=5D3E6D20
TASzSz
@Eladott Ország: Te vagy a polgármester???
Eladott Ország
@TASzSz: Sajnálom, hogy diszlexiás is vagy, amellett pofátlan, cinikus fideszes barom, de ez jellemző rátok . De a legnagyobb baj az, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszült, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, ahová való vagy az elvtársaiddal együtt.
uploads.disquscdn.com/images/dc359658775ef35236a5f0e384c109c4d43e657d92ef0882f23bdabac889d0cb.jpg?w=600&h=465
Magyarország jobban teljesít! scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/56669549_10211767156573980_3763629680561750016_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=e7439dbeb436d1419c8aabbb8f28f72a&oe=5D3E6D20
TASzSz
@Eladott Ország: Utóbbit is hozzáteszem a korábbiakhoz - úgymond elraktározom!
Ja, diszlexiás vagyok, de erről nem tehetek! Tudod, ezt kaptam! De inkább ez, mint trágár, rosszindulatú, negatív, stb. !!!
Eladott Ország
@TASzSz: Csak a fidesz! Raktározzad csak, te idióta fideszes barom, ki nem szarja le a pofádat! Mikor vagy már hajlandó alkotóan hozzászólni egy adott cikkhez, azon kívül, hogy fikázol és a feleslegesen járatod a szaros pofádat és előadod a fidesz felsőbbrendűségét, mert ti vagytok a nemzet. Mire fel? bűnöző rohadékok! Már többször leírtam, telibeszartátok a demokráciát és koldussá tettétek az országot! És ezért én vagyok a rosszindulatú a negatív?! Kapd be vagy nyálazd meg a bőrös tökömet wazze!
hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a_fidesz.jpg
uploads.disquscdn.com/images/3627de363154e22a20ce2f96e669cfea3a14080593f0e8a54baf273e57a9dfa3.gif?w=600&h=461
i.pinimg.com/originals/f9/81/bb/f981bb9aa9082845144a96156a48b06f.jpg
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/56669549_10211767156573980_3763629680561750016_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=e7439dbeb436d1419c8aabbb8f28f72a&oe=5D3E6D20
TASzSz
@Eladott Ország: Na, gyere, bekapom!!! Találj meg! Leharapom, aztán pofázhatsz, te impotens komcsi!

Látod ez vagy te, most azt kapod ami vagy! Tükröt tartok a "pofád" elé... Tudod, amilyen a mosdótál, olyan a törülköző!
Eladott Ország
@TASzSz: Nem hinném, hogy azokat kellene lekommunistázni, akiknek a családjából Oroszországba öt évre hurcoltak el "málenkij" robotra. A kommunistákat és a besúgókat közük KGB-t a fidesz soraiban kell keresni, de azokból oda is csak a legalja jutott. Akikre büszkék vagyunk:
uploads.disquscdn.com/images/1631a313f0eac9de6f1b65929108a65fc5a62f820416331ceb5e69eb460cdc15.jpg?w=600&h=706
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
i2.wp.com/balramagyar.hu/wp-content/uploads/2017/09/21687488_715745548624051_7805232243783610093_n.jpg?w=960
nepszava.us/kover-gyakorlo-elmebeteg-es-kommunista/
Ezek után azt a fideszes faszszopó pofádat befoghatod, te szarházi!
TASzSz
@Eladott Ország: Nem fogom be! Ez egy nyilvános oldal, s itt bárki hozzászólhat - normális hanvételben!
Eladott Ország
@TASzSz: Akkor ne hozzám szóljál, mert én leszarom a fideszes pofádat. Maradjunk ennyiben! Nem vagyok kíváncsi a faszágaidra, te barom! Aki arra büszke, hogy hazájában szétbaszták a demokráciát, Európa koldusházává tették az országot ahol a közpénzmilliárdokat ellopják, azzal én nem kívánok egy szót sem váltani. Részemről befejeztem!
TASzSz
@Eladott Ország: Na végre! Befejezted!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.